קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות4
ציון בריאות27
מגזין

פילה מוקפץ של להחליק עם תפוחים מקורמלים וכבד עוף

פילה מוקפץ של להחליק עם תפוחים מקורמלים וכבד עוף
פילה מוקפץ של להחליק עם תפוחים מקורמלים וכבד עוף עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. והוא יספק כ 4 מנות. מנה אחת מכילה 455 קלוריות, 40 גרם חלבון ו 21 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %26 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לכם פילה להחליק, לימון, סוכרוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב החמאה אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת חמאת קינמון כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. וזה די טוב. מתכונים דומים: פילה מוקפץ של להחליק עם תפוחים מקורמלים וכבד עוף, כבד עוף מוקפץ על טוסט, ו עוף כבד Pâtã© עם תפוחים מזוגגים מייפל.

הוראות

1
מחממים סיר על אש גבוהה.
ציוד שתשתמש בו
מחבת רוטבמחבת רוטב
2
הוסף 3 כפות של החמאה ומערבולת.
מרכיבים שתצטרך
חמאהחמאה
3
מוסיפים את הבצל ומורידים את החום למדיום. מבשלים, ערבוב מדי פעם, עד חום זהוב.
מרכיבים שתצטרך
בצלבצל
4
מוסיפים את הברנדי, ואז את המניה, ומביאים לרתיחה. מבשלים עד מופחת בשליש אחד, ואז מערבולת הנותרים 1/2 כפות חמאה. מתבלים במלח ופלפל ומתחממים.
מרכיבים שתצטרך
מלח ופלפלמלח ופלפל
ברנדיברנדי
חמאהחמאה
מלאימלאי
1
מחממים מחבת sauté על חום גבוה ומוסיפים את השמן. כאשר רק עישון, להוסיף את החמאה ותפוחים וsauté במשך כדקה.
מרכיבים שתצטרך
תפוחתפוח
חמאהחמאה
שמן בישולשמן בישול
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
2
מוסיפים את הסוכר והמלח ומבשלים עד לקרמל.
מרכיבים שתצטרך
סוכרסוכר
מלחמלח
3
הסר לצלחת חמה.
1
מחממים שתי מחבתות גדולות מעל חום גבוה.
2
מוסיפים 1 כף שמן החמאה למחבת אחת ו-3 כפות שמן לשנייה. על צלחת, העונה הכבד להחליק עם מלח ופלפל ואבק קלות עם וונדרה. כאשר השמן במחבתות מעשן, מוסיפים את הכבדים למחבת עם החמאה וההחלקה, הצד הלבן ביותר למטה, למחבת השנייה. מנמיכים את החום בינוני גבוה ומבשלים עד חום זהוב. הפעל את להחליק ולסיים בישול בצד השני. לסחוט מיץ לימון על הדג.
מרכיבים שתצטרך
מלח ופלפלמלח ופלפל
מיץ לימוןמיץ לימון
חמאהחמאה
סקייטסקייט
דגיםדגים
שמן בישולשמן בישול
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
1
יוצקים קצת רוטב במרכז צלחת הגשה, ואחריו להחליק. למעלה עם כבד עוף, תפוחים, עירית.
מרכיבים שתצטרך
כבד עוףכבד עוף
תפוחתפוח
עיריתעירית
רוטברוטב
סקייטסקייט
2
למרות שההחלקה עומדת על כבד העוף ("כבד האווז של האיש המסכן"), כבד רב מדי גובר על הצלחת. אז אל תגזים.
מרכיבים שתצטרך
כבד עוףכבד עוף
כבד אווזכבד אווז
כבדכבד
סקייטסקייט
3
מבישול ללא גבולות מאת אניטה לו. זכויות יוצרים © 2011 Anita Lo; photographs copyright © 2011 Lucy Schaeffer. Published by Stewart, Tabori & Chang, an imprint of ABRAMS.

יין מומלץ: פינו גריג ' יו., Gruener Veltliner, פינו נואר

פינו גריג ' יו, גרונר ולטלינר ופינו נואר הם בחירות נהדרות לדגים. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. Santi Sortesele פינו Grigio עם 4.4 מתוך דירוג 5 כוכבים נראה כמו משחק טוב. זה עולה בערך 17 דולר לבקבוק.
Santi Sortesele Pinot Grigio
Santi Sortesele Pinot Grigio
גוון צהוב קש, מלווה באף ממוקד של אגס, משמש ופרחים לבנים. החיך הפירותי, עם התווים העליונים של פירות אבן, מראה בשלות ועגלגלות הנתמכים היטב על ידי חומציות אלגנטית ומתיקות, הבטחת גימור ארוך ומתמשך.