קושימומחה
מוכן ב2 שעות, 10 דק.
מנות8
ציון בריאות25
מגזין

פילה צלוי איטי של מיונז פרמזן בקר ובזיליקום

פילה צלוי איטי של מיונז פרמזן בקר ובזיליקום
פילה צלוי איטי של מיונז פרמזן בקר ובזיליקום עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מתכון זה מכין 8 מנות עם 935 קלוריות, 50 גרם חלבון, ו 80 גרם שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה 28% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. 2 אנשים התרשמו מהמתכון הזה. אם יש לך פילה של בשר בקר, עלי בזיליקום, מלח כשר ופלפל, ועוד כמה מרכיבים על היד, אתה יכול לעשות את זה. כדי להשתמש בשמן הצמחי תוכלו לעקוב אחר המנה העיקרית הזו עם עוגת קפה אוכמניות # יום ראשון כמו קינוח. מההכנה לצלחת, המתכון הזה מסתובב 2 שעות ו -10 דקות. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 68%. הציון הזה די טוב. נסו פילה בקר צלוי עם מיונז בזיליקום-קארי, כריכי רוסטביף עם מיונז לימון-בזיליקום ובצל אדום קלוי, ו מיונז בזיליקום ופרמזן (מתכונים דומים).

הוראות

1
צפו כיצד להכין את המתכון הזה.
2
מחממים את התנור ל 275 מעלות. השתמש במדחום לתנור כדי להיות בטוח שטמפרטורת התנור שלך מדויקת.
ציוד שתשתמש בו
רוטב חם שמן שומשוםרוטב חם שמן שומשום
1/2 כוס חזרת טרייה או מסוננת מגוררת דק1/2 כוס חזרת טרייה או מסוננת מגוררת דק
3
הניחו את הפילה על תבנית גיליון וטפחו עליו יבש (בכל רחבי) עם מגבות נייר.
ציוד שתשתמש בו
8 מקלות גבינה עטופים בנפרד של 1 אונקיה8 מקלות גבינה עטופים בנפרד של 1 אונקיה
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
4
מברישים את הפילה בכל השמן, ושומרים כחצי כף.
מרכיבים שתצטרך
בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
5
מפזרים עליו את כל המלח והפלפל (זה ייראה כמו הרבה אבל תאמינו לי, זה משנה).
מרכיבים שתצטרך
כרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבןכרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבן
6
מניחים את ענפי הטרגון סביב הבקר, קושרים אותם ב -4 או 5 מקומות עם חוט מטבח כדי לשמור אותם במקום, ואז מברישים את הטרגון בשמן השמור.
מרכיבים שתצטרך
כל פלפל אדום, צהוב וכתום מתוק קצוץכל פלפל אדום, צהוב וכתום מתוק קצוץ
ג'לפנו, חתוך לרצועות דקותג'לפנו, חתוך לרצועות דקות
בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
חוט קצביםחוט קצבים
7
צולים את פילה הבקר במשך 11/4 עד 11/2שעות, עד שהטמפרטורה רושמת 125 מעלות במרכז לנדיר ו 135 מעלות לנדיר בינוני. מכסים את הפילה בנייר אלומיניום ומניחים לנוח 20 דקות.פורסים בעובי ומגישים חם או בטמפרטורת החדר עם מיונז פרמזן בזיליקום.
מרכיבים שתצטרך
בשר טנדרלויןבשר טנדרלוין
2 פלפלי צ'יפוטלה גדולים ברוטב אדובו קצוצים דק בתוספת 2 כפות רוטב אדובו2 פלפלי צ'יפוטלה גדולים ברוטב אדובו קצוצים דק בתוספת 2 כפות רוטב אדובו
3 כפות גבינת שמנת מופחתת שומן3 כפות גבינת שמנת מופחתת שומן
1 בצל אדום, קוביות קטנות1 בצל אדום, קוביות קטנות
ציוד שתשתמש בו
רצועות פלפל אדום מתוק קלוי ועירית טחונה נוספת, לא חובהרצועות פלפל אדום מתוק קלוי ועירית טחונה נוספת, לא חובה
8
מניחים את החלמונים, מיץ הלימון, הפרמזן, החרדל, הבזיליקום, השום, 1 כף מלח ו -1 כפית פלפל במעבד מזון המצויד בלהב הפלדה. תהליך במשך 20 שניות, עד חלקה.
מרכיבים שתצטרך
עבור מוסיף שומןעבור מוסיף שומן
עוגיות ג'ינג'רס, מחולקותעוגיות ג'ינג'רס, מחולקות
3 כפות גבינת שמנת מופחתת שומן3 כפות גבינת שמנת מופחתת שומן
4 פרוסות טוסט טקסס או לחם לבן אחר, קלויים4 פרוסות טוסט טקסס או לחם לבן אחר, קלויים
טבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוגטבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוג
1 שפופרת בצק פיצה מוכן שנקנה בחנות1 שפופרת בצק פיצה מוכן שנקנה בחנות
1 בצל אדום, קוביות קטנות1 בצל אדום, קוביות קטנות
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
ציוד שתשתמש בו
עגבניות ירושה, קצוצות, לא חובהעגבניות ירושה, קצוצות, לא חובה
9
שלב את השמן הצמחי ושמן הזית בכוס מדידה נוזלית של 2 כוסות. כשהמעבד פועל, שפכו לאט את תערובת השמן דרך צינור ההזנה ליצירת תחליב עבה. טעם לתבלינים-המיונז הוא רוטב ולכן הוא צריך להיות מתובל מאוד. יש לאחסן במקרר עד שהוא מוכן לשימוש; הוא יישמר עד שבוע.
מרכיבים שתצטרך
בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
2 פלפלי צ'יפוטלה גדולים ברוטב אדובו קצוצים דק בתוספת 2 כפות רוטב אדובו2 פלפלי צ'יפוטלה גדולים ברוטב אדובו קצוצים דק בתוספת 2 כפות רוטב אדובו
4 קישואים קטנים, פרוסים לחתיכות של 1/4 אינץ'4 קישואים קטנים, פרוסים לחתיכות של 1/4 אינץ'
בקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחרבקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר
הצעת הגשה: להגיש על פסטההצעת הגשה: להגיש על פסטה
ציוד שתשתמש בו
סוכריות ראש אווירסוכריות ראש אוויר