פילה צלוי איטי של מיונז פרמזן בקר ובזיליקום
פילה צלוי איטי של מיונז פרמזן בקר ובזיליקום עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מתכון זה מכין 8 מנות עם 935 קלוריות, 50 גרם חלבון, ו 80 גרם שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה 28% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. 2 אנשים התרשמו מהמתכון הזה. אם יש לך פילה של בשר בקר, עלי בזיליקום, מלח כשר ופלפל, ועוד כמה מרכיבים על היד, אתה יכול לעשות את זה. כדי להשתמש בשמן הצמחי תוכלו לעקוב אחר המנה העיקרית הזו עם עוגת קפה אוכמניות # יום ראשון כמו קינוח. מההכנה לצלחת, המתכון הזה מסתובב 2 שעות ו -10 דקות. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 68%. הציון הזה די טוב. נסו פילה בקר צלוי עם מיונז בזיליקום-קארי, כריכי רוסטביף עם מיונז לימון-בזיליקום ובצל אדום קלוי, ו מיונז בזיליקום ופרמזן (מתכונים דומים).
הוראות
צפו כיצד להכין את המתכון הזה.
מחממים את התנור ל 275 מעלות. השתמש במדחום לתנור כדי להיות בטוח שטמפרטורת התנור שלך מדויקת.
הניחו את הפילה על תבנית גיליון וטפחו עליו יבש (בכל רחבי) עם מגבות נייר.
מברישים את הפילה בכל השמן, ושומרים כחצי כף.
מפזרים עליו את כל המלח והפלפל (זה ייראה כמו הרבה אבל תאמינו לי, זה משנה).
מניחים את ענפי הטרגון סביב הבקר, קושרים אותם ב -4 או 5 מקומות עם חוט מטבח כדי לשמור אותם במקום, ואז מברישים את הטרגון בשמן השמור.
צולים את פילה הבקר במשך 11/4 עד 11/2שעות, עד שהטמפרטורה רושמת 125 מעלות במרכז לנדיר ו 135 מעלות לנדיר בינוני. מכסים את הפילה בנייר אלומיניום ומניחים לנוח 20 דקות.פורסים בעובי ומגישים חם או בטמפרטורת החדר עם מיונז פרמזן בזיליקום.
מניחים את החלמונים, מיץ הלימון, הפרמזן, החרדל, הבזיליקום, השום, 1 כף מלח ו -1 כפית פלפל במעבד מזון המצויד בלהב הפלדה. תהליך במשך 20 שניות, עד חלקה.
שלב את השמן הצמחי ושמן הזית בכוס מדידה נוזלית של 2 כוסות. כשהמעבד פועל, שפכו לאט את תערובת השמן דרך צינור ההזנה ליצירת תחליב עבה. טעם לתבלינים-המיונז הוא רוטב ולכן הוא צריך להיות מתובל מאוד. יש לאחסן במקרר עד שהוא מוכן לשימוש; הוא יישמר עד שבוע.