פילה סלמון בגריל עם רוטב חזרת שמנת
פילה סלמון בגריל עם רוטב חזרת שמנת עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מנה זו מכילה כ 35 גרם חלבון 30 גרם של שומן, וסך הכל 425 קלוריות. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. המתכון הזה מכסה %26 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לך מלח, שמנת, מיץ לימון, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב השמנת החמוצה אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת תפוחים שמנת חמוצה כקינוח. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור יום העצמאות. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. נסו פילה סלמון בגריל עם רוטב חזרת שמנת, פילה סלמון בגריל לימון עם רוטב שמיר, ו סלמון בגריל ברוטב חזרת (מתכונים דומים).
הוראות
מערבבים את כל החומרים בקערה קטנה. מתבלים במלח ופלפל. (ניתן לעשות 1 יום קדימה. כיסוי וצינה.)
מתלה ריסוס גריל בנדיבות עם ספריי nonstick. הכן ברביקיו (חום בינוני-גבוה).
שמן Whisk, חזרת, רוטב סויה, שום, מלח, ופלפל בקערה קטנה אחרת.
תערובת שמן מברשת על שני הצדדים של פילה סלמון. סלמון גריל רק עד אטום במרכז, כ 4 דקות לכל צד.
יין מומלץ: שרדונה, פינו נואר, סוביניון בלאן
סלמון בתפריט? נסה זיווג עם שרדונה, פינו נואר וסוביניון בלאן. כדי להחליט על לבן או אדום, אתה צריך לשקול תיבול ורטבים שלך. שרדונה הוא חבר נהדר של חמאה, מנות שמנת, בעוד סוביניון בלאן יכול להשלים עשב או מנות מרוכז הדרים. בעל גוף בהיר, אדום טאנין נמוך כגון פינו נואר הולך נהדר עם סלמון צלוי או בגריל. היינות בדיעבד שרדונה עם דירוג של 4.7 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 26 דולר לבקבוק.
![יינות בדיעבד שרדונה]()
יינות בדיעבד שרדונה
השרדונה שלנו מ-2018 מקורו בכרמים בקרנרוס ובאוק נול. מותסס נירוסטה, ולאחר מכן בגיל שלושה חודשים על lees אלון צרפתי ניטראלי, היין מראה חומציות רבה, משקל ותחושה הפה. זה 100% שרדונה מראה חומציות שמורות בדרך כלל עבור יינות אל חלד בלבד. זה שרדונה מאוזן להפליא.