פיצה בקר Portobellos
Portobellos פיצה בשר עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. המתכון הזה מכסה %23 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה מספק 4 מנות. עם 267 קלוריות, 26 גרם חלבון ו 14 גרם של שומן כל אחד. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן וקמאיות דיאט. אם יש לכם בזיליקום, חצי גבינת מוצרלה רזה, כובעי פטריות פורטובלו, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש בשמן זית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בננה מוקפצת, גרנולן ופרפית יוגורט כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 30 דקות. מתכונים דומים: Portobellos עם Ratatouille, Portobellos ממולא, ו Portobellos Parmesano.
הוראות
הסר זימים מתחת לפטריות עם כף.
מניחים פטריות על תבנית אפייה מצופה בתרסיס בישול, מלמטה למעלה. פטריות מעיל עם ספריי בישול.
טפטוף 1/2 כפית שמן זית על כל פטריה.
אופים, חשוף, ב 400 במשך 8 דקות או עד מכרז.
הסר מהתנור. להפריש, ולשמור על חם.
מבשלים עגול הקרקע, בזיליקום, ושומר במחבת nonstick על חום בינוני עד בשר משחימים, ערבוב עד שהוא מתפורר.
רוטב פיצה כפית באופן שווה על פני פטריות; למעלה באופן שווה עם תערובת בשר וגבינה. לצלות 2 דקות או עד גבינה נמסה.