המתכון פיצה יוונית יכול להיות מוכן אם תרצו תוך כ-37 דקות. מנה זו מכילה כ 11 גר' של חלבון, 18 גרם של שומן, וסך הכל 369 קלוריות. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. המתכון הזה מכסה %20 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. גשו לסופר וקנו בצק לפיצה, גבינת פטה, נענע ועוד מספר מצרכים לעשות היום. נסו פיצה יוונית, פיצה יוונית, ו פיצה יוונית (מתכונים דומים).
הוראות
1
תראה איך להכין את המתכון הזה.
1
מניחים מתלה תנור במרכז התנור. מחממים התנור ל 450 מעלות F. אבק תבנית אפייה כבדה עם קמח תירס. תניח בצד.
מרכיבים שתצטרך
פילה פורל אגם (בערך כל אחד)
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
2
על משטח עבודה משוריין קלות, לגלגל את הבצק לתוך מלבן עבה 1/4 אינץ 'על 16 אינץ' ו 8 אינץ ' רחב.