פילה צלוי איטי של מיונז פרמזן בקר ובזיליקום עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מתכון זה מכין 8 מנות עם 935 קלוריות, 50 גרם חלבון, ו 80 גרם שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה 28% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. 2 אנשים התרשמו מהמתכון הזה. אם יש לך פילה של בשר בקר, עלי בזיליקום, מלח כשר ופלפל, ועוד כמה מרכיבים על היד, אתה יכול לעשות את זה. כדי להשתמש בשמן הצמחי תוכלו לעקוב אחר המנה העיקרית הזו עם עוגת קפה אוכמניות # יום ראשון כמו קינוח. מההכנה לצלחת, המתכון הזה מסתובב 2 שעות ו -10 דקות. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 68%. הציון הזה די טוב. נסו פילה בקר צלוי עם מיונז בזיליקום-קארי, כריכי רוסטביף עם מיונז לימון-בזיליקום ובצל אדום קלוי, ו מיונז בזיליקום ופרמזן (מתכונים דומים).
הוראות
1
צפו כיצד להכין את המתכון הזה.
2
מחממים את התנור ל 275 מעלות. השתמש במדחום לתנור כדי להיות בטוח שטמפרטורת התנור שלך מדויקת.
ציוד שתשתמש בו
רוטב חם שמן שומשום
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
3
הניחו את הפילה על תבנית גיליון וטפחו עליו יבש (בכל רחבי) עם מגבות נייר.
ציוד שתשתמש בו
אבקת ציר עוף של גויה®
עגבנייה פרוסה, אופציונלי
4
מברישים את הפילה בכל השמן, ושומרים כחצי כף.
מרכיבים שתצטרך
דַק-
5
מפזרים עליו את כל המלח והפלפל (זה ייראה כמו הרבה אבל תאמינו לי, זה משנה).
מרכיבים שתצטרך
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
6
מניחים את ענפי הטרגון סביב הבקר, קושרים אותם ב -4 או 5 מקומות עם חוט מטבח כדי לשמור אותם במקום, ואז מברישים את הטרגון בשמן השמור.
מרכיבים שתצטרך
3/4 כפית טרגון מיובש, מחולק
ג'לפנו, חתוך לרצועות דקות
דַק-
ציוד שתשתמש בו
3 ראשי שום, חצויים אופקית
7
צולים את פילה הבקר במשך 11/4 עד 11/2שעות, עד שהטמפרטורה רושמת 125 מעלות במרכז לנדיר ו 135 מעלות לנדיר בינוני. מכסים את הפילה בנייר אלומיניום ומניחים לנוח 20 דקות.פורסים בעובי ומגישים חם או בטמפרטורת החדר עם מיונז פרמזן בזיליקום.
מרכיבים שתצטרך
בשר טנדרלוין
4 כפיות אבקת ג'לטין חמוציות
3 כפות גבינת שמנת מופחתת שומן
1 בצל אדום, קוביות קטנות
ציוד שתשתמש בו
כפית אחת של מיץ לימון GOYA®
8
מניחים את החלמונים, מיץ הלימון, הפרמזן, החרדל, הבזיליקום, השום, 1 כף מלח ו -1 כפית פלפל במעבד מזון המצויד בלהב הפלדה. תהליך במשך 20 שניות, עד חלקה.
מרכיבים שתצטרך
שרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקיים
1/3 כוס אבקת קקאו של הרשי
3 כפות גבינת שמנת מופחתת שומן
8 פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו
שום גויה®
לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'
1 בצל אדום, קוביות קטנות
1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
ועוד 2 כפות מי קרח
9
שלב את השמן הצמחי ושמן הזית בכוס מדידה נוזלית של 2 כוסות. כשהמעבד פועל, שפכו לאט את תערובת השמן דרך צינור ההזנה ליצירת תחליב עבה. טעם לתבלינים-המיונז הוא רוטב ולכן הוא צריך להיות מתובל מאוד. יש לאחסן במקרר עד שהוא מוכן לשימוש; הוא יישמר עד שבוע.