נסו פיצה זונה TJ (צ'יפוטלה ברביקיו ואננס צ' ילי מתוק + Jalapeño פיצה עם בייקון), פיצה נקניק (Pizzan alla Salsiccia), ו נקניק ברביקיו ופיצת אננס (מתכונים דומים).
הוראות
1
שים את החלופה חלב חם לתוך כד. מערבבים את החומץ ואת הסוכר גלגלית, ואז מפזרים את השמרים. להפריש כדי להוכיח במשך 10 דקות תוך הכנת החומרים האחרים.מנפים יחד את הקמח, מחליף ביצים ומלח בקערת ערבוב. כאשר תערובת השמרים יש מבעבע, להוסיף את זה מרכיבים יבשים ומערבבים היטב. מערבבים את שמן הזית ויוצרים לתוך כדור עם הידיים. ללוש קלות על משטח מקומח ולאחר מכן ללטף את הבצק שטוח על גיליון אפייה משומן לעובי של כ ½ ס " מ.
מרכיבים שתצטרך
גלגלית סוכר
מחליף ביצים
1 צרור תרד טרי (בערך 3 כוסות)
1 כף חרדל דיז'ון או דגנים מלאים
פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)
לוראן מטבח מקצועי®
Hunt's® רוטב עגבניות עם בזיליקום, שום ואורגנו
שמן צמחי, להברשה ולטיגון עמוק
(צינור גדול)
ציוד שתשתמש בו
ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®
כמו גבינות לטאקו
2
שים את בסיס הפיצה במקום חם לעלות במשך 40 דקות. הכן את התוספת על ידי ערבוב עגבניות קצוץ מחית. לגרר את הגבינה אם באמצעות גבינה גוש, או להסיר את הפלסטיק בין עוזב פרוסות מעובדות. חותכים את הנקניק לתוך סיבובים ½ ס " מ עבה.
מרכיבים שתצטרך
8 אונקיות גבינת מוצרלה חתוכה לפרוסות דקות
1 קילו תפוחי אדמה קטנים של יוקון גולד, מקורצפים אך לא קלופים
רוטב חמוציות, להגשה
בוקאצ'יני מוצרלה טרייה, כל אחת בקוטר 1 אינץ'
3
מסננים את האננס וחותכים לחתיכות קטנות.כאשר הפיצה עלתה, להפיץ את העגבניות בכל רחבי, ולאחר מכן להוסיף את הגבינה, נקניק ואננס.
מרכיבים שתצטרך
(תערובת תבלינים קובנית)
1 קילו תפוחי אדמה קטנים של יוקון גולד, מקורצפים אך לא קלופים
רוטב חמוציות, להגשה
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
בוקאצ'יני מוצרלה טרייה, כל אחת בקוטר 1 אינץ'
4
מכניסים את הפיצה לתנור מחומם מראש ומבשלים 25 דקות או עד שהגבינה נמסה וקצוות בסיס הפיצה נראים מבושלים היטב.