פיצה בסגנון שיקגו דיפ-דיש
המתכון שיקגו בסגנון פיצה צלחת עמוקה יכול לספק את התשוקה הים תיכונית שלך בערך 45 דקות. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 17 גרם חלבון 7 גרם של שומן, וסך הכל 325 קלוריות. המתכון הזה מכסה %20 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 8 מנות. לא הרבה אנשים באמת אהבו את המנה העיקרית. גשו לסופר וקנו מלח, רסק עגבניות, שמרים, ועוד מספר מצרכים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. כדי להשתמש ב הסוכר אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגיות סוכר ללא סוכר מחיטה מלאה כקינוח. נסו פיצה בסגנון שיקגו צלחת עמוקה, פיצה בסגנון שיקגו דיפ-דיש, ו פיצה בסגנון שיקגו דיפ דיש (מתכונים דומים).
הוראות
כדי להכין בצק, להמיס סוכר ושמרים במים חמים בקערה גדולה; לתת לעמוד 10 דקות. כפית קמח קלות לתוך כוסות מדידה יבש; רמה עם סכין.
מוסיפים 1 כוס קמח ומלח לתערובת השמרים, ערבוב עם מקצף עד משולב היטב. מערבבים 1 3/4 כוסות קמח, ערבוב עד צורות הבצק. להפוך את הבצק על משטח מקומח קלות. ללוש את הבצק עד חלק וגמיש (כ 8 דקות); להוסיף מספיק של 1/4 כוס קמח, 1 כף בכל פעם, כדי למנוע בצק דבק לידיים (הבצק ירגיש דביק).
מניחים בצק בקערה גדולה מצופה בתרסיס בישול, הופכים לחלק העליון של המעיל. לכסות ולתת לעלות במקום חם (85), ללא טיוטות, 1 שעה או עד הוכפל בגודל. (לחץ בעדינות שתי אצבעות לתוך הבצק. אם ההזחה נשארת, הבצק עלה מספיק.) אגרוף בצק למטה; לכסות ולתת לעמוד 5 דקות.
כדי להכין ציפוי, לחמם מחבת nonstick גדולה על חום בינוני גבוה.
הסר תרמילים מנקניק. מחבת עם ספריי בישול.
מוסיפים נקניק ובצל; מבשלים במשך 5 דקות או עד הנקניק הוא השחמה, ערבוב להתפורר.
ניקוז; להגדיר תערובת נקניק בצד.
החזר מחבת לחום בינוני-גבוה.
להוסיף פטריות; לבשל 5 דקות או עד לחות מתאדה, ערבוב לעתים קרובות.
הסר פטריות מחבת, ולהניח בצד.
להחזיר מחבת לחום בינוני; להוסיף 1 כפית שמן זית.
להוסיף שום; לבשל 30 שניות או עד השחמה קלה, ערבוב כל הזמן.
הוסף רסק עגבניות; לבשל 1 דקה, ערבוב לעתים קרובות. מערבבים אורגנו, שומר, ורוטב עגבניות; מבשלים במשך 5 דקות או עד תערובת רוטב הוא מעובה מעט.
מעיל 12 אינץ ' מחבת ברזל יצוק עם הנותרים 1/2 כפית שמן, ומפזרים קמח תירס על שמן.
מניחים את הבצק במחבת, בעדינות מתיחה הקצוות כדי מעיל אחיד התחתון הצדדים של המחבת.
מפזרים מוצרלה באופן שווה על החלק התחתון של הבצק; למעלה באופן שווה עם תערובת נקניק ופטריות. פטריות למעלה עם תערובת רוטב; מפזרים פרמזן על רוטב.
אופים ב 375 במשך 40 דקות או עד קרום חום ציפוי הוא תוסס.
בואו פיצה לעמוד 10 דקות לפני ההגשה.
יין מומלץ: קיאנטיname, Trebbiano, ורדיקיו.
איטלקי בתפריט? נסה זיווג עם קיאנטי, Trebbiano, ו Verdicchio. האיטלקים יודעים לאכול והם יודעים יין. Trebbiano ו-Verdicchio הם יינות לבנים איטלקים המשתייכים היטב לדגים ולבשר לבן, בעוד קיאנטי הוא יין איטלקי אדום נהדר עבור מנות כבדות יותר, נועזות יותר. יין אחד שאתה יכול לנסות הוא Tenuta di Nozzole La Forra קיאנטי Classico Riserva. יש לו 4.3 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 34 דולר.
![Tenuta di Nozzole La Forra Kianti Classico Riserva]()
Tenuta di Nozzole La Forra Kianti Classico Riserva
ניחוחות פריכים, בשלים, אדומים ודובדבנים מעוצבים על ידי חומציות תוססת ורעננה. בפה, טעמים מראים צלילים סנג ' ובזים קלאסיים של אדמה, פטריות ועור, עם עמוד שדרה של טאנינים מוצקים אך אלגנטיים.ריכוז ועומק מרשימים, עם ניחוחות ודובדבנים אדומים וטעמים משובצים בחומציות קיאנטי יפה ובמבנה טאני אלגנטי.