פילה סלמון מזוגג בלסמי
פילה סלמון מזוגג בלסמי הוא ללא גלוטן, חלב חינם, וראשוני ומספק כ 6 מנות. המתכון הזה מכסה %21 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה זו מכילה כ 29 גרם חלבון 9 גרם של שומן, וסך הכל 234 קלוריות. גשו לסופר וקנו דבש, פילה סלמון, שום ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב חומץ בלסמי אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,גלידת תות רזה כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 30 דקות. זה עובד היטב כמנה עיקרית. . וזה יוצא מן הכלל. מתכונים דומים: פילה סלמון מזוגג בלסמי, פילה סלמון דיז'ון בלסמי, ו פילה סלמון מזוגג מייפל.
הוראות
מחממים תנור ל 400 מעלות F (200 מעלות C). קו גיליון אפייה עם רדיד אלומיניום, ולרסס עם תרסיס בישול שאינו מקל.
מעיל סיר קטן עם תרסיס בישול שאינו מקל. מעל חום בינוני, לבשל ומערבבים שום עד רך, על 3 דקות.
מערבבים ביין לבן, דבש, חומץ בלסמי, חרדל, מלח ופלפל. מבשלים, חשוף, במשך כ 3 דקות, או עד מעובה מעט.
מסדרים פילה סלמון על גיליון אפייה מרופדת בנייר כסף.
מברשת פילה עם זיגוג בלסמי, ומפזרים אורגנו.
אופים בתנור שחומם מראש במשך 10 עד 14 דקות, או עד פתיתי בשר בקלות עם מזלג.
מברשת פילה עם זיגוג נשאר, ומתבלים עם מלח ופלפל. השתמש מרית להעביר פילה לשרת מגש, משאיר את העור מאחור על נייר.
יין מומלץ: שרדונה, פינו נואר, סוביניון בלאן
ניתן לזווג סלמון עם שרדונה, פינו נואר וסוביניון בלאן. כדי להחליט על לבן או אדום, אתה צריך לשקול תיבול ורטבים שלך. שרדונה הוא חבר נהדר של חמאה, מנות שמנת, בעוד סוביניון בלאן יכול להשלים עשב או מנות מרוכז הדרים. בעל גוף בהיר, אדום טאנין נמוך כגון פינו נואר הולך נהדר עם סלמון צלוי או בגריל. יין אחד שאתה יכול לנסות הוא שרדונה Hahn Winery Santa Lucia Highlands. יש לו 4.1 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 17 דולר.
האן יקב סנטה לוצ ' יה הר שרדונה
עשיר ושכבות, עם הערות משיי של אפרסק, נקטרינה, אגס בשל ווניל.