פיצה גורגונזולה, פיג ופנצ'טה
המתכון Gorgonzola, פיצה תאנה ו Pancetta יכול לספק את התשוקה הים תיכונית שלך בערך 3 שעות. המתכון הזה מכסה %32 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 861 קלוריות, 34 גרם חלבון ו 37 גרם שומן. והוא יספק כ 4 מנות. מתכון זה של מזון ויין יש 1 אוהדים. רק מעטים מאוד אהבו את המנה העיקרית. אם יש לך עגבניות, מלח ופלפל, עגבניות שזיפים, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש בשמן זית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בננה מוקפצת, גרנולן ופרפית יוגורט כקינוח. נסו Gorgonzolan ו Pancetta תאנים אפויות, Gorgonzola עוף חנוק עם Pancetta, ו טריזי קרחון עם רוטב Pancetta Gorgonzola (מתכונים דומים).
הוראות
בקערה גדולה, לשלב את השמרים, סוכר, שמן זית ומים ולתת לעמוד עד קצף, על 5 דקות.
מוסיפים את המלח ואת 3 כוסות קמח ומערבבים עד צורות בצק נוקשה באמת. להפוך את הבצק על משטח עבודה מקומח קלות ללוש עד חלקה, על 5 דקות. שמן את הקערה, להחזיר את הבצק אליו ולתת לעמוד, מכוסה, עד הוכפל בתפזורת, על 2 שעות.
להעביר את הכדורים למשטח עבודה, לכסות במגבת ולתת לנוח במשך 15 דקות.
בבלנדר, מחית עגבניות משומר עם אורגנו; מתבלים במלח ופלפל.
מגלגלים את הבצק החוצה על משטח עבודה משוריין לסיבוב 10 אינץ', 1/4 אינץ ' עבה.
להעביר את הסיבוב לתבנית אפייה גדולה ומשומנת ומברשת בשמן. חזור עם 3 כדורי בצק הנותרים.
תכינו את כל התוספות ליד הגריל. שפשף את השבכה בשמן. בזהירות לעטוף שניים בצק פיצה סיבובים על הגריל ומבשלים על אש נמוכה עד הזהב על התחתית, על 3 דקות. עובד במהירות, להפוך את קרום פיצה ומעל כל אחד עם רבע רוטב עגבניות, פטרוזיליה, מוצרלה, עגבניות פרוסות, פנצ ' טה וגורגונזולה. סגור את המכסה ואת הגריל על אש נמוכה עד הפיצות חרוכות קלות על החלק התחתון, הגבינה מבעבעת ואת pancetta הוא רק מתחיל חום, 4 דקות.
מעבירים את הפיצה לתבנית אפייה. חזור עם הבצק והתוספות הנותרים. להחזיר את הפיצות לגריל, לכסות ולחמם מחדש עד קריספ, 1 דקה.
בקערה, לזרוק את ארוגולה עם 1 כפית הנותרים של שמן ואת חומץ בלסמי מתבלים עם מלח ופלפל. מפזרים את התאנים והארוגולה על הפיצות ומגישים.