פילה סול ביין לבן הוא pescatarian מנה עיקרית. המתכון הזה מכסה %63 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 1 מנות. מנה אחת מכילה 2325 קלוריות, 229 גרם חלבון ו 126 גרם שומן. אם יש לכם בצל ירוק, פטרוזיליה, שמנת כבדהוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב הקמח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת תפוחים עם רוטב קרמל כקינוח. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 40 דקות. מתכונים דומים: פילה סול ביין לבן, Mykonos פילה סול, ו פילה של פלורנטין הבלעדית.
הוראות
1
מחממים תנור ל 375 מעלות.לשטוף פילה יבש מתבלים עם מלח ופלפל.מסדרים פילה בתבנית אפייה בחמאה בשכבה אחת ומפזרים את הבצל הירוק, חמאה מומסת, יין, בצפיפות, טימין ועלי דפנה.מכסים בנייר משומן שפונה כלפי מטה, ואז מכסים צלחת ואופים 20 דקות.בזהירות להסיר פילה מתבנית אפייה.מסננים מיצי פאן לתוך סיר קטן, להוסיף 1 חמאת כף, ולתת להמיס.מערבבים את הקמח, מוסיפים את השמנת ומבשלים 4 דקות.
מרכיבים שתצטרך
כרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבן
פינו גריג ' יו, גרונר ולטלינר ופינו נואר הם הבחירה הראשונה שלי לדגים. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. פינו קפוסלדו גריג ' יו עם דירוג של 4.5 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 10 דולר לבקבוק.