קושימומחה
מוכן ב3 שעות, 25 דק.
מנות6
ציון בריאות30
מגזין

פיצה ברביקיו: פיצה אלביס (המסעדה האיטלקית של קולטה)

פיצה ברביקיו: פיצה אלביס (המסעדה האיטלקית של קולטה)
פיצה ברביקיו: פיצה אלביס (המסעדה האיטלקית של קולטה) היא מנה עיקרית ברביקיו. מתאים ל-6 ומחירו 2 מנות.26 $ למנה. חלק אחד של המנה הזו מכיל כ-37 גרם חלבון, 31 גרם שומן ובסך הכל 883 קלוריות. אדם אחד מצא את המתכון הזה טעים ומשביע. זה יהיה להיט באירוע יום האב שלך. אם יש לך מים חמים, צ'דר מפוסטר, קמח ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול להכין את זה. מההכנה ועד הצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 3 שעות ו-25 דקות. אם לוקחים בחשבון את כל הגורמים, המתכון הזה זוכה לציון של 68%, שהוא מוצק. מתכונים דומים: פיצה ברביקיו: פיצה אלביס (המסעדה האיטלקית של קולטה), פיצה ברביקיו ופיצה ברביקיו.

הוראות

1
להכנת בצק: ממיסים שמרים במים חמימים ומניחים בצד.
מרכיבים שתצטרך
מוצרלה מגוררת עם לחות נמוכה, חלקית (מומלץ: ויסקונסין)מוצרלה מגוררת עם לחות נמוכה, חלקית (מומלץ: ויסקונסין)
(מומלץ: ויסקונסין)(מומלץ: ויסקונסין)
בשר ברביקיובשר ברביקיו
2
מערבבים קמח ומלח בקערת המערבל. יוצרים גומה במרכז הקמח.
מרכיבים שתצטרך
1 1/4 פאונד בשר ברביקיו (כתף חזיר מבושל וקצוץ), מחומם1 1/4 פאונד בשר ברביקיו (כתף חזיר מבושל וקצוץ), מחומם
בשר ברביקיו (כתף חזיר מבושל וקצוץ), מחומםבשר ברביקיו (כתף חזיר מבושל וקצוץ), מחומם
ציוד שתשתמש בו
(וכתף חזיר)(וכתף חזיר)
3
מוסיפים את תערובת השמרים, השמן ו-3/4 כוס מים. מערבבים ומערבבים בכף עץ עד שנוצר כדור בצק גס והבצק מנקה את דפנות הקערה. הופכים את הבצק מהקערה על משטח עבודה מקומח קלות. ללוש בצק במשך 7 עד 8 דקות עד שהוא חלק ושטני (אבק את הבצק בקמח אם הוא מרגיש דביק). אבק קלות קערת ערבוב גדולה בקמח.
מרכיבים שתצטרך
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)
טיפים עגולים לפינה #4טיפים עגולים לפינה #4
1 1/4 כוסות מים חמים (112 עד 118 מעלות F/44 עד 48 מעלות צלזיוס)1 1/4 כוסות מים חמים (112 עד 118 מעלות F/44 עד 48 מעלות צלזיוס)
קצפת או גלידת וניל ואגוזי פקאן קלויים נוספים, אופציונליקצפת או גלידת וניל ואגוזי פקאן קלויים נוספים, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
אונקיות גבינת שמנת, טמפרטורת החדר (בערךאונקיות גבינת שמנת, טמפרטורת החדר (בערך
תערובת עוגה טבעיתתערובת עוגה טבעית
4
מניחים בצק בקערה; מכסים בניילון ומגבת מטבח. מניחים את הבצק במקום חמים לתפיחה של 1 1/2 שעה, עד להכפלת הנפח.
מרכיבים שתצטרך
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרועגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
ציוד שתשתמש בו
סופרסטה יבשה מתוקה, פרוסה, להגשהסופרסטה יבשה מתוקה, פרוסה, להגשה
בצל צהוב, חתוך לשמיניותבצל צהוב, חתוך לשמיניות
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
5
לאחר שהבצק הכפיל את נפחו, מנקבים ומוציאים מהקערה על משטח העבודה. ללוש קלות כ-2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
אגרוףאגרוף
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
6
מרדדים או מותחים בצק לעיגול בקוטר 16 ס"מ ובעובי של כ-1/4 ס"מ.
מרכיבים שתצטרך
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
דיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלידיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלי
7
מניחים את הבצק בתבנית פיצה שטוחה בגודל 16 אינץ'. מכסים את הבצק במגבת נקייה ומתפיחים פעם שנייה כ-45 דקות לפני הוספת תוספות.
מרכיבים שתצטרך
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
ציוד שתשתמש בו
בשר סרטנים טרי, סחוט וקטוף היטב עבור קונכיותבשר סרטנים טרי, סחוט וקטוף היטב עבור קונכיות
1
שלבו את כל מרכיבי רוטב הברביקיו בסיר של 2 ליטר. להביא לרתיחה. מנמיכים את האש ומבשלים 20 דקות תוך ערבוב תכוף.
מרכיבים שתצטרך
בייקון מעושן כפול, חתוך לקוביות קטנותבייקון מעושן כפול, חתוך לקוביות קטנות
ציוד שתשתמש בו
20 תותים טריים, ללא קליפה20 תותים טריים, ללא קליפה
2
מסירים את המחבת מהאש. מסננים את הציפורן והבצל.
מרכיבים שתצטרך
2 ו-3/4 כוסות שקדים שלמים, עם הקליפה וקלויים2 ו-3/4 כוסות שקדים שלמים, עם הקליפה וקלויים
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
3
מניחים להתקרר לטמפרטורת החדר. מקררים עד לשימוש. ניתן להכין רוטב 1 או יומיים קדימה. מכינה 2 כוסות רוטב.
מרכיבים שתצטרך
עצם הודו וצוואר הודועצם הודו וצוואר הודו
4
להרכבת פיצה: מחממים את התנור ל-500 מעלות F.
ציוד שתשתמש בו
דוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של Country Womanדוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של Country Woman
5
מורחים 1/3 מרוטב ברביקיו באופן שווה על הבצק עד למרחק של 1/2 אינץ' מהקצה.
מרכיבים שתצטרך
בייקון מעושן כפול, חתוך לקוביות קטנותבייקון מעושן כפול, חתוך לקוביות קטנות
20 עד 25 עלי תרד שלמים20 עד 25 עלי תרד שלמים
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
6
מערבבים את המוצרלה וגבינת הצ'דר ומפזרים אותם על הרוטב.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס ועוד 2 כפות צ'דר מגורר1 כוס ועוד 2 כפות צ'דר מגורר
כפית גדושה פטרוזיליה טרייה שטוחה קצוצהכפית גדושה פטרוזיליה טרייה שטוחה קצוצה
עצם הודו וצוואר הודועצם הודו וצוואר הודו
7
אופים פיצה כ-10 דקות עד שהקרום מזהיב והגבינה מבעבעת.
מרכיבים שתצטרך
4-1/2 כוסות גבינת צ'דר מגוררת4-1/2 כוסות גבינת צ'דר מגוררת
1/2 חבילת בצק עלים קפוא (דף אחד), מופשר1/2 חבילת בצק עלים קפוא (דף אחד), מופשר
ציוד שתשתמש בו
דוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של Country Womanדוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של Country Woman
8
מוציאים את הפיצה מהתנור ומורחים בשר ברביקיו על הגבינה.
מרכיבים שתצטרך
4-1/2 כוסות גבינת צ'דר מגוררת4-1/2 כוסות גבינת צ'דר מגוררת
20 עד 25 עלי תרד שלמים20 עד 25 עלי תרד שלמים
2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
דוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של Country Womanדוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של Country Woman
9
מוסיפים את יתרת רוטב הברביקיו באופן שווה על הבשר.
מרכיבים שתצטרך
בייקון מעושן כפול, חתוך לקוביות קטנותבייקון מעושן כפול, חתוך לקוביות קטנות
2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
10
מגישים בבת אחת.

מרכיבים

7דלעת צהובה אחת, חתוכה לקוביות בגודל 2.5 ס"מ.חבילה פעילה שמרים יבשיםחבילה פעילה שמרים יבשים5721 לב מפאלדי טרי אם אפשרבייקון מעושן כפול, חתוך לקוביות קטנותבייקון מעושן כפול, חתוך לקוביות קטנות1חתיכות טופי הית' ברעם 4 גרם שומן או פחות למנה (מומלץ: ביסק עגבניות שמנמן של איימי)עם 4 גרם שומן או פחות למנה (מומלץ: ביסק עגבניות שמנמן של איימי)57דלעת צהובה אחת, חתוכה לקוביות בגודל 2.5 ס"מ.pasteurized process shredded Cheddar (recommended: Wisconsin)pasteurized process shredded Cheddar (recommended: Wisconsin)1אוראו ממולאים כפוליםמים חמים (100°F)מים חמים (100°F)438דלעת צהובה אחת, חתוכה לקוביות בגודל 2.5 ס"מ.קמח לכל מטרהקמח לכל מטרה0חתיכות טופי הית' ברחמוצים כשריםחמוצים כשרים2401 לב מפאלדי טרי אם אפשרחבילת בשר חזיר פרוס דקחבילת בשר חזיר פרוס דק340דלעת צהובה אחת, חתוכה לקוביות בגודל 2.5 ס"מ.low-moisture, part skim shredded mozzarella (recommended: Wisconsin)low-moisture, part skim shredded mozzarella (recommended: Wisconsin)346דלעת צהובה אחת, חתוכה לקוביות בגודל 2.5 ס"מ.barbecue meat (cooked and chopped pork shoulder), heatedbarbecue meat (cooked and chopped pork shoulder), heated541 לב מפאלדי טרי אם אפשרבקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחרבקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר53דלעת צהובה אחת, חתוכה לקוביות בגודל 2.5 ס"מ.בצל פרוסבצל פרוס1חתיכות טופי הית' ברלחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרוםלחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום1אוראו ממולאים כפוליםלחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרוםלחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום2חתיכות טופי הית' ברמיץ לימון, אופציונלימיץ לימון, אופציונלי1311 לב מפאלדי טרי אם אפשרפיתות, מחוממות לפי הוראות האריזה, להגשהפיתות, מחוממות לפי הוראות האריזה, להגשה871 לב מפאלדי טרי אם אפשר2 1/2 כוסות קפלוטירי או קאסרי, מגורר2 1/2 כוסות קפלוטירי או קאסרי, מגורר591 לב מפאלדי טרי אם אפשרמים חמים (110 מעלות F)מים חמים (110 מעלות F)1771 לב מפאלדי טרי אם אפשרמים חמיםמים חמים170דלעת צהובה אחת, חתוכה לקוביות בגודל 2.5 ס"מ.טיפים עגולים לפינה #4טיפים עגולים לפינה #41אוראו ממולאים כפוליםחומץ לבןחומץ לבן12 כפיות אבקת שוםרוטב ווסטרשייררוטב ווסטרשייר

יין מומלץ: סנג ' ובזה, שיראז, יין ברברה

פיצה עובדת ממש טוב עם סנג'ובזה, שיראז ויין ברברה. היין הטוב ביותר לפיצה תלוי בתוספות! פיצה ברוטב אדום תדרוש יין אדום עם מעט חומציות, כמו ברברן או סנגיובזה. מוסיפים פפרוני או נקניק ואפשר להעז יותר עם סירה. ה-Taittinger Brut La Francaise (מגנום) עם דירוג 5 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 160 דולר לבקבוק.
טייטינגר ברוט לה פרנסז (מגנום)
טייטינגר ברוט לה פרנסז (מגנום)
שמפניה זו היא תערובת של כ-30 כרמי שרדונה ופינו נואר, בהתאמה 40% ו-60% מהכלל, מכמה בצירים של ענבים שהבשילו בצורה מושלמת.