קושימומחה
מוכן ב3 שעות, 25 דק.
מנות6
ציון בריאות30
מגזין

פיצה ברביקיו: פיצה אלביס (המסעדה האיטלקית של קולטה)

פיצה ברביקיו: פיצה אלביס (המסעדה האיטלקית של קולטה)
פיצה ברביקיו: פיצה אלביס (המסעדה האיטלקית של קולטה) היא מנה עיקרית ברביקיו. מתאים ל-6 ומחירו 2 מנות.26 $ למנה. חלק אחד של המנה הזו מכיל כ-37 גרם חלבון, 31 גרם שומן ובסך הכל 883 קלוריות. אדם אחד מצא את המתכון הזה טעים ומשביע. זה יהיה להיט באירוע יום האב שלך. אם יש לך מים חמים, צ'דר מפוסטר, קמח ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול להכין את זה. מההכנה ועד הצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 3 שעות ו-25 דקות. אם לוקחים בחשבון את כל הגורמים, המתכון הזה זוכה לציון של 68%, שהוא מוצק. מתכונים דומים: פיצה ברביקיו: פיצה אלביס (המסעדה האיטלקית של קולטה), פיצה ברביקיו ופיצה ברביקיו.

הוראות

1
להכנת בצק: ממיסים שמרים במים חמימים ומניחים בצד.
מרכיבים שתצטרך
מוצרלה מגוררת עם לחות נמוכה, חלקית (מומלץ: ויסקונסין)מוצרלה מגוררת עם לחות נמוכה, חלקית (מומלץ: ויסקונסין)
(מומלץ: ויסקונסין)(מומלץ: ויסקונסין)
בשר ברביקיובשר ברביקיו
2
מערבבים קמח ומלח בקערת המערבל. יוצרים גומה במרכז הקמח.
מרכיבים שתצטרך
1 1/4 פאונד בשר ברביקיו (כתף חזיר מבושל וקצוץ), מחומם1 1/4 פאונד בשר ברביקיו (כתף חזיר מבושל וקצוץ), מחומם
בשר ברביקיו (כתף חזיר מבושל וקצוץ), מחומםבשר ברביקיו (כתף חזיר מבושל וקצוץ), מחומם
ציוד שתשתמש בו
(וכתף חזיר)(וכתף חזיר)
3
מוסיפים את תערובת השמרים, השמן ו-3/4 כוס מים. מערבבים ומערבבים בכף עץ עד שנוצר כדור בצק גס והבצק מנקה את דפנות הקערה. הופכים את הבצק מהקערה על משטח עבודה מקומח קלות. ללוש בצק במשך 7 עד 8 דקות עד שהוא חלק ושטני (אבק את הבצק בקמח אם הוא מרגיש דביק). אבק קלות קערת ערבוב גדולה בקמח.
מרכיבים שתצטרך
48 עד 56 סוכריות מצילות חיים48 עד 56 סוכריות מצילות חיים
שקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם לייםשקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם ליים
אורז ארוך במיוחד של קנילה®אורז ארוך במיוחד של קנילה®
חזיר מבושל לחלוטין, קצוץחזיר מבושל לחלוטין, קצוץ
דַק-דַק-
ציוד שתשתמש בו
1 כוס אגוזי מלך, טחונים גס1 כוס אגוזי מלך, טחונים גס
סוכריות מצופות שוקולד, כמו M&M'sסוכריות מצופות שוקולד, כמו M&M's
4
מניחים בצק בקערה; מכסים בניילון ומגבת מטבח. מניחים את הבצק במקום חמים לתפיחה של 1 1/2 שעה, עד להכפלת הנפח.
מרכיבים שתצטרך
48 עד 56 סוכריות מצילות חיים48 עד 56 סוכריות מצילות חיים
עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרועגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
ציוד שתשתמש בו
סופרסטה יבשה מתוקה, פרוסה, להגשהסופרסטה יבשה מתוקה, פרוסה, להגשה
בצל צהוב, חתוך לשמיניותבצל צהוב, חתוך לשמיניות
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
5
לאחר שהבצק הכפיל את נפחו, מנקבים ומוציאים מהקערה על משטח העבודה. ללוש קלות כ-2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
48 עד 56 סוכריות מצילות חיים48 עד 56 סוכריות מצילות חיים
אגרוףאגרוף
ציוד שתשתמש בו
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
6
מרדדים או מותחים בצק לעיגול בקוטר 16 ס"מ ובעובי של כ-1/4 ס"מ.
מרכיבים שתצטרך
48 עד 56 סוכריות מצילות חיים48 עד 56 סוכריות מצילות חיים
10 לחמניות לבנות10 לחמניות לבנות
7
מניחים את הבצק בתבנית פיצה שטוחה בגודל 16 אינץ'. מכסים את הבצק במגבת נקייה ומתפיחים פעם שנייה כ-45 דקות לפני הוספת תוספות.
מרכיבים שתצטרך
48 עד 56 סוכריות מצילות חיים48 עד 56 סוכריות מצילות חיים
ציוד שתשתמש בו
בשר סרטנים טרי, סחוט וקטוף היטב עבור קונכיותבשר סרטנים טרי, סחוט וקטוף היטב עבור קונכיות
1
שלבו את כל מרכיבי רוטב הברביקיו בסיר של 2 ליטר. להביא לרתיחה. מנמיכים את האש ומבשלים 20 דקות תוך ערבוב תכוף.
מרכיבים שתצטרך
בייקון מעושן כפול, חתוך לקוביות קטנותבייקון מעושן כפול, חתוך לקוביות קטנות
ציוד שתשתמש בו
5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות
2
מסירים את המחבת מהאש. מסננים את הציפורן והבצל.
מרכיבים שתצטרך
2 ו-3/4 כוסות שקדים שלמים, עם הקליפה וקלויים2 ו-3/4 כוסות שקדים שלמים, עם הקליפה וקלויים
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
3
מניחים להתקרר לטמפרטורת החדר. מקררים עד לשימוש. ניתן להכין רוטב 1 או יומיים קדימה. מכינה 2 כוסות רוטב.
מרכיבים שתצטרך
בקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולקבקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולק
4
להרכבת פיצה: מחממים את התנור ל-500 מעלות F.
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
5
מורחים 1/3 מרוטב ברביקיו באופן שווה על הבצק עד למרחק של 1/2 אינץ' מהקצה.
מרכיבים שתצטרך
בייקון מעושן כפול, חתוך לקוביות קטנותבייקון מעושן כפול, חתוך לקוביות קטנות
מגוון קרקרים או צ'יפס פיתהמגוון קרקרים או צ'יפס פיתה
48 עד 56 סוכריות מצילות חיים48 עד 56 סוכריות מצילות חיים
6
מערבבים את המוצרלה וגבינת הצ'דר ומפזרים אותם על הרוטב.
מרכיבים שתצטרך
גבעולי שמיר או טרגון טריים, אופציונליגבעולי שמיר או טרגון טריים, אופציונלי
כפית גדושה פטרוזיליה טרייה שטוחה קצוצהכפית גדושה פטרוזיליה טרייה שטוחה קצוצה
בקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולקבקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולק
7
אופים פיצה כ-10 דקות עד שהקרום מזהיב והגבינה מבעבעת.
מרכיבים שתצטרך
חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
3/4 כוס ועוד 3 כפות שומן3/4 כוס ועוד 3 כפות שומן
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
8
מוציאים את הפיצה מהתנור ומורחים בשר ברביקיו על הגבינה.
מרכיבים שתצטרך
חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
מגוון קרקרים או צ'יפס פיתהמגוון קרקרים או צ'יפס פיתה
מים כדי לאפשרמים כדי לאפשר
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
9
מוסיפים את יתרת רוטב הברביקיו באופן שווה על הבשר.
מרכיבים שתצטרך
בייקון מעושן כפול, חתוך לקוביות קטנותבייקון מעושן כפול, חתוך לקוביות קטנות
מים כדי לאפשרמים כדי לאפשר
10
מגישים בבת אחת.

מרכיבים

7פלפל האבנרוחבילה פעילה שמרים יבשיםחבילה פעילה שמרים יבשים5721 לב מפאלדי טרי אם אפשרבייקון מעושן כפול, חתוך לקוביות קטנותבייקון מעושן כפול, חתוך לקוביות קטנות1לדוגמה, ירקות (למשל, תרד)עם 4 גרם שומן או פחות למנה (מומלץ: ביסק עגבניות שמנמן של איימי)עם 4 גרם שומן או פחות למנה (מומלץ: ביסק עגבניות שמנמן של איימי)57פלפל האבנרוpasteurized process shredded Cheddar (recommended: Wisconsin)pasteurized process shredded Cheddar (recommended: Wisconsin)1אוראו ממולאים כפוליםמים חמים (100°F)מים חמים (100°F)438פלפל האבנרוקמח לכל מטרהקמח לכל מטרה0לדוגמה, ירקות (למשל, תרד)חמוצים כשריםחמוצים כשרים2401 לב מפאלדי טרי אם אפשרחבילת בשר חזיר פרוס דקחבילת בשר חזיר פרוס דק340פלפל האבנרוlow-moisture, part skim shredded mozzarella (recommended: Wisconsin)low-moisture, part skim shredded mozzarella (recommended: Wisconsin)346פלפל האבנרוbarbecue meat (cooked and chopped pork shoulder), heatedbarbecue meat (cooked and chopped pork shoulder), heated541 לב מפאלדי טרי אם אפשרסטייקים של ניו יורקסטייקים של ניו יורק53פלפל האבנרובצל פרוסבצל פרוס1לדוגמה, ירקות (למשל, תרד)1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק1אוראו ממולאים כפולים1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק2לדוגמה, ירקות (למשל, תרד)תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסהתערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה1311 לב מפאלדי טרי אם אפשרפיתות, מחוממות לפי הוראות האריזה, להגשהפיתות, מחוממות לפי הוראות האריזה, להגשה871 לב מפאלדי טרי אם אפשר2 1/2 כוסות קפלוטירי או קאסרי, מגורר2 1/2 כוסות קפלוטירי או קאסרי, מגורר591 לב מפאלדי טרי אם אפשרמים חמים (110 מעלות F)מים חמים (110 מעלות F)1771 לב מפאלדי טרי אם אפשרמים חמיםמים חמים170פלפל האבנרואורז ארוך במיוחד של קנילה®אורז ארוך במיוחד של קנילה®1אוראו ממולאים כפוליםחומץ לבןחומץ לבן1גבינת פרמזן מגוררתרוטב ווסטרשייררוטב ווסטרשייר

יין מומלץ: סנג ' ובזה, שיראז, יין ברברה

פיצה עובדת ממש טוב עם סנג'ובזה, שיראז ויין ברברה. היין הטוב ביותר לפיצה תלוי בתוספות! פיצה ברוטב אדום תדרוש יין אדום עם מעט חומציות, כמו ברברן או סנגיובזה. מוסיפים פפרוני או נקניק ואפשר להעז יותר עם סירה. ה-Taittinger Brut La Francaise (מגנום) עם דירוג 5 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 160 דולר לבקבוק.
טייטינגר ברוט לה פרנסז (מגנום)
טייטינגר ברוט לה פרנסז (מגנום)
שמפניה זו היא תערובת של כ-30 כרמי שרדונה ופינו נואר, בהתאמה 40% ו-60% מהכלל, מכמה בצירים של ענבים שהבשילו בצורה מושלמת.