פיצה בייקון ואספרגוס יכול להיות רק הים התיכון מתכון שאתה מחפש. והוא מתאים להגשה ל 4 מנות סועדים.. מנה אחת מכילה עד 29 גרם חלבון 49 גרם של שומן, וסך הכל 815 קלוריות. גשו לסופר וקנו בצק פיצה, סוכר, עגבניות שימורים ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב המלח הכשר אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פירורים דלי שומן עוגה (כשר חלבי) כקינוח. נסו פיצה בייקון, ביצה ואספרגוס, פיצה עם בייקון, אספרגוס וביצה, ו פיצה תוצרת בית עם בייקון, ביצה ואספרגוס (מתכונים דומים).
הוראות
1
מחממים את התנור ל 450 מעלות F. התאימו את מדפי התנור לאמצע התנור.
ציוד שתשתמש בו
דוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של Country Woman
2
מניחים אבן פיצה ברזל יצוק או מחבת בתנור כדי לחמם במשך 1 שעה.
ציוד שתשתמש בו
1 בצל ירוק, פרוס, לקישוט (לא חובה)
דוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של Country Woman
שרימפס מוקפץ, קלוף
3
אספרגוס בלאנש 1 דקה בסיר גדול של מים מלוחים רותחים, ואז להסיר ולהכות בקערה של מי קרח.
מרכיבים שתצטרך
8 אונקיות פרושוטו פרוס, ג'מון איבריקו או חזיר איכותי אחר, חתוך לקוביות
דוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של Country Woman
7
מצקת את הרוטב כדי לכסות את החלק התחתון של הפיצה העליון עם מוצרלה, בצל אדום, בייקון, ומטבעות אספרגוס. מסדרים את כל 8 חתיכות של אספרגוס מאוורר מהמרכז את הפיצה, כמו חישורים על אופניים.
מרכיבים שתצטרך
כפית גדושה פטרוזיליה טרייה שטוחה קצוצה
8 אונקיות פרושוטו פרוס, ג'מון איבריקו או חזיר איכותי אחר, חתוך לקוביות
2 כפות ענפי שמיר טריים שנקטפו
1-1/2 כוסות KRAFT® מגוררת גבינת צ'דר משולשת עם מגע של PHILADELPHIA®, מחולקת
עצם הודו וצוואר הודו
ציוד שתשתמש בו
מצקת
8
אופים עד לזהב ופריך והגבינה נמסה, כ -20 עד 25 דקות.
מרכיבים שתצטרך
4-1/2 כוסות גבינת צ'דר מגוררת
ציוד שתשתמש בו
דוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של Country Woman
9
חום 2 כפות שמן זית בסיר בינוני על חום בינוני.
מרכיבים שתצטרך
בקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר
ציוד שתשתמש בו
20 תותים טריים, ללא קליפה
10
מוסיפים פרוסות שום, פתיתי פלפל אדום, ו לטגן עד הקצוות של השום מתחילים להפוך זהב, על 3 דקות.
מרכיבים שתצטרך
בצל ספרדי, חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
כפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשר
11
מערבבים את העגבניות הכתושות, מלח ופלפל ולתת להתבשל 15 דקות.
מרכיבים שתצטרך
אגוז מוסקט, טחון, ועוד, לתיבול
כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (כ-2.5 ק"ג)
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום