פיצה ירקות קלויים באביב
מתכון זה מ-BBC מזון טוב דורש שמן זית, שמן זית, שמרים תערובת קלה, ופסאטה עגבניות. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 1 שעה ו 5 דקות. עם כפית ציון של 93% המנה הזו מעולה. אם אהבתם את המתכון הזה, אנו ממליצים לנסות גם : פיצת ירקות האביב עם גרמולטה, סלט ירקות קלוי באביב, ו תערובת ירקות באביב קלוי בתנור.
הוראות
מחממים התנור ל 220c/גז 7 / מאוורר תנור 200C. להטות את הקמח, מלח ושמרים לתוך קערה ומערבבים היטב.
מוסיפים את המים החמים ומערבבים לבצק רך. ללוש על משטח מקומח קל במשך 2-3 דקות, ואז להתגלגל לסיבוב 30cm/12in.
מברשת תבנית אפייה גדולה עם כתם דק של שמן, ולאחר מכן להוסיף את בסיס הפיצה. מכסים במגבת תה נקייה.
חותכים את הפלפלים לטבעות ולפרוס את הכרישה. זרוק את הכרישה והפלפלים האדומים לשמן, מלח ופלפל.
מורחים על תבנית אפייה וצולים במשך 10 דקות.
מורחים את בסיס הפיצה עם פסאטה. לפזר על כרישה ופלפל אדום. דק לחתוך את המוצרלה ולסדר מעל הירקות. לפזר על עגבניות שרי כולו ואפונה ומפזרים עם הפרמזן. 4
אופים במשך 15-20 דקות, עד הקרום הוא פריך קל השחמה. כדי לשרת, לחתוך לארבעה טריזים.