פיצה ממולאת קרום כפול
פיצה ממולאת קרום כפול עשוי להיות מתכון טוב כדי להרחיב את תיבת המתכון העיקרית שלך. והוא מתאים להגשה ל 8 מנות סועדים.. מנה אחת מכילה עד 22 גרם חלבון 24 גרם של שומן, וסך הכל 436 קלוריות. גשו לסופר וקנו שמרים, מלח, קמח, ועוד מספר מצרכים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. כדי להשתמש ב הסוכר החום אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגות קילו סוכר חום עם זיגוג חמאה חום כקינוח. 159 אנשים ניסו ואהבו את המתכון הזה. מתכון זה אופייני למטבח הים תיכוני. מתכונים דומים: פיצה ממולאת קרום כפול, פיצה גבינה עם ציפוי כפול מכושפת, ו שומר, גבינת עיזים ופיצה עם זיתים בשלים.
הוראות
מערבבים את הסוכר הלבן ואת המים החמים בקערה גדולה או בקערת העבודה של מערבל לעמוד.
מפזרים את השמרים על מי הסוכר החמים, ולתת לעמוד במשך 5 דקות עד השמרים מתרכך ומתחיל ליצור קצף שמנת. מערבבים 1 כף שמן זית לתוך תערובת השמרים.
מערבבים 1/2 כפית מלח לתוך הקמח.
מערבבים חצי מתערובת הקמח לתוך מי השמרים ומערבבים עד שלא יישארו כתמים יבשים. מערבבים את הקמח הנותר, כוס 1/2 בכל פעם, ערבוב גם לאחר כל תוספת. כאשר הבצק נמשך יחד, להפוך אותו על משטח מקומח קלות ללוש עד חלקה אלסטית, כ 8 דקות (או לערבב עם וו בצק במערבל לעמוד).
שמן קל קערה גדולה, מניחים את הבצק בקערה והופכים למעיל בשמן. מכסים במטלית קלה, ולתת לעלות במקום חם עד הוכפל נפח, על 1 שעה.
מערבבים את העגבניות הכתושות, סוכר חום, אבקת שום, 1 כפית שמן זית, ומלח בסיר קטן. מכסה מחבת, ומבשלים על אש נמוכה עד עגבניות להתחיל להישבר, על 30 דקות.
מחממים תנור ל 450 מעלות F (230 מעלות C). מאטים את הבצק והופכים אותו על משטח מקורנן קלות.
חותכים את הבצק ל 2 חתיכות שוות.
גלגל חתיכה אחת לתוך מעגל דק 12 אינץ'.
גלגל את החצי השני לתוך מעגל עבה, 9 אינץ'.
מניחים את הבצק 12 אינץ 'עגול למחבת springform 9 אינץ' ungreased.
מפזרים בצק עם 1 כוס גבינה. תעצב את הנקניק לקציצת 9 אינץ ' ותניח במחבת על גבי הגבינה.
פפרוני שכבה, פטריות, פלפל ירוק, פלפל אדום, וגבינה נותרת על גבי קציצת נקניק. למעלה עם בצק 9 אינץ ' עגול וקצוות קמצוץ לאטום.
חותכים כמה 1/2 אינץ חורים פורקן בקרום העליון.
מורחים רוטב באופן שווה על הקרום העליון, משאיר גבול 1/2 אינץ ' בקצוות.
אופים פיצה בתנור שחומם מראש עד הקרום מוגדר, הגבינה נמסה, והנקניק מבושל דרך, 40 עד 45 דקות.
תן מנוחה פיצה חמה במשך 15 דקות לפני חיתוך לתוך טריזים והגשה.