קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות2
ציון בריאות21
מגזין

פילה מיניון עם פטריות Truffled Ragoût

פילה מיניון עם פטריות Truffled Ragoût
תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל פילה מיניון עם Ragoût פטריות Truffled. המתכון הזה מכסה %28 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? זה מתכון ללא גלוטן יש 809 קלוריות, 38 גרם חלבון ו 67g של שומן למנה. והוא יספק כ 2 מנות. גשו לסופר וקנו חמאה, פטריות כפתורים, יין ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב הקצפת אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,טוקסידו תות שדה וקראנץ פודינג Parfaits כקינוח. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. מתכונים דומים: פילה מיניון עם רוטב פטריות, פילה מיניון עם רוטב מסקרפונה פטריות, ו פילה מיניון עם רוטב יין אדום פטריות.

הוראות

1
ממיסים חמאה במחבת גדולה ולא דביקה על חום בינוני.
מרכיבים שתצטרך
2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
2
להוסיף שום קצוץ ו marjoram; sauté 30 שניות.
מרכיבים שתצטרך
מרז ' ורםמרז ' ורם
כפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשרכפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשר
3
להוסיף פטריות; לזרוק מעיל עם חמאה.
מרכיבים שתצטרך
8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות
2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי
4
מפזרים מלח. מכסים ומבשלים עד שהפטריות ישחררו את המיצים שלהם, כ -13 דקות.
מרכיבים שתצטרך
8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרוםלחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום
5
מוסיפים מרק עוף, יין וקצפת ומביאים לרתיחה. לבשל חשופה עד פטריות רכות פטריות מעילי רוטב, על 5 דקות. ראגו פטריות העונה לטעום עם מלח ופלפל. (Ragout יכול להתבצע 3 שעות קדימה. מכסים מחבת ומקררים.)
מרכיבים שתצטרך
פפרונצ'יני, לקישוטפפרונצ'יני, לקישוט
אינסטנט פודינג לימוןאינסטנט פודינג לימון
קישואים, חתוכים לקוביות בגודל 2.5 ס"מקישואים, חתוכים לקוביות בגודל 2.5 ס"מ
8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות
עצם הודו וצוואר הודועצם הודו וצוואר הודו
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
6
מחממים מחבת בינונית כבדה מעל חום גבוה עד חם.
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
7
הוסף שמן בוטנים והטה מחבת כדי מעיל באופן שווה.
מרכיבים שתצטרך
1 פלפל ג'לפנו אדום או ירוק קטן1 פלפל ג'לפנו אדום או ירוק קטן
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
8
מפזרים סטייקים עם מלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
פפרונצ'יני, לקישוטפפרונצ'יני, לקישוט
1 פלפל צ'יפוטלה, קצוץ גס1 פלפל צ'יפוטלה, קצוץ גס
9
הוסף למחבת ומבשל כדי doneness הרצוי, על 4 דקות לכל צד עבור בינוני נדיר.
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
10
מעבירים סטייקים לצלחות. Rewarm פטריות ראגו במחבת על חום בינוני, ערבוב לעתים קרובות. כף רגאוט חלקית על סטייקים ועל צלחות.
מרכיבים שתצטרך
8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות
1 פלפל צ'יפוטלה, קצוץ גס1 פלפל צ'יפוטלה, קצוץ גס
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
11
טפטוף פטריות על כל צלחת עם 1/4 כפית שמן כמהין.
מרכיבים שתצטרך
שמן כמהיןשמן כמהין
8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות
12
* זמין בשווקים איטלקיים, חנויות מזון מיוחדות, וכמה סופרמרקטים.