פילה סלמון מושחר
פילה סלמון מושחר עשוי להיות מתכון טוב כדי להרחיב את אוסף המנה העיקרית שלך. והוא יספק כ 4 מנות. המתכון הזה מכסה %30 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 467 קלוריות, 35 גרם חלבון ו 35 גרם שומן. זוהי אפשרות טובה אם אתה מחפש תפריט ללא גלוטן ראשוני ופסקטריאני דיאט. אם יש לכם פלפל טחון, פלפל טחון, פפריקה טחונה, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב המלח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,מתכון איבודי תפוח כקינוח. . זמן הכנת המתכון כ 25 דקות. אם אהבתם את המתכון הזה, אנו ממליצים לנסות גם : פילה סלמון מושחר, פילה סלמון צרפתי כפרי מושחר, ו פילה סנאפר אדום מושחר.
הוראות
בקערה קטנה, מערבבים פפריקה, פלפל קאיין, אבקת בצל, מלח, פלפל לבן, פלפל שחור, טימין, בזיליקום ואורגנו.
מברשת פילה סלמון משני הצדדים עם 1/4 כוס חמאה, ומפזרים באופן שווה עם תערובת פלפל קאיין.
טפטוף בצד אחד של כל פילה עם 1/2 הנותרים חמאה.
במחבת גדולה וכבדה מעל חום גבוה, לבשל סלמון, צד חמאה למטה, עד מושחר, 2 עד 5 דקות. הפעל פילה, טפטוף עם שאר החמאה, ולהמשיך לבשל עד מושחר ודגים הוא בקלות flaked עם מזלג.
יין מומלץ: שרדונה, פינו נואר, סוביניון בלאן
שרדונה, פינו נואר וסוביניון בלאן הם בחירה מצוינת לסלמון. כדי להחליט על לבן או אדום, אתה צריך לשקול תיבול ורטבים שלך. שרדונה הוא חבר נהדר של חמאה, מנות שמנת, בעוד סוביניון בלאן יכול להשלים עשב או מנות מרוכז הדרים. בעל גוף בהיר, אדום טאנין נמוך כגון פינו נואר הולך נהדר עם סלמון צלוי או בגריל. שרדונה Antica (Mountain Select) עם דירוג 4.5 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 29 דולר לבקבוק.
![שרדונה Antica (Mountain Select)]()
שרדונה Antica (Mountain Select)
שרדונה 2017 תוססת ועשירה בניחוחות מפתים שמובילים לליבה מוצקה של טעמי אגס, תפוח ומשמש המוצלים על ידי אלון מתובל קלות. על החיך, היין מציע שכבה על גבי שכבה של טעמים מתמשכים. היין מדגיש טוהר זני עם אלגנטיות ורעננות על החיך.השרדונה נבחר ממנות בנות 4 עד 31 ממנות נבחרות של תשעה בלוקים של כרם, אשר מוצמדים בגובה של 1,413-1,494 רגל. מבחר השנה מורכב מ-10 שיבוטים של שרדונה - תשעה שיבוטים בורגונדיים ובחירת ויימר המורשת המהוללת—שיחד יוצרים את המורכבות בארומטיקה ופלבורים שאנו מחפשים לשרדונה המובחר בהרים שלנו.