קושימומחה
מוכן ב45 דק.
מנות8
ציון בריאות38
מגזין

פיצה בסגנון שיקגו דיפ-דיש

פיצה בסגנון שיקגו דיפ-דיש
המתכון שיקגו בסגנון פיצה צלחת עמוקה יכול לספק את התשוקה הים תיכונית שלך בערך 45 דקות. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 17 גרם חלבון 7 גרם של שומן, וסך הכל 325 קלוריות. המתכון הזה מכסה %20 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 8 מנות. לא הרבה אנשים באמת אהבו את המנה העיקרית. גשו לסופר וקנו מלח, רסק עגבניות, שמרים, ועוד מספר מצרכים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. כדי להשתמש ב הסוכר אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגיות סוכר ללא סוכר מחיטה מלאה כקינוח. נסו פיצה בסגנון שיקגו צלחת עמוקה, פיצה בסגנון שיקגו דיפ-דיש, ו פיצה בסגנון שיקגו דיפ דיש (מתכונים דומים).

הוראות

1
כדי להכין בצק, להמיס סוכר ושמרים במים חמים בקערה גדולה; לתת לעמוד 10 דקות. כפית קמח קלות לתוך כוסות מדידה יבש; רמה עם סכין.
מרכיבים שתצטרך
בצק פיצה מוכן שנקנה בחנותבצק פיצה מוכן שנקנה בחנות
מלח $ פלפל שחור גרוס טרימלח $ פלפל שחור גרוס טרי
רצועת קליפת לימוןרצועת קליפת לימון
רצועת קליפת לימון אחתרצועת קליפת לימון אחת
1 1/4 כוסות מים חמים (112 עד 118 מעלות F/44 עד 48 מעלות צלזיוס)1 1/4 כוסות מים חמים (112 עד 118 מעלות F/44 עד 48 מעלות צלזיוס)
ציוד שתשתמש בו
סוכריות ראש אווירסוכריות ראש אוויר
מסטיק פירות עם פסים כתומיםמסטיק פירות עם פסים כתומים
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o
2
מוסיפים 1 כוס קמח ומלח לתערובת השמרים, ערבוב עם מקצף עד משולב היטב. מערבבים 1 3/4 כוסות קמח, ערבוב עד צורות הבצק. להפוך את הבצק על משטח מקומח קלות. ללוש את הבצק עד חלק וגמיש (כ 8 דקות); להוסיף מספיק של 1/4 כוס קמח, 1 כף בכל פעם, כדי למנוע בצק דבק לידיים (הבצק ירגיש דביק).
מרכיבים שתצטרך
בצק פיצה מוכן שנקנה בחנותבצק פיצה מוכן שנקנה בחנות
מלח $ פלפל שחור גרוס טרימלח $ פלפל שחור גרוס טרי
1 1/4 כוסות מים חמים (112 עד 118 מעלות F/44 עד 48 מעלות צלזיוס)1 1/4 כוסות מים חמים (112 עד 118 מעלות F/44 עד 48 מעלות צלזיוס)
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
ציוד שתשתמש בו
חבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבןחבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבן
3
מניחים בצק בקערה גדולה מצופה בתרסיס בישול, הופכים לחלק העליון של המעיל. לכסות ולתת לעלות במקום חם (85), ללא טיוטות, 1 שעה או עד הוכפל בגודל. (לחץ בעדינות שתי אצבעות לתוך הבצק. אם ההזחה נשארת, הבצק עלה מספיק.) אגרוף בצק למטה; לכסות ולתת לעמוד 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1/3 כוס רוטב הודו, מחומם1/3 כוס רוטב הודו, מחומם
בצק פיצה מוכן שנקנה בחנותבצק פיצה מוכן שנקנה בחנות
אגרוףאגרוף
ציוד שתשתמש בו
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o
4
מחממים תנור ל-37
ציוד שתשתמש בו
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)
5
כדי להכין ציפוי, לחמם מחבת nonstick גדולה על חום בינוני גבוה.
ציוד שתשתמש בו
1 1/2 כוסות בצל קצוץ (2 בצלים)1 1/2 כוסות בצל קצוץ (2 בצלים)
6
הסר תרמילים מנקניק. מחבת עם ספריי בישול.
מרכיבים שתצטרך
1/3 כוס רוטב הודו, מחומם1/3 כוס רוטב הודו, מחומם
גבינת זרלה מגוררת חלקיתגבינת זרלה מגוררת חלקית
ציוד שתשתמש בו
1 1/2 כוסות בצל קצוץ (2 בצלים)1 1/2 כוסות בצל קצוץ (2 בצלים)
7
מוסיפים נקניק ובצל; מבשלים במשך 5 דקות או עד הנקניק הוא השחמה, ערבוב להתפורר.
מרכיבים שתצטרך
גבינת זרלה מגוררת חלקיתגבינת זרלה מגוררת חלקית
3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות
8
ניקוז; להגדיר תערובת נקניק בצד.
מרכיבים שתצטרך
גבינת זרלה מגוררת חלקיתגבינת זרלה מגוררת חלקית
9
החזר מחבת לחום בינוני-גבוה.
ציוד שתשתמש בו
1 1/2 כוסות בצל קצוץ (2 בצלים)1 1/2 כוסות בצל קצוץ (2 בצלים)
10
להוסיף פטריות; לבשל 5 דקות או עד לחות מתאדה, ערבוב לעתים קרובות.
מרכיבים שתצטרך
8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות
11
הסר פטריות מחבת, ולהניח בצד.
מרכיבים שתצטרך
8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות
ציוד שתשתמש בו
1 1/2 כוסות בצל קצוץ (2 בצלים)1 1/2 כוסות בצל קצוץ (2 בצלים)
12
להחזיר מחבת לחום בינוני; להוסיף 1 כפית שמן זית.
מרכיבים שתצטרך
בקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחרבקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר
ציוד שתשתמש בו
1 1/2 כוסות בצל קצוץ (2 בצלים)1 1/2 כוסות בצל קצוץ (2 בצלים)
13
להוסיף שום; לבשל 30 שניות או עד השחמה קלה, ערבוב כל הזמן.
מרכיבים שתצטרך
טבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוגטבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוג
14
הוסף רסק עגבניות; לבשל 1 דקה, ערבוב לעתים קרובות. מערבבים אורגנו, שומר, ורוטב עגבניות; מבשלים במשך 5 דקות או עד תערובת רוטב הוא מעובה מעט.
מרכיבים שתצטרך
פיתות, מחוממות לפי הוראות האריזה, להגשהפיתות, מחוממות לפי הוראות האריזה, להגשה
בצל ירוק, קוביות דקות (לשמור לקישוט הסופי)בצל ירוק, קוביות דקות (לשמור לקישוט הסופי)
עד 6 לחמניות המבורגר, מפוצלות, אופציונליעד 6 לחמניות המבורגר, מפוצלות, אופציונלי
2 קילו פטריות יער מגוונות, או כל סוג שאתה אוהב, נבקע ופרוס2 קילו פטריות יער מגוונות, או כל סוג שאתה אוהב, נבקע ופרוס
הצעת הגשה: להגיש על פסטההצעת הגשה: להגיש על פסטה
15
מעיל 12 אינץ ' מחבת ברזל יצוק עם הנותרים 1/2 כפית שמן, ומפזרים קמח תירס על שמן.
מרכיבים שתצטרך
פילה פורל אגם (בערך כל אחד)פילה פורל אגם (בערך כל אחד)
בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
1 1/2 כוסות בצל קצוץ (2 בצלים)1 1/2 כוסות בצל קצוץ (2 בצלים)
16
מניחים את הבצק במחבת, בעדינות מתיחה הקצוות כדי מעיל אחיד התחתון הצדדים של המחבת.
מרכיבים שתצטרך
בצק פיצה מוכן שנקנה בחנותבצק פיצה מוכן שנקנה בחנות
ציוד שתשתמש בו
1 1/2 כוסות בצל קצוץ (2 בצלים)1 1/2 כוסות בצל קצוץ (2 בצלים)
17
מפזרים מוצרלה באופן שווה על החלק התחתון של הבצק; למעלה באופן שווה עם תערובת נקניק ופטריות. פטריות למעלה עם תערובת רוטב; מפזרים פרמזן על רוטב.
מרכיבים שתצטרך
פחית עגבניות איטלקיות או מקסיקניות חתוכות לקוביות, סחוטותפחית עגבניות איטלקיות או מקסיקניות חתוכות לקוביות, סחוטות
8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות
3 כפות גבינת שמנת מופחתת שומן3 כפות גבינת שמנת מופחתת שומן
גבינת זרלה מגוררת חלקיתגבינת זרלה מגוררת חלקית
בצק פיצה מוכן שנקנה בחנותבצק פיצה מוכן שנקנה בחנות
הצעת הגשה: להגיש על פסטההצעת הגשה: להגיש על פסטה
18
אופים ב 375 במשך 40 דקות או עד קרום חום ציפוי הוא תוסס.
מרכיבים שתצטרך
גבינה מעבדת (Velveeta), חתוכה לקוביות בגודל 1/4 אינץ'גבינה מעבדת (Velveeta), חתוכה לקוביות בגודל 1/4 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)
19
בואו פיצה לעמוד 10 דקות לפני ההגשה.

מרכיבים

454חבילות של ג'לו אינסטנט פודינג שוקולד פאדג'בצל ירוק, קוביות דקות (לשמור לקישוט הסופי)בצל ירוק, קוביות דקות (לשמור לקישוט הסופי)11 כף אורגנו מיובשפילה פורל אגם (בערך כל אחד)פילה פורל אגם (בערך כל אחד)2חתיכות טופי הית' ברחבילה שמרים יבשים (אודותחבילה שמרים יבשים (אודות0חתיכות טופי הית' ברזרעי שומר, כתושזרעי שומר, כתוש383חבילות של ג'לו אינסטנט פודינג שוקולד פאדג'כוסות קמח לכל מטרה (בערך, מחולקכוסות קמח לכל מטרה (בערך, מחולק3שיני שום, טחוןשיני שום, טחון227חבילות של ג'לו אינסטנט פודינג שוקולד פאדג'נקניק איטלקי טורקיה (כ 2 קישורים)נקניק איטלקי טורקיה (כ 2 קישורים)227חבילות של ג'לו אינסטנט פודינג שוקולד פאדג'חבילת פטריות מוגדרות מראשחבילת פטריות מוגדרות מראש2חתיכות טופי הית' ברשמן זית, מחולקשמן זית, מחולק2371 לב מפאלדי טרי אם אפשרבצל קצוץ דקבצל קצוץ דק1אוראו ממולאים כפוליםאורגנו מיובשאורגנו מיובש22 כפיות גרגירי פלפל טחונים גסגבינת פרמזן מגוררת וטריהגבינת פרמזן מגוררת וטריה142חבילות של ג'לו אינסטנט פודינג שוקולד פאדג'1/4 כוסות מראש חלק-גבינת מוצרלה דל שומן1/4 כוסות מראש חלק-גבינת מוצרלה דל שומן0חתיכות טופי הית' בר5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות1אוראו ממולאים כפוליםרצועת קליפת לימוןרצועת קליפת לימון11 כף אורגנו מיובשפיתות, מחוממות לפי הוראות האריזה, להגשהפיתות, מחוממות לפי הוראות האריזה, להגשה2371 לב מפאלדי טרי אם אפשרמים חמים (100° עד 110°)מים חמים (100° עד 110°)

יין מומלץ: קיאנטיname, Trebbiano, ורדיקיו.

איטלקי בתפריט? נסה זיווג עם קיאנטי, Trebbiano, ו Verdicchio. האיטלקים יודעים לאכול והם יודעים יין. Trebbiano ו-Verdicchio הם יינות לבנים איטלקים המשתייכים היטב לדגים ולבשר לבן, בעוד קיאנטי הוא יין איטלקי אדום נהדר עבור מנות כבדות יותר, נועזות יותר. יין אחד שאתה יכול לנסות הוא Tenuta di Nozzole La Forra קיאנטי Classico Riserva. יש לו 4.3 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 34 דולר.
Tenuta di Nozzole La Forra Kianti Classico Riserva
Tenuta di Nozzole La Forra Kianti Classico Riserva
ניחוחות פריכים, בשלים, אדומים ודובדבנים מעוצבים על ידי חומציות תוססת ורעננה. בפה, טעמים מראים צלילים סנג ' ובזים קלאסיים של אדמה, פטריות ועור, עם עמוד שדרה של טאנינים מוצקים אך אלגנטיים.ריכוז ועומק מרשימים, עם ניחוחות ודובדבנים אדומים וטעמים משובצים בחומציות קיאנטי יפה ובמבנה טאני אלגנטי.