קושיבינוני
מוכן ב30 דק.
מנות4
ציון בריאות16
מגזין

פיצה ברוקולי פסטו

פיצה ברוקולי פסטו
המתכון ברוקולי פיצה פסטו יכול לספק את התשוקה הים תיכונית שלך בערך 30 דקות. והוא יספק כ 4 מנות. מנה אחת מכילה 440 קלוריות, 17 גרם חלבון ו 21 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %15 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. 9 אנשים התרשמו מהמתכון הזה. לא הרבה אנשים באמת אהבו את המנה העיקרית. אם יש לך מלח ופלפל, עגבניות, גבינת פרמזן, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. מתכונים דומים: ברוקולי פסטו (עבור Pizzan ופסטה), פיצה פסטו עם עגבניות טריות ומוצרלאן ופיזזן מושלם בבית, ו פיצה מרגריטה גביני חומוס עם פסטו לחם פיצה בגריל.

הוראות

1
מחממים התנור ל 475 מעלות F. אם באמצעות ברוקולי קפוא, להפשיר אותו על פי הכיוונים על החבילה.
מרכיבים שתצטרך
ברוקוליברוקולי
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
2
דק מגררים את הפרמזן, ואז מניחים 1/3 כוס לתוך הקערה של מעבד מזון יחד עם הברוקולי, בזיליקום 2/3 כוס, 1/4 כפית מלח ופלפל 1/4 כפית. בעוד המעבד פועל, טפטוף ב 3 כפות שמן זית. תהליך עד חלקה, גירוד את הצדדים של הקערה לפי הצורך.
מרכיבים שתצטרך
שמן זיתשמן זית
ברוקוליברוקולי
פרמזןפרמזן
פלפלפלפל
באזיל!באזיל!
מלחמלח
ציוד שתשתמש בו
מעבד מזוןמעבד מזון
קערהקערה
3
מפזרים משטח עבודה עם קמח תירס ולהשתמש מערוך ו/או הידיים שלך כדי למתוח את הבצק לתוך מעגל 12 אינץ'. ריססו את תבנית האפייה בתרסיס בישול והניחו עליה את הבצק.
מרכיבים שתצטרך
תרסיס בישולתרסיס בישול
קמח תירסקמח תירס
בצקבצק
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייהתבנית אפייה
מערוךמערוך
4
מורחים את הברוקולי פסטו על הבצק, משאירים גבול לקרום. לפזר את גבינת עיזים על החלק העליון של פסטו, ואז דק לחתוך את העגבניות ולסדר את הפרוסות על גבי.
מרכיבים שתצטרך
גבינת עיזיםגבינת עיזים
ברוקוליברוקולי
קרוםקרום
עגבנייהעגבנייה
בצקבצק
פסטופסטו
5
אופים עד הגבינה והעגבניות מתרככים והקרום הוא חום זהוב, 12 עד 14 דקות.
מרכיבים שתצטרך
עגבנייהעגבנייה
גבינהגבינה
קרוםקרום
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
6
מקשטים את הפיצה עם שאר פרמזן, בזיליקום 1/3 כוס הנותרים פתיתי פלפל אדום.
מרכיבים שתצטרך
פתיתי פלפל אדוםפתיתי פלפל אדום
פרמזןפרמזן
באזיל!באזיל!
7
טפטוף עם הנותרים 2 כפיות שמן זית לחתוך את הפיצה לתוך 8 פלחי.
מרכיבים שתצטרך
שמן זיתשמן זית
8
צילום: Con Poulos

יין מומלץ: קיאנטיname, Trebbiano, ורדיקיו.

איטלקי עובד ממש טוב עם קיאנטי, Trebbiano, ו Verdicchio. האיטלקים יודעים לאכול והם יודעים יין. Trebbiano ו-Verdicchio הם יינות לבנים איטלקים המשתייכים היטב לדגים ולבשר לבן, בעוד קיאנטי הוא יין איטלקי אדום נהדר עבור מנות כבדות יותר, נועזות יותר. יין אחד אתה יכול לנסות הוא Piccini קיאנטי Classico. יש לו 4.6 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 10 דולר.
פיקיני קיאנטי קלאסיקו
פיקיני קיאנטי קלאסיקו
אף מורכב ומתמשך מלא הערות של דובדבנים ופירות יער. החיך בנוי היטב, אלגנטי, עגול וחלק עם הערות פירותי טאנינים רכים וגימור ארוך. זיווג אידיאלי עבור בשר אדום בגריל ופסטה אל ראגו. תערובת: 90% סנג ' ובזה, 10% מרלו