פיצה ממולאת בסגנון שיקגו
פיצה ממולאת בסגנון שיקגו דורשת בערך שעה מההתחלה ועד הסוף. מתכון זה מכיל 8 מנות עם 437 קלוריות, 19 גרם חלבון ו-21 גרם שומן כל אחת. תמורת 97 סנט למנה, מתכון זה מכסה 16% מהדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. אדם אחד התרשם מהמתכון הזה. הוא מובא אליך על ידי Taste of Home. זה עובד היטב כמנה עיקרית זולה. מתכון זה אופייני למטבח הים תיכוני. אם יש לכם שמרים, פלפל, קמח וחופן מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. אם לוקחים בחשבון את כל הגורמים, המתכון הזה זוכה לציון של 40%, וזה לא כל כך יוצא דופן. פיצה ממולאת בסגנון שיקגו, פיצה ממולאת בסגנון שיקגו ופיצה ממולאת בסגנון שיקגו דומות מאוד למתכון הזה.
הוראות
בקערה גדולה, ממיסים שמרים במים חמים.
הוסף סוכר; לתת לעמוד 5 דקות.
מוסיפים 1-1/2 כוסות קמח וקמח תירס; מקציפים עד לקבלת תערובת חלקה. מערבבים פנימה מספיק קמח שנותר כדי ליצור בצק רך.
הופכים על משטח מקומח; ללוש עד לקבלת תערובת חלקה ואלסטית, כ-4-5 דקות.
מניחים בקערה משומנת; הופכים פעם אחת לשמן את החלק העליון. מכסים ומתפיחים במקום חמים עד להכפלה, כשעה.
מנקבים בצק למטה; לתת לנוח 5 דקות. מחלקים לשני חלקים, האחד מעט גדול מהשני. על משטח מקומח קלות, מרדדים חלק גדול יותר ל-12 אינץ'. מעגל. לחץ על התחתית ומעלה את הצדדים של 10 אינץ' משומן. מחבת חסינת תנור.
מחממים תנור ל-375 מעלות. במחבת גדולה מבשלים נקניק, פלפל ירוק ובצל על אש בינונית עד שהבשר כבר לא ורוד.
להוסיף שום; לבשל עוד דקה.
לנקז. מערבבים פנימה גבינת מוצרלה, פפרוני, גבינת פרמזן ואורגנו.
על משטח מקומח קלות, מרדדים את יתרת הבצק לתבנית של 11 אינץ'. מעגל.
מניחים מעל פיצה; חותם קצוות.
חותכים ארבעה חריצים מלמעלה.
אופים 30-35 דקות או עד שהקרום מזהיב.
יין מומלץ: סנג ' ובזה, שיראז, יין ברברה
ניתן לשלב פיצה עם סנג'ובזה, שיראז ויין ברברה. היין הטוב ביותר לפיצה תלוי בתוספות! פיצה ברוטב אדום תדרוש יין אדום עם מעט חומציות, כמו ברברן או סנגיובזה. מוסיפים פפרוני או נקניק ואפשר להעז יותר עם סירה. יין אחד שאתה יכול לנסות הוא NV Johnson Estate Cream Sherry. יש לו 5 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה כ-19 דולר.
![NV Johnson Estate Cream Shery]()
NV Johnson Estate Cream Shery
ארומטי מאוד עם תווים של אגוזי לוז, וניל ומגע של עץ אלון ואחריו צימוקים מתוקים ונגיעה של שמרים. גימור נקי מתמשך. טוב עכשיו אבל יתגמל את אלה שיאפשרו לו להזדקן"". משקה אהוב לפני הארוחה. שקול את זה עם אגוזים לפני ארוחת הערב כאפריטיף, או אחרי ארוחת הערב עם קינוח, במיוחד שוקולדים וקינוחים על בסיס פירות. נפלא גם בשעות אחר הצהריים הקרים, מוגש עם ביסקוטי לטבילה ב""סגנון איטלקי"". "