פיצה יוונית
המתכון פיצה יוונית יכול להיות מוכן אם תרצו תוך כ-30 דקות. מנה זו מכילה כ 19 גרם חלבון 26 גרם של שומן, וסך הכל 557 קלוריות. אתה מקבל מנה עיקרית שמספיקה ל 4 מנות. מתכון זה מהמתכונים שלי יש 1 אוהדים. אם יש לכם זיתים, קישואים, גבינת פטה, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. נסו פיצה יוונית, פיצה יוונית, ו פיצה יוונית (מתכונים דומים).
הוראות
מברשת התחתון של 16-על ידי 11 אינץ ' מסגרת אפייה גיליון עם 1 כף. שמן זית.
לרדד ולחץ בצק פיצה באופן שווה כדי לכסות את תחתית המחבת. (אם הבצק מתנגד בהתחלה, לתת לו לנוח כמה דקות ולאחר מכן להמשיך.)
מפזרים עם פרוסות קישואים, ואז עם אורגנו. לפזר גבינה וזיתים על גבי.
אופים עד החלק התחתון של הקרום הוא זהוב (אתה יכול להרים פיצה עם מרית ולהציץ) וגבינה הוא השחמה קלות, 15 עד 20 דקות.
טפטוף עם נשאר 1 כף. שמן זית.
בואו פיצה לעמוד במשך 5 דקות על מתלה חוט לפני חיתוך והגשה.