הכנת המנה לוקחת כ 17 דקות. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב pescatarian דיאט. לך לחנות ותביא פלפל חלפיניו, שום, מיץ ליים, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. כדי להשתמש ב מיץ לימון אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגיות לימון עם ציפוי לימון {מחווה לרוקסן} כקינוח. מתכונים דומים: המרכיב הסודי (צ'אטני מנגו): "טנדורי" סלמון מנגו, פילה סלמון בגריל עם סלסה מנגו-מלפפון, ו סלמון במרינדה עם מנגו-קיווי רליש.
ניתן לזווג סלמון עם שרדונה, פינו נואר וסוביניון בלאן. כדי להחליט על לבן או אדום, אתה צריך לשקול תיבול ורטבים שלך. שרדונה הוא חבר נהדר של חמאה, מנות שמנת, בעוד סוביניון בלאן יכול להשלים עשב או מנות מרוכז הדרים. בעל גוף בהיר, אדום טאנין נמוך כגון פינו נואר הולך נהדר עם סלמון צלוי או בגריל. שרדונה Antica (Mountain Select) עם דירוג 4.5 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 29 דולר לבקבוק.