קושיקשה
מוכן ב30 דק.
מנות6
ציון בריאות33
מגזין

פיצה טאקו

פיצה טאקו
פיצה טאקו יכול להיות רק המנה העיקרית שאתה מחפש. מנה אחת מכילה עד 18 גרם חלבון 28 גרם של שומן, וסך הכל 550 קלוריות. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים.. מתכון זה אופייני למטבח הים תיכוני. גשו לסופר וקנו קמח, עלי כוסברה, בצל ירוק ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב הקמח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת תפוחים עם רוטב קרמל כקינוח. נסו פיצה טאקו עם קרום קמח תירס קל {בתוספת ערכת פיצה בגידה!}, פיצה טאקו, ו פיצה טאקו (מתכונים דומים).

הוראות

1
מניחים אבן פיצה או הפוך אפייה על המדף התחתון של התנור מחממים ל 450 מעלות F.
ציוד שתשתמש בו
ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®
1 בצל ירוק, פרוס, לקישוט (לא חובה)1 בצל ירוק, פרוס, לקישוט (לא חובה)
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
2
מרדדים את הבצק פיצה על משטח עבודה מקומח קלות לסיבוב 11 אינץ'.
מרכיבים שתצטרך
שמן זית כתית מעולה, ועוד עבור נייר הפרגמנטשמן זית כתית מעולה, ועוד עבור נייר הפרגמנט
דראגי פנינה לבנותדראגי פנינה לבנות
3
העברה לקליפת פיצה מכוסה קלף או תבנית אפייה הפוכה אחרת.
ציוד שתשתמש בו
ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®
4
מברישים את הבצק בשמן זית, ואז מורחים את השעועית המטוגנת למעלה, ומשאירים גבול של 1/2 אינץ'. כפית את הסלסה על השעועית ומפזרים עם הגבינה. לפזר את הבצל הירוק jalapenos על גבי. להחליק את הפיצה קלף על האבן החמה ואופים עד הקרום הוא פריך, 8 עד 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
שעועית מטוגנתשעועית מטוגנת
12 פלפלי ג'לפנו (בערך 3 אינץ' כל אחד)12 פלפלי ג'לפנו (בערך 3 אינץ' כל אחד)
1 צרור תרד טרי (בערך 3 כוסות)1 צרור תרד טרי (בערך 3 כוסות)
חסה אייסברג, חתוכה לקוביות בגודל 2 אינץ'חסה אייסברג, חתוכה לקוביות בגודל 2 אינץ'
רוטב חמוציות, להגשהרוטב חמוציות, להגשה
צנצנת שימור פטל ללא גרעיניםצנצנת שימור פטל ללא גרעינים
חומץ תפוחים או רוטב חריף, להגשהחומץ תפוחים או רוטב חריף, להגשה
פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)
סכין חיתוך (להשתמש עם מבוגר)סכין חיתוך (להשתמש עם מבוגר)
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
5
בואו להתקרר כמה דקות.
6
בעוד הפיצה אפייה, לשלב את השמנת החמוצה, חצי מיץ ליים ו 1 כף מים בקערה קטנה. בקערה אחרת, לזרוק את החסה, עגבניות, ומיץ ליים לפי הטעם; מתבלים במלח.
מרכיבים שתצטרך
1 תות, קלוף1 תות, קלוף
צ'יפס חמאה ושבבי שוקולד חצי מתוקצ'יפס חמאה ושבבי שוקולד חצי מתוק
1-1/2 כוסות פלפלים אדומים קצוצים1-1/2 כוסות פלפלים אדומים קצוצים
בוקאצ'יני מוצרלה טרייה, כל אחת בקוטר 1 אינץ'בוקאצ'יני מוצרלה טרייה, כל אחת בקוטר 1 אינץ'
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחבפסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
(צינור גדול)(צינור גדול)
ציוד שתשתמש בו
פחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטהפחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטה
7
למעלה פיצה עם סלט, ואז טפטוף עם תערובת שמנת חמוצה ומפזרים עם כוסברה.
מרכיבים שתצטרך
צ'יפס חמאה ושבבי שוקולד חצי מתוקצ'יפס חמאה ושבבי שוקולד חצי מתוק
2 כפות בתוספת 1-1/2 כפיות שמן זית2 כפות בתוספת 1-1/2 כפיות שמן זית
8
חותכים לפרוסות.
9
למנה (מבוסס על 4 מנות; לא כולל תוספות אופציונליות): קלוריות 564; סך שומן 24 גרם; שומן רווי 12 גרם; חלבון 23 גרם; סך פחמימות 66 גרם; סוכר: 9 גרם; סיבים 4 גרם; כולסטרול 51 מיליגרם; נתרן 1579 מיליגרם
מרכיבים שתצטרך
ליקוריץ צהוב וירוקליקוריץ צהוב וירוק
10
צילום: צ ' ארלס מאסטרס

יין מומלץ: קיאנטיname, Trebbiano, ורדיקיו.

קיאנטי, טרביאנו וורדיקיו הם בחירות נהדרות לאיטלקית. האיטלקים יודעים לאכול והם יודעים יין. Trebbiano ו-Verdicchio הם יינות לבנים איטלקים המשתייכים היטב לדגים ולבשר לבן, בעוד קיאנטי הוא יין איטלקי אדום נהדר עבור מנות כבדות יותר, נועזות יותר. יין אחד שאתה יכול לנסות הוא Castello di Monsanto Il Poggio Chianti Classico Riserva. יש לו 4.8 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 40 דולר.
Castello di Monsanto Il Poggio Chianti Classico Riserva
Castello di Monsanto Il Poggio Chianti Classico Riserva
נולד בכרם "Il Poggio" (5.5 חה, 310 מטרים a.s.l.) שממנו בשנת 1962, זה לקח את שמו: זהו Cru קלאנטי הראשון Classico. עשוי 90% Sangiovese ו 7% Canaiolo ו 3% Colorino, זה הגילאים 20 חודשים בחביות עץ אלון צרפתי. היום הוא מייצג את המוצר היוקרתי ביותר של החברה, מוערך בכל רחבי העולם. הוא מיוצר רק בצירים הטובים ביותר. החברה בחרה לשמור כמות ניכרת של בקבוקי יין זה במרתף להיות הארכיון הקבוע, מסוגל לספר את ההיסטוריה של Castello di Monsanto