פילה חזיר תרד
לעולם לא תוכלו לקבל יותר מדי מתכונים למנה עיקרית, אז נסו את בשר חזיר התרד. המתכון הזה מכסה 23% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. מנה אחת של צלחת זו מכילה סביב 27 גרם חלבון, 8 גרם שומן, ובסך הכל של 285 קלוריות. מתכון זה משמש 4. גשו לסופר וקנו פילה חזיר, תרד תינוק קרוע, רוזמרין, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. כדי להשתמש ב מיץ חמוציות להתרכז אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,ספומוני ג'לטו בומבה כמו קינוח. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 50 דקות. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר ללא גלוטן דיאטה. ו 1 היה אומר שזה פגע במקום. נסו פילה חזיר ממולא תרד, פילה חזיר ממולא תרד, ו פילה חזיר על מצע תרד, פלפלים פיקילו ופרושוטו (מתכונים דומים).
הוראות
במחבת טפלון גדולה מבשלים את התרד במים על אש בינונית במשך 3-4 דקות או עד שהוא נבול; מסננים היטב. בקערה גדולה שלבו את התרד, הארטישוקים, גבינת הפרמזן והרוזמרין; מניחים בצד.
חותכים חריץ לאורכו למטה במרכז פילה בתוך 1/2 ב. של תחתון. פתח בשר כך שהוא שוכב שטוח; מכסים בניילון. משטחים עד 1/4 אינץ'. עובי; להסיר פלסטיק.
מפזרים בשר עם 1/2 כפית מלח; למעלה עם תערובת תרד.
סגור בשר; קושרים בחוט מטבח וקצוות מאובטחים בעזרת קיסמים.
מניחים בתבנית אפייה רדודה.
אופים בחום של 425; במשך 15 דקות.
בינתיים, בסיר קטן, שלבו את מרכיבי הרוטב. מביאים לרתיחה על אש בינונית. מנמיכים את האש; מבשלים, ללא כיסוי, למשך 15 דקות.
אופים 10 דקות יותר או עד מדחום בשר קורא 160*.
הניחו לעמוד 10 דקות לפני החיתוך. מחק קיסמים.
יין מומלץ: Malbec, פינו נואר, סנג ' ובזה
מלבק, פינו נואר וסנגיובזה הם הבחירות המובילות שלי לפילת חזיר. הגוף הקל של פינו נואר נהדר לחתכים רזים, סנגיובזה בעלת גוף בינוני משלימה רטבים בשרניים, תבשילים ומנות מרובות מרכיבים אחרות, וזוגות טאני מלבק מלאים עם חתכים שומניים וברביקיו. יין אחד שתוכלו לנסות הוא בודגה דיאמנדס גרנדה רזרבה מלבק-קברנה. יש לו 4.7 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה כ -35 דולר.
![בודגה דיאמנדס גרנדה רזרבה מלבק-קברנה]()
בודגה דיאמנדס גרנדה רזרבה מלבק-קברנה
צבע אודם נקי, עמוק ובהיר. ניחוחות של גרגרי יער אדומים ודובדבנים המראים עוצמה ורעננות. מבנה מעולה, טאנינים בעלי גוף מלא עם טעמי פרי בשלים, קטיפתי ומאוזן היטב.תערובת: 75% מלבק, 25% קברנה-סוביניון