פיצה אפרסק וגורגונזולה עוף
מתכון אפרסק ופיצה עוף Gorgonzola יכול לספק את התשוקה הים תיכונית שלך בערך 20 דקות. והוא מתאים להגשה ל 4 מנות סועדים.. במנה עיקרית זו יש 361 קלוריות, 20 גרם חלבון ו 12 גרם של שומן למנה. גשו לסופר וקנו חלק-גבינת מוצרלה רזה, אפרסק, שמן זית ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. כדי להשתמש בשמן זית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בננה מוקפצת, גרנולן ופרפית יוגורט כקינוח. מתכונים דומים: אפרסק, אוכמניות, Gorgonzolan וקלוי סלט פיצה בגריל אגוז, אפרסק, עוף וקסדיות Gorgonzola - 5 נקודות, ו קסדיות בלסמיות אפרסק, עוף וגורגונזולה עם ארוגולה פסטו.
הוראות
מניחים קרום פיצה על תבנית אפייה מצופה בתרסיס בישול.
מברשת 1 כפית שמן זית כתית נוספת באופן שווה על הקרום. למעלה באופן שווה עם 1/4 כוס מגורר גבינת מוצרלה, עוף, גבינת Gorgonzola, ופרוסות אפרסק. למעלה עם הנותרים 1/4 מוצרלה כוס.
אופים ב 400 במשך 11 דקות או עד הקרום חום.
מניחים חומץ בסיר קטן מעל חום בינוני גבוה; מבשלים עד 2 כפות (כ 5 דקות).
רסס בלסמי הפחתת באופן שווה על פיצה.