קושימומחה
מוכן ב1 ש, 20 דק.
מנות12
ציון בריאות9
מגזין

פיצה ביתית של שיקגו דיפ-דיש

פיצה ביתית של שיקגו דיפ-דיש
שיקגו Deep-Dish Pizzan תוצרת בית היא מנה ים תיכונית עיקרית. מתכון זה מכיל 12 מנות עם 423 קלוריות , 19 גרם חלבון ו -27 גרם שומן כל אחת. , מתכון זה מכסה 16% מהדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. אדם אחד שמח שהם ניסו את המתכון הזה. מההכנה ועד הצלחת, המתכון הזה לוקח בערך שעה ו-20 דקות . גשו לסופר וקנו פלפל, שמרים מהירים, עגבניות משומרות ועוד מספר מצרכים להכנתם היום. הוא מובא אליך על ידי Taste of Home. בכל השיקולים החלטנו שהמתכון הזה ראוי לציון של 44% . הציון הזה מוצק. אם אהבתם את המתכון הזה, תסתכל על המתכונים הדומים הבאים: Chicago Deep Dish Pizza , Chicago Deep-Dish Pizza ו- Chicago Deep-Dish Pizza .

הוראות

1
בקערה גדולה מערבבים 1-1/2 כוסות קמח, קמח תירס, שמרים, סוכר ומלח. בסיר קטן מחממים מים ושמן ל-120-13
מרכיבים שתצטרך
בזיליקום טרי פרוס דק לא חובהבזיליקום טרי פרוס דק לא חובה
24 פרוסות פפרוני, לא חובה24 פרוסות פפרוני, לא חובה
פפרוני, לא חובהפפרוני, לא חובה
טיפים עגולים לפינה #4טיפים עגולים לפינה #4
1 1/4 כוסות מים חמים (112 עד 118 מעלות F/44 עד 48 מעלות צלזיוס)1 1/4 כוסות מים חמים (112 עד 118 מעלות F/44 עד 48 מעלות צלזיוס)
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרוםלחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום
קצפת או גלידת וניל ואגוזי פקאן קלויים נוספים, אופציונליקצפת או גלידת וניל ואגוזי פקאן קלויים נוספים, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
20 תותים טריים, ללא קליפה20 תותים טריים, ללא קליפה
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
2
להוסיף לחומרים היבשים; מקציפים רק עד להרטיב. מערבבים פנימה מספיק קמח שנותר כדי ליצור בצק רך.
מרכיבים שתצטרך
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)
3
הופכים על משטח מקומח; ללוש עד לקבלת תערובת חלקה ואלסטית, כ-6-8 דקות.
4
מניחים בקערה משומנת, הופכים פעם אחת כדי לשמן את החלק העליון. מכסים ומתפיחים במקום חמים עד להכפלה, כ-30 דקות.
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
5
במחבת גדולה מטגנים את הפטריות ב-2 כפיות שמן עד לריכוך. מערבבים בקערה גדולה את העגבניות, רוטב העגבניות, רסק העגבניות, השום והתבלינים.
מרכיבים שתצטרך
פיתות, מחוממות לפי הוראות האריזה, להגשהפיתות, מחוממות לפי הוראות האריזה, להגשה
1 בצל מתוק גדול, קצוץ גס1 בצל מתוק גדול, קצוץ גס
4 קישואים קטנים, פרוסים לחתיכות של 1/4 אינץ'4 קישואים קטנים, פרוסים לחתיכות של 1/4 אינץ'
8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות
2 בצלים צהובים, קלופים וקצוצים2 בצלים צהובים, קלופים וקצוצים
כפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשרכפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשר
קצפת או גלידת וניל ואגוזי פקאן קלויים נוספים, אופציונליקצפת או גלידת וניל ואגוזי פקאן קלויים נוספים, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
6
משמנים בנדיבות 13 אינץ'. x 9 אינץ'. תבנית או כלי אפייה עם 2 כפיות השמן הנותרות. מנקבים בצק למטה.
מרכיבים שתצטרך
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
אגרוףאגרוף
קצפת או גלידת וניל ואגוזי פקאן קלויים נוספים, אופציונליקצפת או גלידת וניל ואגוזי פקאן קלויים נוספים, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
דוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של נשים כפריותדוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של נשים כפריות
7
מגלגלים ל-15 אינץ'. x 11 אינץ'. מַלבֵּן.
מרכיבים שתצטרך
דיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלידיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלי
8
מעבירים לתבנית מוכנה, מהדקים לתחתית ובחצי דפנות התבנית.
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
9
מפזרים 2 כוסות גבינת מוצרלה.
מרכיבים שתצטרך
כפית גדושה פטרוזיליה טרייה שטוחה קצוצהכפית גדושה פטרוזיליה טרייה שטוחה קצוצה
10
כף מחצית מהרוטב על הגבינה (שמרו את הרוטב הנותר לשימוש אחר או לטבילה).
מרכיבים שתצטרך
4-1/2 כוסות גבינת צ'דר מגוררת4-1/2 כוסות גבינת צ'דר מגוררת
עצם הודו וצוואר הודועצם הודו וצוואר הודו
11
שכבות עם הנקניק, הפטריות המוקפצות ואם רוצים גם פפרוני; למעלה עם גבינת המוצרלה הנותרת וגבינת פרמזן.
מרכיבים שתצטרך
כפית גדושה פטרוזיליה טרייה שטוחה קצוצהכפית גדושה פטרוזיליה טרייה שטוחה קצוצה
3 כפות גבינת שמנת מופחתת שומן3 כפות גבינת שמנת מופחתת שומן
8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות
1/2 פאונד גבינת ג'ק פלפל, מגוררת1/2 פאונד גבינת ג'ק פלפל, מגוררת
גבינת זרלה מגוררת חלקיתגבינת זרלה מגוררת חלקית
12
מכסים ואופים בחום 450 במשך 35 דקות. לגלות; אופים כ-5 דקות יותר או עד להשחמה קלה.
ציוד שתשתמש בו
דוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של Country Womanדוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של Country Woman
13
מפזרים בזיליקום אם רוצים.
מרכיבים שתצטרך
1 בצל אדום, קוביות קטנות1 בצל אדום, קוביות קטנות

מרכיבים

454דלעת צהובה אחת, חתוכה לקוביות בגודל 2.5 ס"מ.bulk Italian sausage, cooked and crumbledbulk Italian sausage, cooked and crumbled227דלעת צהובה אחת, חתוכה לקוביות בגודל 2.5 ס"מ.רוטב עגבניות יכולרוטב עגבניות יכול794דלעת צהובה אחת, חתוכה לקוביות בגודל 2.5 ס"מ.can diced tomatoes, well drainedcan diced tomatoes, well drained40דלעת צהובה אחת, חתוכה לקוביות בגודל 2.5 ס"מ.פילה פורל אגם (בערך כל אחד)פילה פורל אגם (בערך כל אחד)0חתיכות טופי הית' ברמים חמים (100°F)מים חמים (100°F)250דלעת צהובה אחת, חתוכה לקוביות בגודל 2.5 ס"מ.קמח לכל מטרהקמח לכל מטרה1השארThinly sliced fresh basil optionalThinly sliced fresh basil optional1השארThinly sliced fresh basil optionalThinly sliced fresh basil optional227דלעת צהובה אחת, חתוכה לקוביות בגודל 2.5 ס"מ.פטריות טריות פרוסותפטריות טריות פרוסות227דלעת צהובה אחת, חתוכה לקוביות בגודל 2.5 ס"מ.פטריות טריות פרוסותפטריות טריות פרוסות2עד 3 שיני שום, טחוןעד 3 שיני שום, טחון72דלעת צהובה אחת, חתוכה לקוביות בגודל 2.5 ס"מ.בקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחרבקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר4חתיכות טופי הית' ברשמן זית, מחולקשמן זית, מחולק0חתיכות טופי הית' בראורגנו מיובשאורגנו מיובש50דלעת צהובה אחת, חתוכה לקוביות בגודל 2.5 ס"מ.גבינת פרמזן מגוררתגבינת פרמזן מגוררת340דלעת צהובה אחת, חתוכה לקוביות בגודל 2.5 ס"מ.כוסות מגורר חלק-גבינת מוצרלה רזה, מחולקכוסות מגורר חלק-גבינת מוצרלה רזה, מחולק0חתיכות טופי הית' ברכתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (כ-2.5 ק"ג)כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (כ-2.5 ק"ג)242 כפות חמאה מומסתpepperoni, optionalpepperoni, optional1חתיכות טופי הית' ברלחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרוםלחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום2חתיכות טופי הית' ברמיץ לימון, אופציונלימיץ לימון, אופציונלי170דלעת צהובה אחת, חתוכה לקוביות בגודל 2.5 ס"מ.רסק עגבניותרסק עגבניות2371 לב מפאלדי טרי אם אפשרטיפים עגולים לפינה #4טיפים עגולים לפינה #47דלעת צהובה אחת, חתוכה לקוביות בגודל 2.5 ס"מ.חבילה מהירה עלייה שמריםחבילה מהירה עלייה שמרים

יין מומלץ: סנג ' ובזה, שיראז, יין ברברה

Deep Dish Pizza עובד ממש טוב עם סנג'ובזה, שיראז ויין ברברה. היין הטוב ביותר לפיצה תלוי בתוספות! פיצה ברוטב אדום תדרוש יין אדום עם מעט חומציות, כמו ברברן או סנגיובזה. מוסיפים פפרוני או נקניק ואפשר להעז יותר עם סירה. אתה יכול לנסות Naked Winery Diva, , Sangiovese. הסוקרים די אוהבים את זה עם דירוג של 5 מתוך 5 כוכבים ומחיר של כ-50 דולר לבקבוק.
דיווה יקב עירום, , סנג'ובזה
דיווה יקב עירום, , סנג'ובזה
זר אלון פטריות אדמה עם פתיחה והתזה ראשונה. סיגריות תות שדה וסוכריות מתוקות על החך עם טאנינים רכים וסיומת בינונית ארוכה.