קושימומחה
מוכן ב1 ש, 5 דק.
מנות4
ציון בריאות51
מגזין

פיצה ירקות קלויים באביב

פיצה ירקות קלויים באביב
מתכון זה מ-BBC מזון טוב דורש שמן זית, שמן זית, שמרים תערובת קלה, ופסאטה עגבניות. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 1 שעה ו 5 דקות. עם כפית ציון של 93% המנה הזו מעולה. אם אהבתם את המתכון הזה, אנו ממליצים לנסות גם : פיצת ירקות האביב עם גרמולטה, סלט ירקות קלוי באביב, ו תערובת ירקות באביב קלוי בתנור.

הוראות

1
מחממים התנור ל 220c/גז 7 / מאוורר תנור 200C. להטות את הקמח, מלח ושמרים לתוך קערה ומערבבים היטב.
מרכיבים שתצטרך
לוראן מטבח מקצועי®לוראן מטבח מקצועי®
Hunt's® רוטב עגבניות עם בזיליקום, שום ואורגנוHunt's® רוטב עגבניות עם בזיליקום, שום ואורגנו
1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים
ציוד שתשתמש בו
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
2
מוסיפים את המים החמים ומערבבים לבצק רך. ללוש על משטח מקומח קל במשך 2-3 דקות, ואז להתגלגל לסיבוב 30cm/12in.
מרכיבים שתצטרך
פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)
1 כפית מלח היקורי מעושן1 כפית מלח היקורי מעושן
דראגי פנינה לבנותדראגי פנינה לבנות
3
מברשת תבנית אפייה גדולה עם כתם דק של שמן, ולאחר מכן להוסיף את בסיס הפיצה. מכסים במגבת תה נקייה.
מרכיבים שתצטרך
8 אונקיות גבינת מוצרלה חתוכה לפרוסות דקות8 אונקיות גבינת מוצרלה חתוכה לפרוסות דקות
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
תהתה
ציוד שתשתמש בו
ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®
סופרסטה יבשה מתוקה, פרוסה, להגשהסופרסטה יבשה מתוקה, פרוסה, להגשה
4
חותכים את הפלפלים לטבעות ולפרוס את הכרישה. זרוק את הכרישה והפלפלים האדומים לשמן, מלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אורז בר, שטוף היטב1 כוס אורז בר, שטוף היטב
פפאיה (הוואי), חתוכה לקוביות קטנותפפאיה (הוואי), חתוכה לקוביות קטנות
1 ראש חסה אדום, חתוך לקוביות בגודל 2 אינץ'1 ראש חסה אדום, חתוך לקוביות בגודל 2 אינץ'
(ומנות בלבד)(ומנות בלבד)
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
5
מורחים על תבנית אפייה וצולים במשך 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
ציוד שתשתמש בו
ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®
6
מורחים את בסיס הפיצה עם פסאטה. לפזר על כרישה ופלפל אדום. דק לחתוך את המוצרלה ולסדר מעל הירקות. לפזר על עגבניות שרי כולו ואפונה ומפזרים עם הפרמזן. 4
מרכיבים שתצטרך
עגבנייה זברה ירוקה, פרוסה דקעגבנייה זברה ירוקה, פרוסה דק
תפוח אדמה נא מגוררתפוח אדמה נא מגורר
8 אונקיות גבינת מוצרלה חתוכה לפרוסות דקות8 אונקיות גבינת מוצרלה חתוכה לפרוסות דקות
פפאיה (הוואי), חתוכה לקוביות קטנותפפאיה (הוואי), חתוכה לקוביות קטנות
1 1/2 כוסות שיני שום, שמורות משמן שום1 1/2 כוסות שיני שום, שמורות משמן שום
רוטב עגבניות Hunt's®רוטב עגבניות Hunt's®
פאסאטהפאסאטה
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
(ומנות בלבד)(ומנות בלבד)
3 צנצנות (4 אונקיות כל אחת) פימיינטוס חתוכים לקוביות, מסוננים3 צנצנות (4 אונקיות כל אחת) פימיינטוס חתוכים לקוביות, מסוננים
7
אופים במשך 15-20 דקות, עד הקרום הוא פריך קל השחמה. כדי לשרת, לחתוך לארבעה טריזים.
מרכיבים שתצטרך
צנצנת שימור פטל ללא גרעיניםצנצנת שימור פטל ללא גרעינים
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן

יין מומלץ: סנג ' ובזה, יין ברברה, שיראז

סנג ' ובזה, יין ברברה ושיראז הם בחירה מצוינת לפיצה. היין הטוב ביותר לפיצה תלוי בתוספות! פיצה רוטב אדום יקרא יין אדום עם קצת חומציות, כגון barberan או sangiovese. תוסיף פפרוני או נקניק ואתה יכול ללכת נועז עם סירה. ה-Umani Ronchi Montepulciano D ' Abruzzo Podere עם דירוג של 4.4 מתוך 5 כוכבים נראה כמו משחק טוב. זה עולה בערך 13 דולר לבקבוק.
Umani Ronchi Montepulciano D ' Abruzzo Podere
Umani Ronchi Montepulciano D ' Abruzzo Podere
Montepulciano הוא אחד הזנים הילידים הנפוצים ביותר באיטליה, והוא מעובד בעיקר לאורך הצד האדריאטי של חצי האי. הגרסה של אומני רונצ 'י של מונטפולצ' אנו ד ' אברוצו נועדה להיות פרשנות של גפן זה שמטרתה לרומם את המאפיינים הזניים שלה ואת הרעננות שלה, המשלבת תכונות אלה עם בדיוק את הכמות הנכונה של קסםרכות. התוצאה היא יין נעים מאוד ראוי לשתייה אשר הולך עם סוגים רבים ושונים של מנות.