המתכון פיצה ברווז עם Hoisin ו בצל ירוק יכול לספק את התשוקה הים תיכונית שלך בערך 45 דקות. מתכון זה מספק 8 מנות. עם 157 קלוריות, 10 גרם חלבון ו 5g של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %11 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לך רוטב הויסין, פלפל, בצק פיצה, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. עם כפית ציון 61% המנה הזו מוצקה. מתכונים דומים: פיצה ברווז עם הויסין וצדפות, פיצה ברווז מעושן עם מתכון הויסין, ו עוף בגריל עם בצל ירוק עם בטטות.
הוראות
1
מחממים תנור ל 400 ° F.
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשה
2
מפזרים ברווז עם אבקת חמישה תבלינים, מלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
ברווז שלם
3
מחממים שמן במחבת בינונית על חום גבוה. לבשל ברווז עד השחמה, 4 עד 5 דקות לכל צד.
מרכיבים שתצטרך
ברווז שלם
דַק-
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונלי
4
העברת מחבת לתנור; אופים ברווז עד בחוץ מבושל אבל בפנים הוא נדיר, 8 עד 10 דקות. מגניב 4 עד 5 דקות. פרוסה דק באלכסון ל 8 חתיכות, ואז לחתוך כל אחד לשניים. תניח בצד. טופס בצק לתוך 8 כדורים אפילו, ואז לשטח כדי ליצור דיסקים 3 אינץ ' במקום על תבנית אפייה ungreased.
מרכיבים שתצטרך
48 עד 56 סוכריות מצילות חיים
ברווז שלם
ציוד שתשתמש בו
טבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריך
סוכר וניל, ועוד קצת להגשה
עגבנייה פרוסה, אופציונלי
5
מורחים רוטב הויסין על קרום עם מברשת מאפה. למעלה עם תרד, גבינה, פלפל וברווז.
קיאנטי, טרביאנו וורדיקיו הם הבחירה הראשונה שלי לאיטלקית. האיטלקים יודעים לאכול והם יודעים יין. Trebbiano ו-Verdicchio הם יינות לבנים איטלקים המשתייכים היטב לדגים ולבשר לבן, בעוד קיאנטי הוא יין איטלקי אדום נהדר עבור מנות כבדות יותר, נועזות יותר. יין אחד אתה יכול לנסות הוא ברון Ricasoli Colledila קיאנטי Classico Gran Selezione. יש לו 4.5 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 85 דולר.