קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות8
ציון בריאות19
מגזין

פיצה ברווז עם הויסין וצדפות

פיצה ברווז עם הויסין וצדפות
המתכון פיצה ברווז עם Hoisin ו בצל ירוק יכול לספק את התשוקה הים תיכונית שלך בערך 45 דקות. מתכון זה מספק 8 מנות. עם 157 קלוריות, 10 גרם חלבון ו 5g של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %11 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לך רוטב הויסין, פלפל, בצק פיצה, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. עם כפית ציון 61% המנה הזו מוצקה. מתכונים דומים: פיצה ברווז עם הויסין וצדפות, פיצה ברווז מעושן עם מתכון הויסין, ו עוף בגריל עם בצל ירוק עם בטטות.

הוראות

1
מחממים תנור ל 400 ° F.
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
2
מפזרים ברווז עם אבקת חמישה תבלינים, מלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
ברווז שלםברווז שלם
3
מחממים שמן במחבת בינונית על חום גבוה. לבשל ברווז עד השחמה, 4 עד 5 דקות לכל צד.
מרכיבים שתצטרך
ברווז שלםברווז שלם
דַק-דַק-
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
4
העברת מחבת לתנור; אופים ברווז עד בחוץ מבושל אבל בפנים הוא נדיר, 8 עד 10 דקות. מגניב 4 עד 5 דקות. פרוסה דק באלכסון ל 8 חתיכות, ואז לחתוך כל אחד לשניים. תניח בצד. טופס בצק לתוך 8 כדורים אפילו, ואז לשטח כדי ליצור דיסקים 3 אינץ ' במקום על תבנית אפייה ungreased.
מרכיבים שתצטרך
48 עד 56 סוכריות מצילות חיים48 עד 56 סוכריות מצילות חיים
ברווז שלםברווז שלם
ציוד שתשתמש בו
טבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריךטבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריך
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
5
מורחים רוטב הויסין על קרום עם מברשת מאפה. למעלה עם תרד, גבינה, פלפל וברווז.
מרכיבים שתצטרך
4 אונקיות אפונת שלג, קצוצה וחצויה4 אונקיות אפונת שלג, קצוצה וחצויה
2 קישואים בינוניים, פרוסים דק לאורך2 קישואים בינוניים, פרוסים דק לאורך
כפית אחת של אורגנו מיובש, שליש כף יד מלאהכפית אחת של אורגנו מיובש, שליש כף יד מלאה
חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
מגוון קרקרים או צ'יפס פיתהמגוון קרקרים או צ'יפס פיתה
ברווז שלםברווז שלם
ציוד שתשתמש בו
מברשת מאפהמברשת מאפה
6
אופים עד גבינה מותכת תוססת, 20 עד 25 דקות.
מרכיבים שתצטרך
חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
7
הסר ומקשט עם בצל ירוק וזרעי שומשום.
מרכיבים שתצטרך
5 אונקיות בצל ירוק קצוץ5 אונקיות בצל ירוק קצוץ
ג'ינג'ר שלם, מרוסקג'ינג'ר שלם, מרוסק
8
עצמי

יין מומלץ: קיאנטיname, Trebbiano, ורדיקיו.

קיאנטי, טרביאנו וורדיקיו הם הבחירה הראשונה שלי לאיטלקית. האיטלקים יודעים לאכול והם יודעים יין. Trebbiano ו-Verdicchio הם יינות לבנים איטלקים המשתייכים היטב לדגים ולבשר לבן, בעוד קיאנטי הוא יין איטלקי אדום נהדר עבור מנות כבדות יותר, נועזות יותר. יין אחד אתה יכול לנסות הוא ברון Ricasoli Colledila קיאנטי Classico Gran Selezione. יש לו 4.5 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 85 דולר.
Barone Ricasoli Colledila Chianti Classico Gran Selezione
Barone Ricasoli Colledila Chianti Classico Gran Selezione
צבע אודם בהיר וריכוז מדהים של ניחוחות. שֶׁלָה אוורירי, פרחוני ו balsamic הערות להכות על האלגנטיות הטרייה שלהם. הערות של דובדבן, דובדבן חמוץ, דובדבן שחור, דובדבן מורלו, סגול, מנטה, אניסיד, קינמון. כל הפאר שלה בא לידי ביטוי בחך עם איזון יוצא דופן בין ריכוז חומציות ואלגנטיות. התווים האופייניים של פירות אדומים המורחבים על ידי הטאנינים המתוקים ותחושות המינרלים חוזרים. נקי, אלגנטי, משתהה, ועדין.