פיצה Parm עוף
המתכון עוף פרמזן פיצה יכול לספק את התשוקה הים תיכונית שלך בערך 37 דקות. מנה אחת מכילה 806 קלוריות, 51 גר' של חלבון, ו 40 גרם שומן. והוא יספק כ 4 מנות. המתכון הזה מכסה %27 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. גשו לסופר וקנו שמן זית, עוף טחון, מלח ופלפל ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש בשמן זית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בננה מוקפצת, גרנולן ופרפית יוגורט כקינוח. כמה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-16 היו אומרים שזה פגע במקום. זה עובד היטב כמנה עיקרית די יקרה. נסו Parm עוף, Omg עוף Parm, ו עוף פארם בורגר (מתכונים דומים).
הוראות
תראה איך להכין את המתכון הזה.
מחממים תנור ל 425 מעלות F.
ידיים מעילים ומשטח עבודה עם קמח תירס קטן או קמח. שימוש ביד או מערוך, ליצור פיצה עגולה 14 אינץ'.
מניחים פיצה על תבנית אפייה או פיצה אבן לתקוע את החלק העליון עם כמה חורים.
טפטוף קצת שמן זית כתית על הבצק ומניחים בתנור.
בינתיים, לחמם מחבת עמוקה מעל חום בינוני גבוה עם 2 כפות של שמן זית כתית.
מוסיפים בשר ושוברים אותו עם כף עץ. כדי להשחים בשר, להוסיף שום ובצל, ואז מתבלים עם מלח ופלפל. מבשלים יחד 5 עד 6 דקות ואז מוסיפים פטרוזיליה, פתיתי פלפל אדום, אורגנו והעגבניות למחבת.
הסר פיצה מהתנור לאחר 10 דקות ומעלה עם רוטב וגבינות. חזרו לתנור ואפו עד להזהבה ותוססת, עוד 10 עד 12 דקות. מעל הפיצה עם בזיליקום, לחתוך ולהגיש.