קושימומחה
מוכן ב50 דק.
מנות16
ציון בריאות7
מגזין

פיצה ממולאת ברוקולי-גבינה

פיצה ממולאת ברוקולי-גבינה
המתכון לפיצה ממולאת ברוקולי-גבינה יכול לספק את התשוקה הים תיכונית שלך תוך כ -50 דקות . המתכון הצמחוני לקטו אובו מגיש 16 ומחירו 47 סנט למנה . חלק אחד של המנה הזו מכיל כ -11 גרם חלבון , 11 גרם שומן , ובסך הכל 262 קלוריות . אדם אחד מצא את המתכון הזה כבעל טעם ומשביע. אם יש לכם פטריות, פרחי ברוקולי, אבקת שום וחופן מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זה עובד היטב בתור מזנון. הוא מובא אליך על ידי Taste of Home. בסך הכל, המתכון הזה זוכה לציון די טוב של 44% . משתמשים שאהבו את המתכון הזה אהבו גם פאי פיצה ממולא ריקוטה תרד וברוקולי , פיצה ברוקולי וגבינה , ופיצה ברוקולי וגבינה .

הוראות

1
בקערה גדולה, ממיסים שמרים במים חמים.
מרכיבים שתצטרך
3 כוסות פרוסות אפרסקים קלופים טריים או קפואים לא ממותקים פרוסים, מופשרים3 כוסות פרוסות אפרסקים קלופים טריים או קפואים לא ממותקים פרוסים, מופשרים
ועוד לשמןועוד לשמן
ציוד שתשתמש בו
הצעות הגשה: סלט ולחם פריךהצעות הגשה: סלט ולחם פריך
2
מוסיפים 4 כפות שמן, מלח ומספיק קמח ליצירת בצק רך. הופכים על משטח מקומח; ללוש עד לקבלת תערובת חלקה ואלסטית, כ-6-8 דקות.
מרכיבים שתצטרך
חבילה מעורבת פירות יבשים, קצוציםחבילה מעורבת פירות יבשים, קצוצים
פרמיג'אנו-רג'יאנו מגורר, בתוספת נתח להגשהפרמיג'אנו-רג'יאנו מגורר, בתוספת נתח להגשה
עגבניות בשלות, קלופות, זרעוניות וקצוצות גס, עם המיצים שלהןעגבניות בשלות, קלופות, זרעוניות וקצוצות גס, עם המיצים שלהן
חבילות קרקרים מלוחים ללא מלחחבילות קרקרים מלוחים ללא מלח
3
מניחים בקערה משומנת, הופכים פעם אחת לשמן את החלק העליון. מכסים ומתפיחים במקום חמים עד להכפלה, כשעה.
ציוד שתשתמש בו
הצעות הגשה: סלט ולחם פריךהצעות הגשה: סלט ולחם פריך
4
מנקבים בצק למטה. הופכים על משטח מקומח קלות. ללוש במשך 10 דקות. מחלקים לשניים.
מרכיבים שתצטרך
חבילה מעורבת פירות יבשים, קצוציםחבילה מעורבת פירות יבשים, קצוצים
אגרוףאגרוף
5
מגלגלים כל חלק ל-15 אינץ'. x 10 אינץ'. מַלבֵּן; להעביר כל אחד ל-15 אינץ' משומן. x 10 אינץ'. x 1-in. תבנית אפיה. מכסים ומתפיחים עד הכפלה, כ-30 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1 כיכר (1 פאונד) בצק לחם מחיטה מלאה קפוא, מופשר1 כיכר (1 פאונד) בצק לחם מחיטה מלאה קפוא, מופשר
ציוד שתשתמש בו
מקף בזיליקוםמקף בזיליקום
6
מברישים מלבן אחד בשמן הנותר.
מרכיבים שתצטרך
חבילות קרקרים מלוחים ללא מלחחבילות קרקרים מלוחים ללא מלח
7
מורחים בגבינת ריקוטה.
מרכיבים שתצטרך
מוצרלה מגוררת, לקישוט, לא חובהמוצרלה מגוררת, לקישוט, לא חובה
מלפפון, חתוך לאורכו לפרוסות דקותמלפפון, חתוך לאורכו לפרוסות דקות
8
מפזרים אבקת שום ואורגנו.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כוס אפונה מבושלת או ירק1/2 כוס אפונה מבושלת או ירק
אורגנואורגנו
9
שכבה עם גבינת מוצרלה, ברוקולי ופטריות. הפוך את המלבן הנותר על המילוי; לצבוט קצוות כדי לאטום.
מרכיבים שתצטרך
חזיר כפרית של קנטקיחזיר כפרית של קנטקי
עם מרק שום צלוי, לא מדוללעם מרק שום צלוי, לא מדולל
ברוקוליברוקולי
10
אופים ב-400 מעלות למשך 20-30 דקות או עד להזהבה.
ציוד שתשתמש בו
1/2 כוס קירשווסר1/2 כוס קירשווסר

יין מומלץ: יין מבעבע, ורוד נוצץ

אנטיפסטי עובד ממש טוב עם יין מבעבע ורוזה מבעבע. אם אתה מגיש מבחר של מתאבנים, אתה לא יכול להשתבש עם אלה. שניהם מאוד ידידותיים לאוכל ומשלימים מגוון טעמים. ה-Taittinger Brut La Francaise עם דירוג 4.3 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 45 דולר לבקבוק.
טייטינגר ברוט לה פרנסז
טייטינגר ברוט לה פרנסז
שמפניה זו היא תערובת של כ-30 כרמי שרדונה ופינו נואר, בהתאמה 40% ו-60% מהכלל, מכמה בצירים של ענבים שהבשילו בצורה מושלמת.