פיצה ברווז עם הויסין וצדפות
המתכון פיצה ברווז עם Hoisin ו בצל ירוק יכול לספק את התשוקה הים תיכונית שלך בערך 45 דקות. מתכון זה מספק 8 מנות. עם 157 קלוריות, 10 גרם חלבון ו 5g של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %11 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לך רוטב הויסין, פלפל, בצק פיצה, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. עם כפית ציון 61% המנה הזו מוצקה. מתכונים דומים: פיצה ברווז עם הויסין וצדפות, פיצה ברווז מעושן עם מתכון הויסין, ו עוף בגריל עם בצל ירוק עם בטטות.
הוראות
מפזרים ברווז עם אבקת חמישה תבלינים, מלח ופלפל.
מחממים שמן במחבת בינונית על חום גבוה. לבשל ברווז עד השחמה, 4 עד 5 דקות לכל צד.
העברת מחבת לתנור; אופים ברווז עד בחוץ מבושל אבל בפנים הוא נדיר, 8 עד 10 דקות. מגניב 4 עד 5 דקות. פרוסה דק באלכסון ל 8 חתיכות, ואז לחתוך כל אחד לשניים. תניח בצד. טופס בצק לתוך 8 כדורים אפילו, ואז לשטח כדי ליצור דיסקים 3 אינץ ' במקום על תבנית אפייה ungreased.
מורחים רוטב הויסין על קרום עם מברשת מאפה. למעלה עם תרד, גבינה, פלפל וברווז.
אופים עד גבינה מותכת תוססת, 20 עד 25 דקות.
הסר ומקשט עם בצל ירוק וזרעי שומשום.
יין מומלץ: קיאנטיname, Trebbiano, ורדיקיו.
קיאנטי, טרביאנו וורדיקיו הם הבחירה הראשונה שלי לאיטלקית. האיטלקים יודעים לאכול והם יודעים יין. Trebbiano ו-Verdicchio הם יינות לבנים איטלקים המשתייכים היטב לדגים ולבשר לבן, בעוד קיאנטי הוא יין איטלקי אדום נהדר עבור מנות כבדות יותר, נועזות יותר. יין אחד אתה יכול לנסות הוא ברון Ricasoli Colledila קיאנטי Classico Gran Selezione. יש לו 4.5 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 85 דולר.
![Barone Ricasoli Colledila Chianti Classico Gran Selezione]()
Barone Ricasoli Colledila Chianti Classico Gran Selezione
צבע אודם בהיר וריכוז מדהים של ניחוחות. שֶׁלָה אוורירי, פרחוני ו balsamic הערות להכות על האלגנטיות הטרייה שלהם. הערות של דובדבן, דובדבן חמוץ, דובדבן שחור, דובדבן מורלו, סגול, מנטה, אניסיד, קינמון. כל הפאר שלה בא לידי ביטוי בחך עם איזון יוצא דופן בין ריכוז חומציות ואלגנטיות. התווים האופייניים של פירות אדומים המורחבים על ידי הטאנינים המתוקים ותחושות המינרלים חוזרים. נקי, אלגנטי, משתהה, ועדין.