פיצה עם סלק ובייקון שוויצרי
הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. רק כמה אנשים באמת אהבו את המנה הים תיכונית הזאת. אם יש לכם בייקון, שמן זית, chard שוויצרי, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב הבצק פיצה אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פיצה לקינוח בגריל כקינוח. נסו פיצה עם סלק ובייקון שוויצרי, פיצה ארטישוק שוויצרית, ו Chard שוויצרי, שום, ופיצה Gruyere (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים אבן פיצה או בנדיבות שמן תבנית אפייה גדולה. במחבת גדולה, לבשל את הבייקון על חום גבוה עד השחמה ורוב השומן הוא שניתנו, על 6 דקות.
מסננים על מגבות נייר ולתת מגניב, ואז לשבור את הבייקון לחתיכות 1 אינץ'.
יוצקים את כל אבל 1 כף שומן הבייקון מן המחבת והחום עד מנצנץ. בקערה חסינת חום גדולה, לזרוק את chard שוויצרי עם שומן חם.
מוסיפים את הבייקון וחצי מהגבינה, מתבלים במלח ופלפל וזורקים היטב.
על משטח מקומח קל, מגלגלים את הבצק לסיבוב מחוספס של 14 אינץ'.
להעביר אותו לקליפת פיצה מקומטת או גיליון עוגיות ללא מסגרת, או לתבנית אפייה משומנת. כף הציפוי השוויצרי מעל הפיצה, משאיר גבול 1 אינץ ' של בצק.
צחצח את הגבול עם שמן הזית. לפזר את הגבינה הנותרת על גבי.
החלק את הפיצה על האבן החמה, אם באמצעות, ואופים במשך כ 10 דקות על האבן או 16 דקות על תבנית האפייה, עד הקרום הוא זהוב והגבינה מבעבעת.
להעביר את הפיצה למתלה ולתת מגניב מעט לפני ההגשה.
המלצת יין: נסו יין לבן יבש, כגון קליפורניה פום בלאן (California Fum Blanc) משנת 1997 מרוברט מונדבי (Robert Mondavi) או דריי קריק (Dry Creek).