פילה מיניון עם סירופ בלסמי וגבינת עיזים
פילה מיניון עם סירופ בלסמי וגבינת עיזים היא מנה עיקרית המגישה 6. מנה אחת מהמנה מכילה כ -28 גרם חלבון , 37 גרם שומן , ובסך הכל 526 קלוריות . , מתכון זה מכסה 15% מהדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. 221 אנשים מצאו שהמתכון הזה טעים ומשביע. גשו לסופר וקנו גבינת עיזים, חמאה, מלח ופלפל, ועוד מספר מצרכים להכין אותה היום. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 28 דקות . זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר דיאטה ללא גלוטן . בכל השיקולים, החלטנו שהמתכון הזה ראוי לציון של 57% . אם אהבתם את המתכון הזה, תסתכל על המתכונים הדומים האלה: פילה מיניון עטוף בייקון , פילה מיניון או פויברה ופילה מזרחי על קטאפי פריך עם שרימפס טמפורה .
הוראות
צפו איך מכינים את המתכון הזה.
מרתיחים את החומץ הבלסמי והסוכר בסיר קטן וכבד על אש בינונית-גבוהה עד לצמצום ל-1/3 כוס, תוך ערבוב מדי פעם, כ-18 דקות.
בינתיים, מחממים את הפטם. ממיסים את החמאה במחבת גדולה וכבדה על אש בינונית-גבוהה.
מפזרים את הסטייקים במלח ופלפל. מבשלים את הסטייקים למידת העשייה הרצויה, כ-3 דקות לכל צד עבור מדיום רייר.
מעבירים את הסטייקים לתבנית עם נייר אפייה. מפוררים את הגבינה על הסטייקים וצולים רק עד שהגבינה נמסה, כדקה.
מעבירים את הסטייקים לצלחות.
מטפטפים את רוטב הבלסמי מסביב לסטייקים ומגישים.