פיצה ברביקיו: פיצה אלביס (המסעדה האיטלקית של קולטה)
פיצה ברביקיו: פיצה אלביס (המסעדה האיטלקית של קולטה) היא מנה עיקרית ברביקיו. מתאים ל-6 ומחירו 2 מנות.26 $ למנה. חלק אחד של המנה הזו מכיל כ-37 גרם חלבון, 31 גרם שומן ובסך הכל 883 קלוריות. אדם אחד מצא את המתכון הזה טעים ומשביע. זה יהיה להיט באירוע יום האב שלך. אם יש לך מים חמים, צ'דר מפוסטר, קמח ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול להכין את זה. מההכנה ועד הצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 3 שעות ו-25 דקות. אם לוקחים בחשבון את כל הגורמים, המתכון הזה זוכה לציון של 68%, שהוא מוצק. מתכונים דומים: פיצה ברביקיו: פיצה אלביס (המסעדה האיטלקית של קולטה), פיצה ברביקיו ופיצה ברביקיו.
הוראות
להכנת בצק: ממיסים שמרים במים חמימים ומניחים בצד.
מערבבים קמח ומלח בקערת המערבל. יוצרים גומה במרכז הקמח.
מוסיפים את תערובת השמרים, השמן ו-3/4 כוס מים. מערבבים ומערבבים בכף עץ עד שנוצר כדור בצק גס והבצק מנקה את דפנות הקערה. הופכים את הבצק מהקערה על משטח עבודה מקומח קלות. ללוש בצק במשך 7 עד 8 דקות עד שהוא חלק ושטני (אבק את הבצק בקמח אם הוא מרגיש דביק). אבק קלות קערת ערבוב גדולה בקמח.
מניחים בצק בקערה; מכסים בניילון ומגבת מטבח. מניחים את הבצק במקום חמים לתפיחה של 1 1/2 שעה, עד להכפלת הנפח.
לאחר שהבצק הכפיל את נפחו, מנקבים ומוציאים מהקערה על משטח העבודה. ללוש קלות כ-2 דקות.
מרדדים או מותחים בצק לעיגול בקוטר 16 ס"מ ובעובי של כ-1/4 ס"מ.
מניחים את הבצק בתבנית פיצה שטוחה בגודל 16 אינץ'. מכסים את הבצק במגבת נקייה ומתפיחים פעם שנייה כ-45 דקות לפני הוספת תוספות.
שלבו את כל מרכיבי רוטב הברביקיו בסיר של 2 ליטר. להביא לרתיחה. מנמיכים את האש ומבשלים 20 דקות תוך ערבוב תכוף.
מסירים את המחבת מהאש. מסננים את הציפורן והבצל.
מניחים להתקרר לטמפרטורת החדר. מקררים עד לשימוש. ניתן להכין רוטב 1 או יומיים קדימה. מכינה 2 כוסות רוטב.
להרכבת פיצה: מחממים את התנור ל-500 מעלות F.
מורחים 1/3 מרוטב ברביקיו באופן שווה על הבצק עד למרחק של 1/2 אינץ' מהקצה.
מערבבים את המוצרלה וגבינת הצ'דר ומפזרים אותם על הרוטב.
אופים פיצה כ-10 דקות עד שהקרום מזהיב והגבינה מבעבעת.
מוציאים את הפיצה מהתנור ומורחים בשר ברביקיו על הגבינה.
מוסיפים את יתרת רוטב הברביקיו באופן שווה על הבשר.
יין מומלץ: סנג ' ובזה, שיראז, יין ברברה
פיצה עובדת ממש טוב עם סנג'ובזה, שיראז ויין ברברה. היין הטוב ביותר לפיצה תלוי בתוספות! פיצה ברוטב אדום תדרוש יין אדום עם מעט חומציות, כמו ברברן או סנגיובזה. מוסיפים פפרוני או נקניק ואפשר להעז יותר עם סירה. ה-Taittinger Brut La Francaise (מגנום) עם דירוג 5 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 160 דולר לבקבוק.
![טייטינגר ברוט לה פרנסז (מגנום)]()
טייטינגר ברוט לה פרנסז (מגנום)
שמפניה זו היא תערובת של כ-30 כרמי שרדונה ופינו נואר, בהתאמה 40% ו-60% מהכלל, מכמה בצירים של ענבים שהבשילו בצורה מושלמת.