פילה סלמון אפוי עלי תאנה עם תפוחי אדמה Garlicky
צריך ללא גלוטן, חלב חינם, כל 30, ומנה עיקרית pescatarian? פילה סלמון אפוי עלי תאנה עם תפוחי אדמה Garlicky יכול להיות מתכון עצום לנסות. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. מנה זו מכילה סביב 43 גרם חלבון 20 גרם של שומן, וסך הכל 534 קלוריות. המתכון הזה מכסה %44 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, אם יש לכם פטרוזיליה, מלח ופלפל, שמן זית, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש בשמן זית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בננה מוקפצת, גרנולן ופרפית יוגורט כקינוח. נסו סלמון ותפוחי אדמה צלויים על עלי תאנה עם סלט תאנה טרי, סלמון עטוף בדלי תאנה עם כרוב אפוי, ו קרוסטיני תאנה אפוי (מתכונים דומים).
הוראות
בסיר גדול, מכסים את תפוחי האדמה במים ומביאים לרתיחה. מבשלים מעל חום גבוה בינוני עד בקושי מכרז, על 12 דקות.
מסננים ומגניבים, ואז חותכים את תפוחי האדמה לקוביות 1 אינץ'.
צחצח תבנית אפייה גדולה עם שמן זית. חופפים את העלים על תבנית האפייה כדי ליצור סגלגל 4 אינץ ' גדול יותר פילה סלמון. מתבלים במלח ופלפל. מניחים את הסלמון על העלים, מברישים בשמן זית ומתבלים במלח ופלפל. מקפלים את העלים על החלק העליון של הסלמון ומכסים עם עלים יותר במידת הצורך.
מברישים את העלים עם יותר שמן זית ומתבלים במלח ופלפל.
אופים את הסלמון במשך כ -20 דקות, עד שהדגים מבושלים רק דרך והעלים הם פריכים.
בינתיים, במחבת גדולה, לחמם את 3 כפות הנותרים של שמן זית.
מוסיפים את תפוחי האדמה ומבשלים על חום גבוה בינוני עד השחמה על הקרקעית, על 4 דקות. מערבבים ומבשלים עד השחמה בכל רחבי, על 6 דקות יותר. מתבלים במלח ופלפל וזורקים עם הפטרוזיליה והשום.
חותכים את הסלמון עטוף לתוך 6 מנות ומגישים עם תפוחי האדמה.
יין מומלץ: שרדונה, פינו נואר, סוביניון בלאן
סלמון עובד ממש טוב עם שרדונה, פינו נואר וסוביניון בלאן. כדי להחליט על לבן או אדום, אתה צריך לשקול תיבול ורטבים שלך. שרדונה הוא חבר נהדר של חמאה, מנות שמנת, בעוד סוביניון בלאן יכול להשלים עשב או מנות מרוכז הדרים. בעל גוף בהיר, אדום טאנין נמוך כגון פינו נואר הולך נהדר עם סלמון צלוי או בגריל. אתה יכול לנסות יין בדיעבד שרדונה. מבקרים די אוהבים את זה עם 4.7 מתוך דירוג 5 כוכבים ומחיר של כ 26 דולר לבקבוק.
![יינות בדיעבד שרדונה]()
יינות בדיעבד שרדונה
השרדונה שלנו מ-2018 מקורו בכרמים בקרנרוס ובאוק נול. מותסס נירוסטה, ולאחר מכן בגיל שלושה חודשים על lees אלון צרפתי ניטראלי, היין מראה חומציות רבה, משקל ותחושה הפה. זה 100% שרדונה מראה חומציות שמורות בדרך כלל עבור יינות אל חלד בלבד. זה שרדונה מאוזן להפליא.