קושיקשה
מוכן ב50 דק.
מנות4
ציון בריאות24
מגזין

פילה חזיר תרד

פילה חזיר תרד
לעולם לא תוכלו לקבל יותר מדי מתכונים למנה עיקרית, אז נסו את בשר חזיר התרד. המתכון הזה מכסה 23% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. מנה אחת של צלחת זו מכילה סביב 27 גרם חלבון, 8 גרם שומן, ובסך הכל של 285 קלוריות. מתכון זה משמש 4. גשו לסופר וקנו פילה חזיר, תרד תינוק קרוע, רוזמרין, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. כדי להשתמש ב מיץ חמוציות להתרכז אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,ספומוני ג'לטו בומבה כמו קינוח. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 50 דקות. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר ללא גלוטן דיאטה. ו 1 היה אומר שזה פגע במקום. נסו פילה חזיר ממולא תרד, פילה חזיר ממולא תרד, ו פילה חזיר על מצע תרד, פלפלים פיקילו ופרושוטו (מתכונים דומים).

הוראות

1
במחבת טפלון גדולה מבשלים את התרד במים על אש בינונית במשך 3-4 דקות או עד שהוא נבול; מסננים היטב. בקערה גדולה שלבו את התרד, הארטישוקים, גבינת הפרמזן והרוזמרין; מניחים בצד.
מרכיבים שתצטרך
3 כפות גבינת שמנת מופחתת שומן3 כפות גבינת שמנת מופחתת שומן
1 חסה רומאנית לב קטנה, קצוצה1 חסה רומאנית לב קטנה, קצוצה
בשר כבש ללא עצמות, חתוך לקוביות של 7.5 עד 10 ס"מ - או תחליף לכתף כבש ללא עצמותבשר כבש ללא עצמות, חתוך לקוביות של 7.5 עד 10 ס"מ - או תחליף לכתף כבש ללא עצמות
ביצים, טרופים קלות או 1/2 כוס תחליף ביצהביצים, טרופים קלות או 1/2 כוס תחליף ביצה
טיפים עגולים לפינה #4טיפים עגולים לפינה #4
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
2
חותכים חריץ לאורכו למטה במרכז פילה בתוך 1/2 ב. של תחתון. פתח בשר כך שהוא שוכב שטוח; מכסים בניילון. משטחים עד 1/4 אינץ'. עובי; להסיר פלסטיק.
מרכיבים שתצטרך
2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרועגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
ציוד שתשתמש בו
בצל צהוב, חתוך לשמיניותבצל צהוב, חתוך לשמיניות
3
מפזרים בשר עם 1/2 כפית מלח; למעלה עם תערובת תרד.
מרכיבים שתצטרך
ביצים, טרופים קלות או 1/2 כוס תחליף ביצהביצים, טרופים קלות או 1/2 כוס תחליף ביצה
2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרוםלחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום
4
סגור בשר; קושרים בחוט מטבח וקצוות מאובטחים בעזרת קיסמים.
מרכיבים שתצטרך
2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
חוט קצביםחוט קצבים
מסטיק מנטהמסטיק מנטה
5
מפזרים פלפל ומלח שנותר.
מרכיבים שתצטרך
כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (כ-2.5 ק"ג)כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (כ-2.5 ק"ג)
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרוםלחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום
6
מניחים בתבנית אפייה רדודה.
ציוד שתשתמש בו
דוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של נשים כפריותדוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של נשים כפריות
7
אופים בחום של 425; במשך 15 דקות.
ציוד שתשתמש בו
דוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של Country Womanדוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של Country Woman
8
בינתיים, בסיר קטן, שלבו את מרכיבי הרוטב. מביאים לרתיחה על אש בינונית. מנמיכים את האש; מבשלים, ללא כיסוי, למשך 15 דקות.
מרכיבים שתצטרך
עצם הודו וצוואר הודועצם הודו וצוואר הודו
ציוד שתשתמש בו
20 תותים טריים, ללא קליפה20 תותים טריים, ללא קליפה
9
יוצקים על הבשר.
מרכיבים שתצטרך
2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
10
אופים 10 דקות יותר או עד מדחום בשר קורא 160*.
מרכיבים שתצטרך
2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
רוטב חם שמן שומשוםרוטב חם שמן שומשום
דוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של Country Womanדוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של Country Woman
11
הניחו לעמוד 10 דקות לפני החיתוך. מחק קיסמים.
ציוד שתשתמש בו
מסטיק מנטהמסטיק מנטה

יין מומלץ: Malbec, פינו נואר, סנג ' ובזה

מלבק, פינו נואר וסנגיובזה הם הבחירות המובילות שלי לפילת חזיר. הגוף הקל של פינו נואר נהדר לחתכים רזים, סנגיובזה בעלת גוף בינוני משלימה רטבים בשרניים, תבשילים ומנות מרובות מרכיבים אחרות, וזוגות טאני מלבק מלאים עם חתכים שומניים וברביקיו. יין אחד שתוכלו לנסות הוא בודגה דיאמנדס גרנדה רזרבה מלבק-קברנה. יש לו 4.7 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה כ -35 דולר.
בודגה דיאמנדס גרנדה רזרבה מלבק-קברנה
בודגה דיאמנדס גרנדה רזרבה מלבק-קברנה
צבע אודם נקי, עמוק ובהיר. ניחוחות של גרגרי יער אדומים ודובדבנים המראים עוצמה ורעננות. מבנה מעולה, טאנינים בעלי גוף מלא עם טעמי פרי בשלים, קטיפתי ומאוזן היטב.תערובת: 75% מלבק, 25% קברנה-סוביניון