פיצה מטוגנת במחבת עם פטריות צלויות ופסטו ראבה ברוקולי חרוך
לעולם לא תוכלו לקבל יותר מדי מתכונים ים תיכוניים, אז נסו פיצה מטוגנת במחבת עם פטריות צלויות ופסטו ראבה ברוקולי חרוך. מנה אחת מכילה 1222 קלוריות, 61 גרם חלבון, ו 66 גרם שומן. מתכון זה משמש 4. המתכון הזה מכסה 59% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. 1 אדם עשה את המתכון הזה יעשה את זה שוב. אם יש לכם מלח, מוצרלה, פטריות: פטריות כפתורים וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לטעים כל כך. זה מובא לך על ידי מזוןרשת. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 87%. ציון זה יוצא מן הכלל. מתכונים דומים: פיצה מחבת ברוקולי ראבה, ראבה ברוקולי קלוי ופסטו לחם שטוח, ו פיצה עם ברוקולי ראבה ובצל קלוי.
הוראות
לבצק: בקערה שלבו את השמרים והמים החמים. מערבבים כדי להמיס את השמרים ולאפשר לתערובת לנוח במשך 5 דקות. בעזרת מסננת או מסננת, "מנפים" כמחצית מהקמח מעל תערובת השמרים ומערבבים עד לקבלת תערובת חלקה עם הידיים.
מוסיפים את המלח, הפלפל והדבש ומערבבים לתערובת. מנפים פנימה את יתרת הקמח ומערבבים לתערובת. קמח קלות קרש חיתוך או משטח שטוח. הופכים את בצק הפיצה לאזור המקומח ולשים במשך 3 עד 5 דקות. הקמח צריך להרגיש חלק והמרכיבים משולבים במלואם.
מוסיפים את הבצק לקערה משומנת קלות. מכסים בניילון נצמד ונותנים לו" לנוח " במקום חמים עד להכפלת נפחו, בערך 1 1/2 שעות. לחץ בעדינות על הבצק והפך אותו למשטח מקומח. מחלקים את הבצק ל -4 חלקים שווים, מגלגלים כל רבע לכדור רופף. מכסים במגבת מטבח נקייה ומאפשרים לבצק "לנוח" למשך 15 דקות נוספות. משטחים כל כדור, 1 בכל פעם, ומגלגלים לסיבוב בגודל 6 אינץ'. מכינים את הפסטו: בקערה בינונית מוסיפים את ראבה הברוקולי, 2 כפות משמן הזית והמלח והפפריקה לפי הטעם; מערבבים לאיחוד.
מחממים מחבת גדולה על אש גבוהה ומוסיפים את הברוקולי. שמור על החום גבוה, ומאפשר לו להשחים ולחרוך בקצוות. כאשר ראב הברוקולי רך כשהוא מנוקב בקצה הסכין, מסירים מהאש ומניחים לו להתקרר.
שים את ברוקולי ברוקולי על קרש חיתוך דק קוצצים.
מכניסים את השום דרך מכבש שום ומוסיפים לקערה. מערבבים פנימה את הפרמזן, 2 כפות נוספות משמן הזית ועלי הבזיליקום. טעם לתיבול. מבשלים את הפטריות: במחבת מטגנת אחרת, על אש בינונית, מוסיפים את הפטריות וכף שמן הזית. מתבלים במלח ואבקת שום, לפי הטעם. מבשלים עד שהם משחררים את המים שלהם, 8 עד 10 דקות.
מחממים תנור ל -400 מעלות צלזיוס במחבת ברזל יצוק, גדולה מספיק בכדי להחזיק סיבוב פיצה, מחממים 2 כפות משמן הזית על אש בינונית. כשהשמן מתחיל לעשן קלות, סגרו את האש מתחת למחבת והוסיפו 1 מסבבי הפיצה. השתמש במרית כדי ללחוץ בעדינות על החלק העליון של הסיבוב כדי לשמור עליו שטוח יחסית בזמן שהוא מתבשל. כשרואים שהוא מעט חום בחלק התחתון, מתבלים את החלק העליון קלות במלח ופלפל והופכים את הסיבוב לצד השני שלו. מתבלים במלח ופלפל. חזור על הפעולה עם הבצק שנותר. מסיימים את הפיצות: מסדרים את כל הסיבובים השחומים על ניירות אפייה ושכבו עם פרוסות המוצרלה, פסטו ראבי ברוקולי וזילוף פטריות.
אופים בתנור לכמה דקות עד שהגבינה נמסה. מתבלים במלח ומגישים.