המתכון פיצה ברווז עם Hoisin ו בצל ירוק יכול לספק את התשוקה הים תיכונית שלך בערך 45 דקות. מתכון זה מספק 8 מנות. עם 157 קלוריות, 10 גרם חלבון ו 5g של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %11 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לך רוטב הויסין, פלפל, בצק פיצה, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. עם כפית ציון 61% המנה הזו מוצקה. מתכונים דומים: פיצה ברווז עם הויסין וצדפות, פיצה ברווז מעושן עם מתכון הויסין, ו עוף בגריל עם בצל ירוק עם בטטות.
הוראות
1
מחממים תנור ל 400 ° F.
ציוד שתשתמש בו
סוכריות מצופות שוקולד
2
מפזרים ברווז עם אבקת חמישה תבלינים, מלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
12 פרוסות דקות של חזיר מבושל לחלוטין (בערך
ברווז שלם
3
מחממים שמן במחבת בינונית על חום גבוה. לבשל ברווז עד השחמה, 4 עד 5 דקות לכל צד.
מרכיבים שתצטרך
ברווז שלם
טורטיות קמח טריות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוף
4
העברת מחבת לתנור; אופים ברווז עד בחוץ מבושל אבל בפנים הוא נדיר, 8 עד 10 דקות. מגניב 4 עד 5 דקות. פרוסה דק באלכסון ל 8 חתיכות, ואז לחתוך כל אחד לשניים. תניח בצד. טופס בצק לתוך 8 כדורים אפילו, ואז לשטח כדי ליצור דיסקים 3 אינץ ' במקום על תבנית אפייה ungreased.
מרכיבים שתצטרך
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
ברווז שלם
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ
סוכריות מצופות שוקולד
שרימפס מוקפץ, קלוף
5
מורחים רוטב הויסין על קרום עם מברשת מאפה. למעלה עם תרד, גבינה, פלפל וברווז.
קיאנטי, טרביאנו וורדיקיו הם הבחירה הראשונה שלי לאיטלקית. האיטלקים יודעים לאכול והם יודעים יין. Trebbiano ו-Verdicchio הם יינות לבנים איטלקים המשתייכים היטב לדגים ולבשר לבן, בעוד קיאנטי הוא יין איטלקי אדום נהדר עבור מנות כבדות יותר, נועזות יותר. יין אחד אתה יכול לנסות הוא ברון Ricasoli Colledila קיאנטי Classico Gran Selezione. יש לו 4.5 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 85 דולר.