פיצה עם נקניק, עגבניות ובזיליקום
פיצה עם נקניק, עגבניות ובזיליקום יכול להיות רק הים התיכון מתכון שאתה מחפש. והוא יספק כ 4 מנות. המתכון הזה מכסה %30 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה עד 29 גרם חלבון 15 גרם של שומן, וסך הכל 429 קלוריות. אם יש לכם נקניק הודו, עגבניות שרי, שמן זית, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש בשמן זית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בננה מוקפצת, גרנולן ופרפית יוגורט כקינוח. זה עובד היטב כמנה עיקרית זולה למדי. נסו עגבניות ממולאות ברוטב ובזיליקום, פיצה עם עגבניות טריות ובזיליקום, ו פיצה עם עגבניות, אספרגוס ובזיליקום (מתכונים דומים).
הוראות
מערבבים קמח, שמרים ומלח בקערה. בהדרגה להוסיף 1/2 כוס מים חמים (110°F) עד הבצק הרך נוצר. מחלקים בצק ל 4 מנות. שימוש בידיים, לגלגל בצק לכדורים. מעיל עם ספריי בישול, לכסות עם ניילון לעטוף ולהניח בצד לעלות, 30 עד 45 דקות. כאשר מוכן לבשל, מניחים כל כדור בצק על פיסת נייר שעווה ולשטח לתוך מעגל 4 אינץ'. מעיל גריל עם ספריי בישול וחום על גבוה. מניחים בעדינות את הבצק על הגריל ומבשלים עד שפחזניות הבצק ומתחתיו מתקשות (כ -30 שניות); הופכים ומפחיתים את החום לנמוך.
מערבבים מרכיבים לציפוי, ולאחר מכן מחלקים בין קרום. מכסה גריל. מבשלים עד גבינה נמסה, 5 עד 6 דקות יותר. תחתוך ותגיש.