פילה סלמון ים תיכוני
פילה סלמון ים תיכוני דורש בערך 20 דקות מההתחלה ועד הסוף. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? ואינו מכיל גלוטן,, חלב חינם, הפליאוליתית, ואת המתכון הראשוני יש 128 קלוריות, 6 גר' של חלבון, ו 11 גרם של שומן למנה. המתכון הזה מכסה %6 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. מתכון זה מ-BBC אוכל טוב יש 48 אוהדים. אם יש לך עלי בזיליקום, שמן זית, זיתים, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול לעשות את זה. וזה די טוב. נסו פילה סלמון, פילה סלמון שומשום, ו פילה סלמון מזוגג (מתכונים דומים).
הוראות
תנור חום ל 200C / מאוורר 180c / גז
הנח את הסלמון על לוח, באמצעות corer תפוח, לעשות 18 חורים בשורות של עץ סלמון פילה, רק יורד אל העור,אבל לא לחתוך את כל הדרך.
קח חתיכת עגבניות מיובשות וזית, באמצעות עלה בזיליקום כמו עטיפה, להתגלגל לתוך חבילה קטנה חזק. כל חבילה צריכה להיות גדולה מספיק כדי להתחבר לאחד החורים.
כשאתם מגלגלים כל חבילה, דחפו אותם לתוך החורים עד שכולם יתמלאו.
מניחים את פילה הסלמון על חתיכת נייר משומן על מגש אפייה, ואז מתבלים במלח ופלפל וטפטוף בשמן זית. צלי בתנור במשך 20 דקות עד מבושל רק.
הסר מהתנור ולהשאיר להתקרר עד רק חם, ואז בזהירות להרים את הסלמון על צלחת הגשה לשרת, או להשאיר להתקרר לחלוטין (ראה טיפים Gordons, להלן).
יין מומלץ: שרדונה, פינו נואר, סוביניון בלאן
שרדונה, פינו נואר וסוביניון בלאן הם אפשרויות נהדרות לפילה סלמון. כדי להחליט על לבן או אדום, אתה צריך לשקול תיבול ורטבים שלך. שרדונה הוא חבר נהדר של חמאה, מנות שמנת, בעוד סוביניון בלאן יכול להשלים עשב או מנות מרוכז הדרים. בעל גוף בהיר, אדום טאנין נמוך כגון פינו נואר הולך נהדר עם סלמון צלוי או בגריל. שרדונה GEN5 עם 4.3 מתוך דירוג 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 9 דולר לבקבוק.
GEN5 שרדונה
שרדונה ידידותי מאוד, עם טעמי פירות טרופיים עסיסיים, קמצוץ שמנת וגימור ארוך ובהיר. במשך חמישה דורות המשפחה שלנו חיה ועבדה את אדמתנו בלודי, קליפורניה, תמיד שואפת לעזוב את הארץ במצב טוב יותר עבור הבאדור.