פיצה בגריל עם הריסה וסלט עשבי תיבול
פיצה בגריל עם הריסאן וסלט עשבי תיבול יכול להיות רק המנה העיקרית שאתה מחפש. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים.. מנה אחת מכילה 628 קלוריות, 29 גרם חלבון ו 31 גרם שומן. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור יום העצמאות. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. גשו לסופר וקנו את רוטב הריסה, קמח, עלי בזיליקום ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש בקמח כל המטרה אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,לחם סודה עם סוכר קינמון כקינוח. מתכון זה אופייני למטבח הים תיכוני. נסו קישואים בגריל ופיצת עשבי תיבול, פיצת עשב בגריל עם Mozzarellan מעושן ובזיליקום, ו שיפודי עוף במרינדה עם האריסה (מתכונים דומים).
הוראות
מערבבים 1 1/4 כוסות מים חמים וסוכר בקערה גדולה; מפזרים שמרים מעל.
בואו לעמוד עד שמרים מתמוסס ותערובת נראית ספוגית, על 10 דקות.
לטאטא 1 כוס כל המטרה קמח; לתת לעמוד באזור חם ללא טיוטה עד התערובת מבעבעת, כ 35 דקות.
מערבבים קמח חיטה מלאה, 1 כף שמן זית, ומלח גס לתוך תערובת שמרים, ולאחר מכן מערבבים 2 כוסות כל קמח המטרה. ללוש את הבצק בקערה עד כמעט חלקה ומתחילה להתרחק מצדדים של קערה, הוספת קמח לכל מטרה על ידי כפות אם הבצק הוא דביק מאוד. להפוך את הבצק על משטח מקומח קלות ללוש עד חלק וגמיש, על 7 דקות. טופס בצק לכדור.
מניחים כדור בצק בקערה גדולה משומנת; להפוך את הבצק מעיל עם שמן. מכסים בניילון נצמד ונותנים לבצק לעלות באזור חם ללא טיוטה עד שהוא מוכפל בנפח, כ-1 1/2 שעות.
אגרוף למטה בצק; לחלק 6 חתיכות שוות.
מגלגלים כל פיסת בצק על משטח מקומח לכדור. מכסים כדורי בצק באופן רופף עם ניילון לעטוף ולתת לנוח 30 דקות.
הכן ברביקיו (חום בינוני-גבוה).
מפזרים 2 סדינים אפייה גדולים עם קמח.
מרדדים את כל כדור בצק על משטח עבודה מקורנת קלות כדי 7-עד 7 1/2 אינץ ' עגול, נותן מנוחה בצק לזמן קצר אם קופץ בחזרה.
העברה לסדינים אפייה מקומטת.
מברשת צמרות קלות עם שמן זית. עבודה בקבוצות, סיבובי בצק גריל, צד משומן למעלה, עד תחתית מוצקים סימני גריל מופיעים, צופה כדי למנוע שריפה, על 3 דקות. הפוך קרומים, צלייה עד הבצק מוגדר, על 2 דקות.
העברת קרום, צד מסומן גריל למעלה, לסדינים אפייה. האם קדימה יכול להתבצע 8 שעות קדימה.
בואו לעמוד בטמפרטורת החדר.
הכן ברביקיו (חום בינוני).
מורחים 1 כפית האריסה מאוד דק מעל כל קרום פיצה.
מפזרים כל אחד עם 1/4 כוס Gruyére ו 2 כפות גבינת פרמזן. להחזיר פיצות לגריל; כיסוי וגריל רק עד גבינה נמסה, על 4 דקות.
משלבים ירקות התינוק, עלי פטרוזיליה, עלי בזיליקום, קצוץ מגוון עשבי תיבול טריים, ושמן זית בקערה בינונית; לזרוק מעיל ביסודיות עם שמן.
מניחים פיצות על מגש. מחלקים סלט בין קרום; מפזרים צנוברים.