קושימומחה
מוכן ב3 שעות, 25 דק.
מנות4
ציון בריאות100
מגזין

פיצה מטוגנת במחבת עם פטריות צלויות ופסטו ראבה ברוקולי חרוך

פיצה מטוגנת במחבת עם פטריות צלויות ופסטו ראבה ברוקולי חרוך
לעולם לא תוכלו לקבל יותר מדי מתכונים ים תיכוניים, אז נסו פיצה מטוגנת במחבת עם פטריות צלויות ופסטו ראבה ברוקולי חרוך. מנה אחת מכילה 1222 קלוריות, 61 גרם חלבון, ו 66 גרם שומן. מתכון זה משמש 4. המתכון הזה מכסה 59% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. 1 אדם עשה את המתכון הזה יעשה את זה שוב. אם יש לכם מלח, מוצרלה, פטריות: פטריות כפתורים וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לטעים כל כך. זה מובא לך על ידי מזוןרשת. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 87%. ציון זה יוצא מן הכלל. מתכונים דומים: פיצה מחבת ברוקולי ראבה, ראבה ברוקולי קלוי ופסטו לחם שטוח, ו פיצה עם ברוקולי ראבה ובצל קלוי.

הוראות

1
לבצק: בקערה שלבו את השמרים והמים החמים. מערבבים כדי להמיס את השמרים ולאפשר לתערובת לנוח במשך 5 דקות. בעזרת מסננת או מסננת, "מנפים" כמחצית מהקמח מעל תערובת השמרים ומערבבים עד לקבלת תערובת חלקה עם הידיים.
מרכיבים שתצטרך
בצק פיצה מוכן שנקנה בחנותבצק פיצה מוכן שנקנה בחנות
מלח $ פלפל שחור גרוס טרימלח $ פלפל שחור גרוס טרי
רצועת קליפת לימון אחתרצועת קליפת לימון אחת
1 1/4 כוסות מים חמים (112 עד 118 מעלות F/44 עד 48 מעלות צלזיוס)1 1/4 כוסות מים חמים (112 עד 118 מעלות F/44 עד 48 מעלות צלזיוס)
ציוד שתשתמש בו
עם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוףעם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוף
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o
2
מוסיפים את המלח, הפלפל והדבש ומערבבים לתערובת. מנפים פנימה את יתרת הקמח ומערבבים לתערובת. קמח קלות קרש חיתוך או משטח שטוח. הופכים את בצק הפיצה לאזור המקומח ולשים במשך 3 עד 5 דקות. הקמח צריך להרגיש חלק והמרכיבים משולבים במלואם.
מרכיבים שתצטרך
(כגון שנטרל, שיטאקי, אנוקי וקרמיני)(כגון שנטרל, שיטאקי, אנוקי וקרמיני)
1 שפופרת בצק פיצה מוכן שנקנה בחנות1 שפופרת בצק פיצה מוכן שנקנה בחנות
מלח $ פלפל שחור גרוס טרימלח $ פלפל שחור גרוס טרי
1-1/4 כוסות דגני מוזליקס עם צימוקים, תמרים ושקדים1-1/4 כוסות דגני מוזליקס עם צימוקים, תמרים ושקדים
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
ציוד שתשתמש בו
קרש חיתוךקרש חיתוך
3
מוסיפים את הבצק לקערה משומנת קלות. מכסים בניילון נצמד ונותנים לו" לנוח " במקום חמים עד להכפלת נפחו, בערך 1 1/2 שעות. לחץ בעדינות על הבצק והפך אותו למשטח מקומח. מחלקים את הבצק ל -4 חלקים שווים, מגלגלים כל רבע לכדור רופף. מכסים במגבת מטבח נקייה ומאפשרים לבצק "לנוח" למשך 15 דקות נוספות. משטחים כל כדור, 1 בכל פעם, ומגלגלים לסיבוב בגודל 6 אינץ'. מכינים את הפסטו: בקערה בינונית מוסיפים את ראבה הברוקולי, 2 כפות משמן הזית והמלח והפפריקה לפי הטעם; מערבבים לאיחוד.
מרכיבים שתצטרך
ברוקולי רבהברוקולי רבה
כוס גבינת מחרוזת פרוסה דקכוס גבינת מחרוזת פרוסה דק
נוזל-אונקיות מים טרייםנוזל-אונקיות מים טריים
בצק פיצה מוכן שנקנה בחנותבצק פיצה מוכן שנקנה בחנות
אפונה טרייה קליפה או אפונה אורגנית קפואה מופשרתאפונה טרייה קליפה או אפונה אורגנית קפואה מופשרת
דיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלידיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלי
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
3/4 כוס בזיליקום טרי טחון3/4 כוס בזיליקום טרי טחון
ציוד שתשתמש בו
סופרסטה יבשה מתוקה, פרוסה, להגשהסופרסטה יבשה מתוקה, פרוסה, להגשה
12 עוגיות אוראו, מרוסקות, מחולקות12 עוגיות אוראו, מרוסקות, מחולקות
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o
4
מחממים מחבת גדולה על אש גבוהה ומוסיפים את הברוקולי. שמור על החום גבוה, ומאפשר לו להשחים ולחרוך בקצוות. כאשר ראב הברוקולי רך כשהוא מנוקב בקצה הסכין, מסירים מהאש ומניחים לו להתקרר.
מרכיבים שתצטרך
ברוקולי רבהברוקולי רבה
1 גיגית (8 אונקיות) ממרח גבינת עירית ובצל PHILADELPHIA®1 גיגית (8 אונקיות) ממרח גבינת עירית ובצל PHILADELPHIA®
ציוד שתשתמש בו
מסטיק פירות עם פסים כתומיםמסטיק פירות עם פסים כתומים
גבינת צ'דר משולשת מגורדת KRAFT® עם מגע של PHILADELPHIA®, מחולקתגבינת צ'דר משולשת מגורדת KRAFT® עם מגע של PHILADELPHIA®, מחולקת
5
שים את ברוקולי ברוקולי על קרש חיתוך דק קוצצים.
מרכיבים שתצטרך
ברוקולי רבהברוקולי רבה
ציוד שתשתמש בו
קרש חיתוךקרש חיתוך
6
מעבירים לקערה.
ציוד שתשתמש בו
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o
7
מכניסים את השום דרך מכבש שום ומוסיפים לקערה. מערבבים פנימה את הפרמזן, 2 כפות נוספות משמן הזית ועלי הבזיליקום. טעם לתיבול. מבשלים את הפטריות: במחבת מטגנת אחרת, על אש בינונית, מוסיפים את הפטריות וכף שמן הזית. מתבלים במלח ואבקת שום, לפי הטעם. מבשלים עד שהם משחררים את המים שלהם, 8 עד 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
זיתים בשלים או ממולאים בפימיאנטו מגולענים, לא חובהזיתים בשלים או ממולאים בפימיאנטו מגולענים, לא חובה
1 כוס עלי בזיליקום ארוזים היטב1 כוס עלי בזיליקום ארוזים היטב
8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות
כוס גבינת מחרוזת פרוסה דקכוס גבינת מחרוזת פרוסה דק
4 קישואים קטנים, פרוסים לחתיכות של 1/4 אינץ'4 קישואים קטנים, פרוסים לחתיכות של 1/4 אינץ'
3 כפות גבינת שמנת מופחתת שומן3 כפות גבינת שמנת מופחתת שומן
טבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוגטבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוג
רצועת קליפת לימון אחתרצועת קליפת לימון אחת
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
ציוד שתשתמש בו
כותש שוםכותש שום
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o
גבינת צ'דר משולשת מגורדת KRAFT® עם מגע של PHILADELPHIA®, מחולקתגבינת צ'דר משולשת מגורדת KRAFT® עם מגע של PHILADELPHIA®, מחולקת
8
מחממים תנור ל -400 מעלות צלזיוס במחבת ברזל יצוק, גדולה מספיק בכדי להחזיק סיבוב פיצה, מחממים 2 כפות משמן הזית על אש בינונית. כשהשמן מתחיל לעשן קלות, סגרו את האש מתחת למחבת והוסיפו 1 מסבבי הפיצה. השתמש במרית כדי ללחוץ בעדינות על החלק העליון של הסיבוב כדי לשמור עליו שטוח יחסית בזמן שהוא מתבשל. כשרואים שהוא מעט חום בחלק התחתון, מתבלים את החלק העליון קלות במלח ופלפל והופכים את הסיבוב לצד השני שלו. מתבלים במלח ופלפל. חזור על הפעולה עם הבצק שנותר. מסיימים את הפיצות: מסדרים את כל הסיבובים השחומים על ניירות אפייה ושכבו עם פרוסות המוצרלה, פסטו ראבי ברוקולי וזילוף פטריות.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אפונה קלופה, לא חובה1 כוס אפונה קלופה, לא חובה
ברוקולי רבהברוקולי רבה
פחית עגבניות איטלקיות או מקסיקניות חתוכות לקוביות, סחוטותפחית עגבניות איטלקיות או מקסיקניות חתוכות לקוביות, סחוטות
8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות
כוס גבינת מחרוזת פרוסה דקכוס גבינת מחרוזת פרוסה דק
בצק פיצה מוכן שנקנה בחנותבצק פיצה מוכן שנקנה בחנות
אפונה טרייה קליפה או אפונה אורגנית קפואה מופשרתאפונה טרייה קליפה או אפונה אורגנית קפואה מופשרת
בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
קורט פתיתי פלפל אדוםקורט פתיתי פלפל אדום
גבינת צ'דר משולשת מגורדת KRAFT® עם מגע של PHILADELPHIA®, מחולקתגבינת צ'דר משולשת מגורדת KRAFT® עם מגע של PHILADELPHIA®, מחולקת
4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט
ג'ינג'ר מגובש, קצוץ או מגורר ? במעבר האוכל האסייתיג'ינג'ר מגובש, קצוץ או מגורר ? במעבר האוכל האסייתי
9
אופים בתנור לכמה דקות עד שהגבינה נמסה. מתבלים במלח ומגישים.
מרכיבים שתצטרך
2 עד 4 כפות תערובת מרק בצל2 עד 4 כפות תערובת מרק בצל
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
ציוד שתשתמש בו
ג'ינג'ר מגובש, קצוץ או מגורר ? במעבר האוכל האסייתיג'ינג'ר מגובש, קצוץ או מגורר ? במעבר האוכל האסייתי