פיצה טבעות אולימפיות
המתכון האולימפי טבעות פיצה יכול לספק את השתוקקות הים התיכון שלך על 40 דקות. המתכון הזה מכסה 10% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. מנה אחת של מנה זו מכילה בערך 13 גרם חלבון, 14 גרם שומן, ובסך הכל של 255 קלוריות. והוא מתאים להגשה ל 12 מנות סועדים. 1 אדם עשה את המתכון הזה יעשה את זה שוב. גשו לסופר וקנו שמרים, גבינת מוצרלה, פפרוני, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. כדי להשתמש במים אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,אבטיח-אפרסק סלושי כמו קינוח. זה עובד טוב כמנה עיקרית זולה. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 31%. הציון הזה לא כל כך מרהיב. נסו טבעות אולימפיות פיצה פירות, עוגות תה אולימפיות, ו עוף סיאול האולימפי (מתכונים דומים).
הוראות
בקערה, לשלב 2 כוסות קמח, שמרים ומלח.
מוסיפים מים ושמן; מקציפים לתערובת אחידה. מערבבים מספיק קמח שנותר ליצירת בצק רך. הופכים למשטח מקומח; ללוש עד לקבלת מרקם חלק ואלסטי, בערך 6 דקות. מכסים ומניחים לנוח 10 דקות.
מרדדים את הבצק ל -16 אינץ'. איקס 11-אין. מלבן; מעבירים ל -15 אינץ ' משומן. איקס 10-אין. איקס 1-אין. תבנית אפייה. לחץ על בצק 1/2 פנימה. את הצדדים של פאן.
מורחים ברוטב פיצה ומפזרים גבינה. מסדרים מעל פפרוני בחמישה עיגולים משתלבים.
אופים בחום של 400 מעלות למשך 20-25 דקות או עד שהקרום והגבינה משחימים קלות.
יין מומלץ: קיאנטיname, Trebbiano, ורדיקיו.
איטלקית בתפריט? נסה להתאים עם קיאנטי, טרביאנו ורדיצ ' יו. האיטלקים יודעים אוכל והם יודעים יין. טרביאנו ורדיצ ' יו הם יינות לבנים איטלקיים המשתלבים היטב עם דגים ובשר לבן, ואילו קיאנטי הוא אדום איטלקי נהדר למנות כבדות ונועזות יותר. קסטלו די מונסנטו איל פוג ' יו קיאנטי קלאסיקו ריסרבה עם דירוג 4.8 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 40 דולר לבקבוק.
![קסטלו די מונסנטו איל פוג ' יו קיאנטי קלאסיקו ריסרבה]()
קסטלו די מונסנטו איל פוג ' יו קיאנטי קלאסיקו ריסרבה
נולד בכרם "איל פוג' יו " (5.5 דונם, 310 מטר א.ש.ל.) שממנו בשנת 1962 הוא קיבל את שמו: זהו הקיאנטי קלאסיקו קרו הראשון. עשוי 90% סנגיובזה ומ -7% קנאיולו ו -3% קולורינו, הוא מתיישן במשך 20 חודשים בחביות עץ אלון צרפתי. כיום הוא מייצג את המוצר היוקרתי ביותר של החברה, מוערך בכל רחבי העולם. הוא מיוצר רק בצירים הטובים ביותר. החברה בחרה לשמור על כמות ניכרת של בקבוקי יין זה במרתף להיות הארכיון הקבוע, מסוגל לספר את ההיסטוריה של קסטלו די מונסנטו