קושיקשה
מוכן ב1 ש
מנות6
ציון בריאות100
מגזין

פילה סלמון אפוי עלי תאנה עם תפוחי אדמה Garlicky

פילה סלמון אפוי עלי תאנה עם תפוחי אדמה Garlicky
צריך ללא גלוטן, חלב חינם, כל 30, ומנה עיקרית pescatarian? פילה סלמון אפוי עלי תאנה עם תפוחי אדמה Garlicky יכול להיות מתכון עצום לנסות. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. מנה זו מכילה סביב 43 גרם חלבון 20 גרם של שומן, וסך הכל 534 קלוריות. המתכון הזה מכסה %44 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, אם יש לכם פטרוזיליה, מלח ופלפל, שמן זית, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש בשמן זית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בננה מוקפצת, גרנולן ופרפית יוגורט כקינוח. נסו סלמון ותפוחי אדמה צלויים על עלי תאנה עם סלט תאנה טרי, סלמון עטוף בדלי תאנה עם כרוב אפוי, ו קרוסטיני תאנה אפוי (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים התנור ל 40
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
2
בסיר גדול, מכסים את תפוחי האדמה במים ומביאים לרתיחה. מבשלים מעל חום גבוה בינוני עד בקושי מכרז, על 12 דקות.
מרכיבים שתצטרך
פרוסות תפוחי אדמה קלופים, מבושליםפרוסות תפוחי אדמה קלופים, מבושלים
אורז ארוך במיוחד של קנילה®אורז ארוך במיוחד של קנילה®
ציוד שתשתמש בו
5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות
3
מסננים ומגניבים, ואז חותכים את תפוחי האדמה לקוביות 1 אינץ'.
מרכיבים שתצטרך
פרוסות תפוחי אדמה קלופים, מבושליםפרוסות תפוחי אדמה קלופים, מבושלים
4
צחצח תבנית אפייה גדולה עם שמן זית. חופפים את העלים על תבנית האפייה כדי ליצור סגלגל 4 אינץ ' גדול יותר פילה סלמון. מתבלים במלח ופלפל. מניחים את הסלמון על העלים, מברישים בשמן זית ומתבלים במלח ופלפל. מקפלים את העלים על החלק העליון של הסלמון ומכסים עם עלים יותר במידת הצורך.
מרכיבים שתצטרך
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
מיונז, ועוד, לפי הצורךמיונז, ועוד, לפי הצורך
סטייקים של ניו יורקסטייקים של ניו יורק
ציוד שתשתמש בו
טבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריךטבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריך
5
מברישים את העלים עם יותר שמן זית ומתבלים במלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
סטייקים של ניו יורקסטייקים של ניו יורק
6
אופים את הסלמון במשך כ -20 דקות, עד שהדגים מבושלים רק דרך והעלים הם פריכים.
מרכיבים שתצטרך
מיונז, ועוד, לפי הצורךמיונז, ועוד, לפי הצורך
ממתק תמנון בריטממתק תמנון בריט
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
7
בינתיים, במחבת גדולה, לחמם את 3 כפות הנותרים של שמן זית.
מרכיבים שתצטרך
סטייקים של ניו יורקסטייקים של ניו יורק
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
8
מוסיפים את תפוחי האדמה ומבשלים על חום גבוה בינוני עד השחמה על הקרקעית, על 4 דקות. מערבבים ומבשלים עד השחמה בכל רחבי, על 6 דקות יותר. מתבלים במלח ופלפל וזורקים עם הפטרוזיליה והשום.
מרכיבים שתצטרך
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
פרוסות תפוחי אדמה קלופים, מבושליםפרוסות תפוחי אדמה קלופים, מבושלים
1/4 כוס שומן חזיר1/4 כוס שומן חזיר
שום גויה®שום גויה®
9
חותכים את הסלמון עטוף לתוך 6 מנות ומגישים עם תפוחי האדמה.
מרכיבים שתצטרך
פרוסות תפוחי אדמה קלופים, מבושליםפרוסות תפוחי אדמה קלופים, מבושלים
מיונז, ועוד, לפי הצורךמיונז, ועוד, לפי הצורך

יין מומלץ: שרדונה, פינו נואר, סוביניון בלאן

סלמון עובד ממש טוב עם שרדונה, פינו נואר וסוביניון בלאן. כדי להחליט על לבן או אדום, אתה צריך לשקול תיבול ורטבים שלך. שרדונה הוא חבר נהדר של חמאה, מנות שמנת, בעוד סוביניון בלאן יכול להשלים עשב או מנות מרוכז הדרים. בעל גוף בהיר, אדום טאנין נמוך כגון פינו נואר הולך נהדר עם סלמון צלוי או בגריל. אתה יכול לנסות יין בדיעבד שרדונה. מבקרים די אוהבים את זה עם 4.7 מתוך דירוג 5 כוכבים ומחיר של כ 26 דולר לבקבוק.
יינות בדיעבד שרדונה
יינות בדיעבד שרדונה
השרדונה שלנו מ-2018 מקורו בכרמים בקרנרוס ובאוק נול. מותסס נירוסטה, ולאחר מכן בגיל שלושה חודשים על lees אלון צרפתי ניטראלי, היין מראה חומציות רבה, משקל ותחושה הפה. זה 100% שרדונה מראה חומציות שמורות בדרך כלל עבור יינות אל חלד בלבד. זה שרדונה מאוזן להפליא.