פילה סלמון מושחר עשוי להיות מתכון טוב כדי להרחיב את אוסף המנה העיקרית שלך. והוא יספק כ 4 מנות. המתכון הזה מכסה %30 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 467 קלוריות, 35 גרם חלבון ו 35 גרם שומן. זוהי אפשרות טובה אם אתה מחפש תפריט ללא גלוטן ראשוני ופסקטריאני דיאט. אם יש לכם פלפל טחון, פלפל טחון, פפריקה טחונה, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב המלח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,מתכון איבודי תפוח כקינוח. . זמן הכנת המתכון כ 25 דקות. אם אהבתם את המתכון הזה, אנו ממליצים לנסות גם : פילה סלמון מושחר, פילה סלמון צרפתי כפרי מושחר, ו פילה סנאפר אדום מושחר.
עם 4 גרם שומן או פחות למנה (מומלץ: ביסק עגבניות שמנמן של איימי)
כָּתֵף
1 כוס מיונז, כמו הלמנ'ס
עד 6 לחמניות המבורגר, מפוצלות, אופציונלי
נוזל-אונקיות מים טריים
1 בצל אדום, קוביות קטנות
1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק
1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
2
מברשת פילה סלמון משני הצדדים עם 1/4 כוס חמאה, ומפזרים באופן שווה עם תערובת פלפל קאיין.
מרכיבים שתצטרך
1 ג'לפנו טרי שלם
פילה סלמון
הודו מבושל מגורר (או עוף)
3
טפטוף בצד אחד של כל פילה עם 1/2 הנותרים חמאה.
מרכיבים שתצטרך
הודו מבושל מגורר (או עוף)
4
במחבת גדולה וכבדה מעל חום גבוה, לבשל סלמון, צד חמאה למטה, עד מושחר, 2 עד 5 דקות. הפעל פילה, טפטוף עם שאר החמאה, ולהמשיך לבשל עד מושחר ודגים הוא בקלות flaked עם מזלג.
שרדונה, פינו נואר וסוביניון בלאן הם בחירה מצוינת לסלמון. כדי להחליט על לבן או אדום, אתה צריך לשקול תיבול ורטבים שלך. שרדונה הוא חבר נהדר של חמאה, מנות שמנת, בעוד סוביניון בלאן יכול להשלים עשב או מנות מרוכז הדרים. בעל גוף בהיר, אדום טאנין נמוך כגון פינו נואר הולך נהדר עם סלמון צלוי או בגריל. שרדונה Antica (Mountain Select) עם דירוג 4.5 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 29 דולר לבקבוק.