פיצה בועה
זה עובד היטב כמנה עיקרית מאוד ידידותית לתקציב. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 40 דקות. מתכונים דומים: פיצה בועה, פיצה בועה, ו פיצה בועה.
הוראות
במחבת גדולה מבשלים בקר על אש בינונית עד שכבר לא ורוד; מסננים. מערבבים פנימה רוטב פיצה.
חותכים כל ביסקוויט לרבעים; מניחים בתוך 13 אינץ ' משומן. 9 אינץ'. תבנית אפייה. למעלה עם תערובת הבקר.
אופים, חשופים, ב 400 לום במשך 20 דקות.
אופים 5-10 דקות יותר או עד שהגבינה נמסה.
מניחים לעמוד 5 דקות לפני ההגשה.
יין מומלץ: סנג ' ובזה, שיראז, יין ברברה
יין סנג ' ובזה, שיראז וברברה הם הבחירות המובילות שלי לפיצה. היין הטוב ביותר עבור פיצה תלוי תוספות! פיצה ברוטב אדום תדרוש יין אדום עם קצת חומציות, כמו ברברן או סנג ' ובזה. הוסף פפרוני או נקניק ואתה יכול ללכת נועז יותר עם סירה. יין אחד שתוכלו לנסות הוא טנוטה די נוזולה קיאנטי קלאסיקו ריסרבה (חצי בקבוק). יש לו 5 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 14 דולר.
טנוטה די נוזולה קיאנטי קלאסיקו ריסרבה (חצי בקבוק)
ניחוחות פריכים, בשלים, אדומים ודובדבנים מעוצבים על ידי חומציות תוססת ורעננה. בפה, טעמים מראים תווים סנגיוביים קלאסיים של אדמה, פטריות ועור, עם עמוד שדרה של טאנינים יציבים אך אלגנטיים. משתלב היטב עם בשרים ורטבי פסטה בשריים, עופות וגבינות קשות.