מתכון טונאן מתאבן Pizzan מוכן בסביבות 2 שעות ו -30 דקות והוא בהחלט מרהיב ללא גלוטן, ראשוני ופסקטריאני ומתאים לאוהבי מזון ים תיכוני. מנה זו מכילה סביב 3 גר' של חלבון, 4 גרם של שומן, וסך הכל 49 קלוריות. והוא יספק כ 40 מנות. המתכון הזה מכסה %3 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. לך לחנות ותביא מים, תערבב, שמיר, ועוד מספר מצרכים לעשות היום. נסו מתאבן פיזזן צמחוני, קרבונרה פיזזן מתאבן, ו מתאבן פיזזן צמחוני (מתכונים דומים).
הוראות
1
מחממים תנור ל 450ºF. בקערה בינונית, מערבבים ביסקוויק, מים רותחים ובצל עד לצורות בצק רכות; מכים במרץ 20 משיכות.
במחבת פיצה 12 אינץ 'ungreased, לטפוח בצק עם ידיים מקורנות, ויוצרים שפה 1/2 אינץ'.
מרכיבים שתצטרך
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
ציוד שתשתמש בו
בשר סרטנים טרי, סחוט וקטוף היטב עבור קונכיות
3
אופים כ 10 דקות או עד חום בהיר. מגניב 10 דקות.
ציוד שתשתמש בו
סוכריות מצופות שוקולד
4
בקערה בינונית, מערבבים גבינת שמנת, שמנת חמוצה, שמיר עשב, אבקת שום וטונה עד חלקה; להפיץ באופן שווה על הקרום. מקררים 1 עד 2 שעות או עד מקורר. ממש לפני ההגשה, למעלה עם ירקות וגבינה.
טונאן בתפריט? נסה זיווג עם יין מרלו, פינו נואר ורוזה. למרות דגים מזווגים לעתים קרובות עם יין לבן, דגים "בשרניים" כמו טונה בהחלט יכול ללכת עם יין אדום. רוזה יהיה גם זוג יפה, במיוחד אם טונאן שלך מוכן עם מרכיבים המתאימים יותר יין לבן. אתה יכול לנסות ארבעה בריקס יקב פאסו רובלס Sangiovese, מונית, מרלו "Scosso" תערובת. מבקרים די אוהבים את זה עם דירוג 5 מתוך 5 כוכבים ומחיר של כ 40 דולר לבקבוק.