קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות8
ציון בריאות5
מגזין

פיצה הפוך

פיצה הפוך
זה עובד היטב כמנה עיקרית במחיר סביר. אם יש לכם קמח, גבינת מוצרלה, חלב וחופן מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. מתכון זה אופייני למטבח הים תיכוני. הוא מובא אליך על ידי Taste of Home. בכל השיקולים החלטנו שהמתכון הזה ראוי לציון של 41% . הציון הזה מוצק. מתכונים דומים: פיצה הפוך , תבשיל פיצה הפוך ואפיית פיצה הפוך .

הוראות

1
מבשלים בסיר את הנקניק, הבצל והפלפל הירוק על אש בינונית עד שהבשר כבר לא ורוד; לנקז. מערבבים פנימה 2 כפות קמח, בזיליקום ושומר.
מרכיבים שתצטרך
1 עד 4 טיפות רוטב פלפל חריף1 עד 4 טיפות רוטב פלפל חריף
עוגיות אבקת אפייה חמותעוגיות אבקת אפייה חמות
טפנד זיתים, נרכשטפנד זיתים, נרכש
חזיר כפרית של קנטאקי, חתוך לקוביות דקותחזיר כפרית של קנטאקי, חתוך לקוביות דקות
נקניק מרווה בתפזורתנקניק מרווה בתפזורת
כף מלח מועטהכף מלח מועטה
רוטב ווסטרשייר, לטעםרוטב ווסטרשייר, לטעם
ציוד שתשתמש בו
גרגירי פלפל ורוד כתושגרגירי פלפל ורוד כתוש
2
מוסיפים רוטב עגבניות. להביא לרתיחה; מבשלים ומערבבים במשך 2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
רוטב עגבניותרוטב עגבניות
3
העבר ל-13 אינץ' לא משומן. x 9 אינץ'. תבנית אפייה.
ציוד שתשתמש בו
1-1/3 כוסות אגוזי מלך טחונים1-1/3 כוסות אגוזי מלך טחונים
4
מפזרים גבינת מוצרלה.
מרכיבים שתצטרך
חזיר כפרית של קנטקיחזיר כפרית של קנטקי
5
מניחים את יתרת הקמח בקערה גדולה. טורפים פנימה את הביצים, החלב, השמן והמלח עד לקבלת תערובת חלקה; מערבבים פנימה גבינת פרמזן אם רוצים.
מרכיבים שתצטרך
גבינת ברי עגולה או גבינת ברי עם עשבי תיבולגבינת ברי עגולה או גבינת ברי עם עשבי תיבול
נקניק מרווה בתפזורתנקניק מרווה בתפזורת
1 ליטר (32 אונקיות) חלב מלא, 1/4 כוס שמורה1 ליטר (32 אונקיות) חלב מלא, 1/4 כוס שמורה
ליטר חלב מלא, 1/4 כוס שמורהליטר חלב מלא, 1/4 כוס שמורה
1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר
20 עטיפות וונטון מכוסות בצורה רופפת במגבת נייר לחה כדי למנוע ייבוש20 עטיפות וונטון מכוסות בצורה רופפת במגבת נייר לחה כדי למנוע ייבוש
ציוד שתשתמש בו
בערך 1.5 אונקיות סוכרבערך 1.5 אונקיות סוכר
6
יוצקים על תבשיל.
7
אופים, ללא כיסוי, ב-425 מעלות למשך 25-30 דקות או עד להשחמה.
ציוד שתשתמש בו
חמאה צוננת ללא מלח, חתוכהחמאה צוננת ללא מלח, חתוכה

יין מומלץ: סנג ' ובזה, שיראז, יין ברברה

סנג'ובזה, שיראז ויין ברברה הם הבחירות המובילות שלי לפיצה. היין הטוב ביותר לפיצה תלוי בתוספות! פיצה ברוטב אדום תדרוש יין אדום עם מעט חומציות, כמו ברברן או סנגיובזה. מוסיפים פפרוני או נקניק ואפשר להעז יותר עם סירה. ה-NV Ruinart, Wine עם דירוג 5 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה כ-89 דולר לבקבוק.
NV Ruinart, יין
NV Ruinart, יין