צריך מנה עיקרית ללא גלוטן? פיצה לבנה פריכה יכולה להיות מתכון אדיר לנסות. מנה אחת מכילה 241 קלוריות, 22 גרם חלבון ו 10 גרם שומן. והוא מתאים להגשה ל 1 מנות סועדים.. מתכון זה אופייני למטבח הים תיכוני. הכנת המנה לוקחת כ 30 דקות. גשו לסופר וקנו דל שומן, עלי בזיליקום, מלח ופלפל ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב הבצל אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,Cupcakes תירס ממתקים כקינוח. נסו פיצה פריכה בסגנון בר, לזניה פריך פרושוטו לבן, ו פיצה פריכה אישית "טעונה" (מתכונים דומים).
הוראות
1
מחממים התנור ל 375 מעלות F.
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
2
שים טורטייה על תבנית אפייה מרוסס עם תרסיס nonstick.
מרכיבים שתצטרך
4 טורטיות קמח (6 אינץ'), טמפרטורת החדר
ציוד שתשתמש בו
ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®
3
אופים בתנור עד פריך מעט, 3 עד 5 דקות לכל צד. תשאירי את התנור דולק.
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
4
בקערה קטנה, מערבבים גבינת ריקוטה עם גבינת מוצרלה. תניח בצד.
מרכיבים שתצטרך
תפוח אדמה נא מגורר
לפי עוגה
ציוד שתשתמש בו
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
5
להביא מחבת מצופה ספריי nonstick לחום בינוני על הכיריים.
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
פלפל אדום מתוק (חפשו פלפלי שדה בצורת מלבני בניגוד לפלפלים עגולים קטנים)
6
מוסיף את הבצל, ערבוב מדי פעם, לבשל עד ריכך מעט השחמה, על 5 או 6 דקות.
איטלקית ניתן לזווג עם קיאנטי, Trebbiano, ו Verdicchio. האיטלקים יודעים לאכול והם יודעים יין. Trebbiano ו-Verdicchio הם יינות לבנים איטלקים המשתייכים היטב לדגים ולבשר לבן, בעוד קיאנטי הוא יין איטלקי אדום נהדר עבור מנות כבדות יותר, נועזות יותר. קיאנטי Caposaldo עם דירוג 5 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 13 דולר לבקבוק.