שיקגו Deep-Dish Pizzan תוצרת בית היא מנה ים תיכונית עיקרית. מתכון זה מכיל 12 מנות עם 423 קלוריות , 19 גרם חלבון ו -27 גרם שומן כל אחת. , מתכון זה מכסה 16% מהדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. אדם אחד שמח שהם ניסו את המתכון הזה. מההכנה ועד הצלחת, המתכון הזה לוקח בערך שעה ו-20 דקות . גשו לסופר וקנו פלפל, שמרים מהירים, עגבניות משומרות ועוד מספר מצרכים להכנתם היום. הוא מובא אליך על ידי Taste of Home. בכל השיקולים החלטנו שהמתכון הזה ראוי לציון של 44% . הציון הזה מוצק. אם אהבתם את המתכון הזה, תסתכל על המתכונים הדומים הבאים: Chicago Deep Dish Pizza , Chicago Deep-Dish Pizza ו- Chicago Deep-Dish Pizza .
הוראות
1
בקערה גדולה מערבבים 1-1/2 כוסות קמח, קמח תירס, שמרים, סוכר ומלח. בסיר קטן מחממים מים ושמן ל-120-13
מרכיבים שתצטרך
בזיליקום טרי פרוס דק לא חובה
24 פרוסות פפרוני, לא חובה
פפרוני, לא חובה
טיפים עגולים לפינה #4
1 1/4 כוסות מים חמים (112 עד 118 מעלות F/44 עד 48 מעלות צלזיוס)
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום
קצפת או גלידת וניל ואגוזי פקאן קלויים נוספים, אופציונלי
Deep Dish Pizza עובד ממש טוב עם סנג'ובזה, שיראז ויין ברברה. היין הטוב ביותר לפיצה תלוי בתוספות! פיצה ברוטב אדום תדרוש יין אדום עם מעט חומציות, כמו ברברן או סנגיובזה. מוסיפים פפרוני או נקניק ואפשר להעז יותר עם סירה. אתה יכול לנסות Naked Winery Diva, , Sangiovese. הסוקרים די אוהבים את זה עם דירוג של 5 מתוך 5 כוכבים ומחיר של כ-50 דולר לבקבוק.
דיווה יקב עירום, , סנג'ובזה
זר אלון פטריות אדמה עם פתיחה והתזה ראשונה. סיגריות תות שדה וסוכריות מתוקות על החך עם טאנינים רכים וסיומת בינונית ארוכה.