פיסטוק ויבש-Haroseth פירות
פיסטוק והרוס פירות יבשים עשויים להיות רק המנה העיקרית שאתם מחפשים. מתכון זה מספק 3 מנות. עם 584 קלוריות, 15 גרם חלבון ו 28 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %20 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. כמה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-10 היו אומרים שזה פגע במקום. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 30 דקות. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן, חלב חינם, וראשוני דיאט. גשו לסופר וקנו תאריכים, קינמון טחון, דובדבנים, ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב משמשים מיובשים אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,המהפך האולטימטיבי: פודינג לחם וחמאה כקינוח. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular מדהים של 83%. נסו פיסטוק ויבש-Haroseth פירות, Haroseth פירות ושקדים מיובשים, ו Haroseth (פירות יבשים להדביק אגוז) (מתכונים דומים).
הוראות
מערבבים פיסטוקים במחבת בינונית כבדה מעל חום בינוני עד קלוי וריחני, 4 עד 5 דקות. להפריש להתקרר.
מערבבים תאריכים, דובדבנים, משמשים, יין ומיץ בקערה בינונית.
בואו לעמוד 15 דקות, ערבוב מדי פעם.
מערבבים בדבש, מיץ לימון, קליפת תפוז ותבלינים. קוצצים פיסטוקים; מערבבים לתוך haroseth. לעשות קדימה: ניתן לעשות 1 יום קדימה. כיסוי וצינה.
מקשטים haroseth עם ענפי מנטה.