קושימומחה
מוכן ב1 ש, 20 דק.
מנות12
ציון בריאות9
מגזין

פיצה ביתית של שיקגו דיפ-דיש

פיצה ביתית של שיקגו דיפ-דיש
שיקגו Deep-Dish Pizzan תוצרת בית היא מנה ים תיכונית עיקרית. מתכון זה מכיל 12 מנות עם 423 קלוריות , 19 גרם חלבון ו -27 גרם שומן כל אחת. , מתכון זה מכסה 16% מהדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. אדם אחד שמח שהם ניסו את המתכון הזה. מההכנה ועד הצלחת, המתכון הזה לוקח בערך שעה ו-20 דקות . גשו לסופר וקנו פלפל, שמרים מהירים, עגבניות משומרות ועוד מספר מצרכים להכנתם היום. הוא מובא אליך על ידי Taste of Home. בכל השיקולים החלטנו שהמתכון הזה ראוי לציון של 44% . הציון הזה מוצק. אם אהבתם את המתכון הזה, תסתכל על המתכונים הדומים הבאים: Chicago Deep Dish Pizza , Chicago Deep-Dish Pizza ו- Chicago Deep-Dish Pizza .

הוראות

1
בקערה גדולה מערבבים 1-1/2 כוסות קמח, קמח תירס, שמרים, סוכר ומלח. בסיר קטן מחממים מים ושמן ל-120-13
מרכיבים שתצטרך
בזיליקום טרי פרוס דק לא חובהבזיליקום טרי פרוס דק לא חובה
24 פרוסות פפרוני, לא חובה24 פרוסות פפרוני, לא חובה
פפרוני, לא חובהפפרוני, לא חובה
חטיפי שוקולד חלב ללא אגוזיםחטיפי שוקולד חלב ללא אגוזים
חזיר מבושל לחלוטין, קצוץחזיר מבושל לחלוטין, קצוץ
ועוד 2 כפות מי קרחועוד 2 כפות מי קרח
1 1/2 פאונד גבינת טאלג'יו, קצוצה1 1/2 פאונד גבינת טאלג'יו, קצוצה
ציוד שתשתמש בו
8 חטיפי שוקולד חלב ללא אגוזים (1.55 אונקיות כל אחד)8 חטיפי שוקולד חלב ללא אגוזים (1.55 אונקיות כל אחד)
ויניגרט ורז'וסויניגרט ורז'וס
2
להוסיף לחומרים היבשים; מקציפים רק עד להרטיב. מערבבים פנימה מספיק קמח שנותר כדי ליצור בצק רך.
מרכיבים שתצטרך
48 עד 56 סוכריות מצילות חיים48 עד 56 סוכריות מצילות חיים
סוכריות מצילות חייםסוכריות מצילות חיים
3
הופכים על משטח מקומח; ללוש עד לקבלת תערובת חלקה ואלסטית, כ-6-8 דקות.
4
מניחים בקערה משומנת, הופכים פעם אחת כדי לשמן את החלק העליון. מכסים ומתפיחים במקום חמים עד להכפלה, כ-30 דקות.
ציוד שתשתמש בו
ויניגרט ורז'וסויניגרט ורז'וס
5
במחבת גדולה מטגנים את הפטריות ב-2 כפיות שמן עד לריכוך. מערבבים בקערה גדולה את העגבניות, רוטב העגבניות, רסק העגבניות, השום והתבלינים.
מרכיבים שתצטרך
פיתות, מחוממות לפי הוראות האריזה, להגשהפיתות, מחוממות לפי הוראות האריזה, להגשה
1 בצל מתוק גדול, קצוץ גס1 בצל מתוק גדול, קצוץ גס
גויה סאזוןגויה סאזון
1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים
1/2 פאונד גבינת צ'דר חדה, חתוכה לקוביות1/2 פאונד גבינת צ'דר חדה, חתוכה לקוביות
פירורי בשר צמחוני קפואיםפירורי בשר צמחוני קפואים
1 1/2 פאונד גבינת טאלג'יו, קצוצה1 1/2 פאונד גבינת טאלג'יו, קצוצה
ציוד שתשתמש בו
1 כוס תערובת לעוגה צהובה1 כוס תערובת לעוגה צהובה
ויניגרט ורז'וסויניגרט ורז'וס
6
משמנים בנדיבות 13 אינץ'. x 9 אינץ'. תבנית או כלי אפייה עם 2 כפיות השמן הנותרות. מנקבים בצק למטה.
מרכיבים שתצטרך
48 עד 56 סוכריות מצילות חיים48 עד 56 סוכריות מצילות חיים
אגרוףאגרוף
1 1/2 פאונד גבינת טאלג'יו, קצוצה1 1/2 פאונד גבינת טאלג'יו, קצוצה
ציוד שתשתמש בו
2 כוסות גבינת צ'דר חריפה מגוררת טרייה2 כוסות גבינת צ'דר חריפה מגוררת טרייה
7
מגלגלים ל-15 אינץ'. x 11 אינץ'. מַלבֵּן.
מרכיבים שתצטרך
10 לחמניות לבנות10 לחמניות לבנות
8
מעבירים לתבנית מוכנה, מהדקים לתחתית ובחצי דפנות התבנית.
ציוד שתשתמש בו
1 כוס תערובת לעוגה צהובה1 כוס תערובת לעוגה צהובה
9
מפזרים 2 כוסות גבינת מוצרלה.
מרכיבים שתצטרך
כפית גדושה פטרוזיליה טרייה שטוחה קצוצהכפית גדושה פטרוזיליה טרייה שטוחה קצוצה
10
כף מחצית מהרוטב על הגבינה (שמרו את הרוטב הנותר לשימוש אחר או לטבילה).
מרכיבים שתצטרך
חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
4 עגבניות רומא, ללא ליבה, חצויות וחתוכות לקוביות4 עגבניות רומא, ללא ליבה, חצויות וחתוכות לקוביות
11
שכבות עם הנקניק, הפטריות המוקפצות ואם רוצים גם פפרוני; למעלה עם גבינת המוצרלה הנותרת וגבינת פרמזן.
מרכיבים שתצטרך
כפית גדושה פטרוזיליה טרייה שטוחה קצוצהכפית גדושה פטרוזיליה טרייה שטוחה קצוצה
3 כפות גבינת שמנת מופחתת שומן3 כפות גבינת שמנת מופחתת שומן
1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים
1/2 פאונד גבינת ג'ק פלפל, מגוררת1/2 פאונד גבינת ג'ק פלפל, מגוררת
6 כוסות קוביות מילוי לא מתובלות או לחם יבש חתוך לקוביות6 כוסות קוביות מילוי לא מתובלות או לחם יבש חתוך לקוביות
12
מכסים ואופים בחום 450 במשך 35 דקות. לגלות; אופים כ-5 דקות יותר או עד להשחמה קלה.
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
13
מפזרים בזיליקום אם רוצים.
מרכיבים שתצטרך
1 בצל אדום, קוביות קטנות1 בצל אדום, קוביות קטנות

יין מומלץ: סנג ' ובזה, שיראז, יין ברברה

Deep Dish Pizza עובד ממש טוב עם סנג'ובזה, שיראז ויין ברברה. היין הטוב ביותר לפיצה תלוי בתוספות! פיצה ברוטב אדום תדרוש יין אדום עם מעט חומציות, כמו ברברן או סנגיובזה. מוסיפים פפרוני או נקניק ואפשר להעז יותר עם סירה. אתה יכול לנסות Naked Winery Diva, , Sangiovese. הסוקרים די אוהבים את זה עם דירוג של 5 מתוך 5 כוכבים ומחיר של כ-50 דולר לבקבוק.
דיווה יקב עירום, , סנג'ובזה
דיווה יקב עירום, , סנג'ובזה
זר אלון פטריות אדמה עם פתיחה והתזה ראשונה. סיגריות תות שדה וסוכריות מתוקות על החך עם טאנינים רכים וסיומת בינונית ארוכה.