קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות4
ציון בריאות6
מגזין

פיצה מחנה עם בצל קרמל, נקניק, פונטינה

פיצה מחנה עם בצל קרמל, נקניק, פונטינה
פיצה מחנה עם בצל קרמל, נקניק, פונטינה עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. והוא יספק כ 4 מנות. מנה אחת מכילה עד 31 גר' של חלבון, 44 גרם של שומן, וסך הכל 745 קלוריות. המתכון הזה מכסה %16 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. גשו לסופר וקנו מלח, בצל, עלי קורנית ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. מתכון זה אופייני למטבח הים תיכוני. נסו פיצה פטריות בר עם בצל מקורמל, פונטינה ורוזמרין, פיצה פטריות בר עם בצל מקורמל, פונטינה ורוזמרין, ו נקניק עוף, חמאת תפוחים ופונטינה פניני עם בצל אדום מקורמל (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים גריל פחם עד בינוני (כ -35
ציוד שתשתמש בו
סמבל (משחת צ'ילי שום)סמבל (משחת צ'ילי שום)
2
או להקים כיריים ולהשתמש בחום בינוני. לחמם מחבת כבדה גדולה עד חם, אז תחתית שמן וצדדים. טוסט פיצה קרום (זול בצד למטה, אם יש אחד), לחיצה על הקצוות, עד פריך וזהב בתחתית, 4 עד 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
8 אונקיות גבינת מוצרלה חתוכה לפרוסות דקות8 אונקיות גבינת מוצרלה חתוכה לפרוסות דקות
למריחה על טוסט אם רוציםלמריחה על טוסט אם רוצים
דַק-דַק-
ציוד שתשתמש בו
דַק-דַק-
2 (14 אונקיות) פחיות, שעועית קנלוני, סחוטה2 (14 אונקיות) פחיות, שעועית קנלוני, סחוטה
3
העברה ללוח חיתוך.
ציוד שתשתמש בו
קרש חיתוךקרש חיתוך
4
אש סטוק עם 12 עד 15 יותר בריחים אם באמצעות פחם.
5
הוסף 2 כפות. שמן למחבת, ואז בצל, נקניק, מלח, פלפל, ותימין. מבשלים, ערבוב לעתים קרובות, עד בצל רך וחום זהוב בינוני, 8 עד 12 דקות.
מרכיבים שתצטרך
6 כוסות קוביות מילוי לא מתובלות או לחם יבש חתוך לקוביות6 כוסות קוביות מילוי לא מתובלות או לחם יבש חתוך לקוביות
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'
1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
דַק-דַק-
ציוד שתשתמש בו
דַק-דַק-
6
הסר מחבת מהחום. לגרוף תערובת בצל לקערה ולמחוק את המחבת.
מרכיבים שתצטרך
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
ציוד שתשתמש בו
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
דַק-דַק-
7
מחבת מברשת עם השמן שנותר. להתאים את קרום הפיצה למחבת עם צד קלוי למעלה. כפית על רוטב פיצה ושני שלישים של תערובת בצל, ואחריו גבינות, תערובת בצל נותרת, אורגנו. החזירו את המחבת לחום. לבשל, מכוסה מכסה או לסכל, עד גבינה מתחילה להמיס (לבדוק מתחת כדי להיות בטוח שזה לא לשרוף), 3 עד 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
8 אונקיות גבינת מוצרלה חתוכה לפרוסות דקות8 אונקיות גבינת מוצרלה חתוכה לפרוסות דקות
רוטב פיצהרוטב פיצה
עד 6 לחמניות המבורגר, מפוצלות, אופציונליעד 6 לחמניות המבורגר, מפוצלות, אופציונלי
חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
דַק-דַק-
ציוד שתשתמש בו
כפית אחת של מיץ לימון GOYA®כפית אחת של מיץ לימון GOYA®
דַק-דַק-
8
מעבירים פיצה לסיפון. אוהל עם רדיד כדי להמיס גבינה לחלוטין, ואז לחתוך.
מרכיבים שתצטרך
עגבניות בשלות בגפן (בערך 2 עגבניות)עגבניות בשלות בגפן (בערך 2 עגבניות)
ציוד שתשתמש בו
כפית אחת של מיץ לימון GOYA®כפית אחת של מיץ לימון GOYA®