פיצה ברביקיו: פיצה אלביס (המסעדה האיטלקית של קולטה)
פיצה ברביקיו: פיצה אלביס (המסעדה האיטלקית של קולטה) היא מנה עיקרית ברביקיו. מתאים ל-6 ומחירו 2 מנות.26 $ למנה. חלק אחד של המנה הזו מכיל כ-37 גרם חלבון, 31 גרם שומן ובסך הכל 883 קלוריות. אדם אחד מצא את המתכון הזה טעים ומשביע. זה יהיה להיט באירוע יום האב שלך. אם יש לך מים חמים, צ'דר מפוסטר, קמח ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול להכין את זה. מההכנה ועד הצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 3 שעות ו-25 דקות. אם לוקחים בחשבון את כל הגורמים, המתכון הזה זוכה לציון של 68%, שהוא מוצק. מתכונים דומים: פיצה ברביקיו: פיצה אלביס (המסעדה האיטלקית של קולטה), פיצה ברביקיו ופיצה ברביקיו.
הוראות
1
להכנת בצק: ממיסים שמרים במים חמימים ומניחים בצד.
מרכיבים שתצטרך
מוצרלה מגוררת עם לחות נמוכה, חלקית (מומלץ: ויסקונסין)
(מומלץ: ויסקונסין)
בשר ברביקיו
2
מערבבים קמח ומלח בקערת המערבל. יוצרים גומה במרכז הקמח.
מרכיבים שתצטרך
1 1/4 פאונד בשר ברביקיו (כתף חזיר מבושל וקצוץ), מחומם
בשר ברביקיו (כתף חזיר מבושל וקצוץ), מחומם
ציוד שתשתמש בו
(וכתף חזיר)
3
מוסיפים את תערובת השמרים, השמן ו-3/4 כוס מים. מערבבים ומערבבים בכף עץ עד שנוצר כדור בצק גס והבצק מנקה את דפנות הקערה. הופכים את הבצק מהקערה על משטח עבודה מקומח קלות. ללוש בצק במשך 7 עד 8 דקות עד שהוא חלק ושטני (אבק את הבצק בקמח אם הוא מרגיש דביק). אבק קלות קערת ערבוב גדולה בקמח.
פיצה עובדת ממש טוב עם סנג'ובזה, שיראז ויין ברברה. היין הטוב ביותר לפיצה תלוי בתוספות! פיצה ברוטב אדום תדרוש יין אדום עם מעט חומציות, כמו ברברן או סנגיובזה. מוסיפים פפרוני או נקניק ואפשר להעז יותר עם סירה. ה-Taittinger Brut La Francaise (מגנום) עם דירוג 5 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 160 דולר לבקבוק.
טייטינגר ברוט לה פרנסז (מגנום)
שמפניה זו היא תערובת של כ-30 כרמי שרדונה ופינו נואר, בהתאמה 40% ו-60% מהכלל, מכמה בצירים של ענבים שהבשילו בצורה מושלמת.