קושימומחה
מוכן ב3 שעות, 25 דק.
מנות4
ציון בריאות100
מגזין

פיצה מטוגנת במחבת עם פטריות צלויות ופסטו ראבה ברוקולי חרוך

פיצה מטוגנת במחבת עם פטריות צלויות ופסטו ראבה ברוקולי חרוך
לעולם לא תוכלו לקבל יותר מדי מתכונים ים תיכוניים, אז נסו פיצה מטוגנת במחבת עם פטריות צלויות ופסטו ראבה ברוקולי חרוך. מנה אחת מכילה 1222 קלוריות, 61 גרם חלבון, ו 66 גרם שומן. מתכון זה משמש 4. המתכון הזה מכסה 59% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. 1 אדם עשה את המתכון הזה יעשה את זה שוב. אם יש לכם מלח, מוצרלה, פטריות: פטריות כפתורים וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לטעים כל כך. זה מובא לך על ידי מזוןרשת. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 87%. ציון זה יוצא מן הכלל. מתכונים דומים: פיצה מחבת ברוקולי ראבה, ראבה ברוקולי קלוי ופסטו לחם שטוח, ו פיצה עם ברוקולי ראבה ובצל קלוי.

הוראות

1
לבצק: בקערה שלבו את השמרים והמים החמים. מערבבים כדי להמיס את השמרים ולאפשר לתערובת לנוח במשך 5 דקות. בעזרת מסננת או מסננת, "מנפים" כמחצית מהקמח מעל תערובת השמרים ומערבבים עד לקבלת תערובת חלקה עם הידיים.
מרכיבים שתצטרך
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)
טיפים עגולים לפינה #4טיפים עגולים לפינה #4
1 1/4 כוסות מים חמים (112 עד 118 מעלות F/44 עד 48 מעלות צלזיוס)1 1/4 כוסות מים חמים (112 עד 118 מעלות F/44 עד 48 מעלות צלזיוס)
ציוד שתשתמש בו
עם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוףעם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוף
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
2
מוסיפים את המלח, הפלפל והדבש ומערבבים לתערובת. מנפים פנימה את יתרת הקמח ומערבבים לתערובת. קמח קלות קרש חיתוך או משטח שטוח. הופכים את בצק הפיצה לאזור המקומח ולשים במשך 3 עד 5 דקות. הקמח צריך להרגיש חלק והמרכיבים משולבים במלואם.
מרכיבים שתצטרך
(כגון שנטרל, שיטאקי, אנוקי וקרמיני)(כגון שנטרל, שיטאקי, אנוקי וקרמיני)
כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (כ-2.5 ק"ג)כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (כ-2.5 ק"ג)
סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)
1-1/4 כוסות דגני מוזליקס עם צימוקים, תמרים ושקדים1-1/4 כוסות דגני מוזליקס עם צימוקים, תמרים ושקדים
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרוםלחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום
ציוד שתשתמש בו
קרש חיתוךקרש חיתוך
3
מוסיפים את הבצק לקערה משומנת קלות. מכסים בניילון נצמד ונותנים לו" לנוח " במקום חמים עד להכפלת נפחו, בערך 1 1/2 שעות. לחץ בעדינות על הבצק והפך אותו למשטח מקומח. מחלקים את הבצק ל -4 חלקים שווים, מגלגלים כל רבע לכדור רופף. מכסים במגבת מטבח נקייה ומאפשרים לבצק "לנוח" למשך 15 דקות נוספות. משטחים כל כדור, 1 בכל פעם, ומגלגלים לסיבוב בגודל 6 אינץ'. מכינים את הפסטו: בקערה בינונית מוסיפים את ראבה הברוקולי, 2 כפות משמן הזית והמלח והפפריקה לפי הטעם; מערבבים לאיחוד.
מרכיבים שתצטרך
ברוקולי רבהברוקולי רבה
בקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחרבקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר
נוזל-אונקיות מים טרייםנוזל-אונקיות מים טריים
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
אפונה טרייה קליפה או אפונה אורגנית קפואה מופשרתאפונה טרייה קליפה או אפונה אורגנית קפואה מופשרת
דיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלידיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלי
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרוםלחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום
עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרועגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
ציוד שתשתמש בו
סופרסטה יבשה מתוקה, פרוסה, להגשהסופרסטה יבשה מתוקה, פרוסה, להגשה
בצל צהוב, חתוך לשמיניותבצל צהוב, חתוך לשמיניות
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
4
מחממים מחבת גדולה על אש גבוהה ומוסיפים את הברוקולי. שמור על החום גבוה, ומאפשר לו להשחים ולחרוך בקצוות. כאשר ראב הברוקולי רך כשהוא מנוקב בקצה הסכין, מסירים מהאש ומניחים לו להתקרר.
מרכיבים שתצטרך
ברוקולי רבהברוקולי רבה
1 גיגית (8 אונקיות) ממרח גבינת עירית ובצל PHILADELPHIA®1 גיגית (8 אונקיות) ממרח גבינת עירית ובצל PHILADELPHIA®
ציוד שתשתמש בו
רול פירות צהוב אחדרול פירות צהוב אחד
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
5
שים את ברוקולי ברוקולי על קרש חיתוך דק קוצצים.
מרכיבים שתצטרך
ברוקולי רבהברוקולי רבה
ציוד שתשתמש בו
קרש חיתוךקרש חיתוך
6
מעבירים לקערה.
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
7
מכניסים את השום דרך מכבש שום ומוסיפים לקערה. מערבבים פנימה את הפרמזן, 2 כפות נוספות משמן הזית ועלי הבזיליקום. טעם לתיבול. מבשלים את הפטריות: במחבת מטגנת אחרת, על אש בינונית, מוסיפים את הפטריות וכף שמן הזית. מתבלים במלח ואבקת שום, לפי הטעם. מבשלים עד שהם משחררים את המים שלהם, 8 עד 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
פרוסות חצי ירח מלפפון אנגליפרוסות חצי ירח מלפפון אנגלי
1 כוס עלי בזיליקום ארוזים היטב1 כוס עלי בזיליקום ארוזים היטב
8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות
בקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחרבקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר
4 קישואים קטנים, פרוסים לחתיכות של 1/4 אינץ'4 קישואים קטנים, פרוסים לחתיכות של 1/4 אינץ'
3 כפות גבינת שמנת מופחתת שומן3 כפות גבינת שמנת מופחתת שומן
כפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשרכפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשר
טיפים עגולים לפינה #4טיפים עגולים לפינה #4
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרוםלחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום
ציוד שתשתמש בו
כותש שוםכותש שום
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
8
מחממים תנור ל -400 מעלות צלזיוס במחבת ברזל יצוק, גדולה מספיק בכדי להחזיק סיבוב פיצה, מחממים 2 כפות משמן הזית על אש בינונית. כשהשמן מתחיל לעשן קלות, סגרו את האש מתחת למחבת והוסיפו 1 מסבבי הפיצה. השתמש במרית כדי ללחוץ בעדינות על החלק העליון של הסיבוב כדי לשמור עליו שטוח יחסית בזמן שהוא מתבשל. כשרואים שהוא מעט חום בחלק התחתון, מתבלים את החלק העליון קלות במלח ופלפל והופכים את הסיבוב לצד השני שלו. מתבלים במלח ופלפל. חזור על הפעולה עם הבצק שנותר. מסיימים את הפיצות: מסדרים את כל הסיבובים השחומים על ניירות אפייה ושכבו עם פרוסות המוצרלה, פסטו ראבי ברוקולי וזילוף פטריות.
מרכיבים שתצטרך
פפרונצ'יני, לקישוטפפרונצ'יני, לקישוט
ברוקולי רבהברוקולי רבה
כפית גדושה פטרוזיליה טרייה שטוחה קצוצהכפית גדושה פטרוזיליה טרייה שטוחה קצוצה
8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות
בקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחרבקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
אפונה טרייה קליפה או אפונה אורגנית קפואה מופשרתאפונה טרייה קליפה או אפונה אורגנית קפואה מופשרת
קצפת או גלידת וניל ואגוזי פקאן קלויים נוספים, אופציונליקצפת או גלידת וניל ואגוזי פקאן קלויים נוספים, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט
דוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של Country Womanדוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של Country Woman
9
אופים בתנור לכמה דקות עד שהגבינה נמסה. מתבלים במלח ומגישים.
מרכיבים שתצטרך
4-1/2 כוסות גבינת צ'דר מגוררת4-1/2 כוסות גבינת צ'דר מגוררת
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרוםלחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום
ציוד שתשתמש בו
דוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של Country Womanדוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של Country Woman