קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות4
ציון בריאות23
מגזין

פיצה עם סלק ובייקון שוויצרי

פיצה עם סלק ובייקון שוויצרי
הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. רק כמה אנשים באמת אהבו את המנה הים תיכונית הזאת. אם יש לכם בייקון, שמן זית, chard שוויצרי, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב הבצק פיצה אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פיצה לקינוח בגריל כקינוח. נסו פיצה עם סלק ובייקון שוויצרי, פיצה ארטישוק שוויצרית, ו Chard שוויצרי, שום, ופיצה Gruyere (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים התנור ל 50
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
2
מחממים אבן פיצה או בנדיבות שמן תבנית אפייה גדולה. במחבת גדולה, לבשל את הבייקון על חום גבוה עד השחמה ורוב השומן הוא שניתנו, על 6 דקות.
מרכיבים שתצטרך
בייקוןבייקון
שמן בישולשמן בישול
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייהתבנית אפייה
פיצה סטוןפיצה סטון
מחבתמחבת
3
מסננים על מגבות נייר ולתת מגניב, ואז לשבור את הבייקון לחתיכות 1 אינץ'.
מרכיבים שתצטרך
בייקוןבייקון
ציוד שתשתמש בו
מגבות ניירמגבות נייר
4
יוצקים את כל אבל 1 כף שומן הבייקון מן המחבת והחום עד מנצנץ. בקערה חסינת חום גדולה, לזרוק את chard שוויצרי עם שומן חם.
מרכיבים שתצטרך
Chard שוויצריChard שוויצרי
טיפות בייקוןטיפות בייקון
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
קערהקערה
5
מוסיפים את הבייקון וחצי מהגבינה, מתבלים במלח ופלפל וזורקים היטב.
מרכיבים שתצטרך
מלח ופלפלמלח ופלפל
גבינהגבינה
בייקוןבייקון
6
על משטח מקומח קל, מגלגלים את הבצק לסיבוב מחוספס של 14 אינץ'.
מרכיבים שתצטרך
בצקבצק
גלולגלול
7
להעביר אותו לקליפת פיצה מקומטת או גיליון עוגיות ללא מסגרת, או לתבנית אפייה משומנת. כף הציפוי השוויצרי מעל הפיצה, משאיר גבול 1 אינץ ' של בצק.
מרכיבים שתצטרך
Chard שוויצריChard שוויצרי
עוגיותעוגיות
בצקבצק
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייהתבנית אפייה
8
צחצח את הגבול עם שמן הזית. לפזר את הגבינה הנותרת על גבי.
מרכיבים שתצטרך
שמן זיתשמן זית
גבינהגבינה
9
החלק את הפיצה על האבן החמה, אם באמצעות, ואופים במשך כ 10 דקות על האבן או 16 דקות על תבנית האפייה, עד הקרום הוא זהוב והגבינה מבעבעת.
מרכיבים שתצטרך
גבינהגבינה
קרוםקרום
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייהתבנית אפייה
תנורתנור
10
להעביר את הפיצה למתלה ולתת מגניב מעט לפני ההגשה.
11
המלצת יין: נסו יין לבן יבש, כגון קליפורניה פום בלאן (California Fum Blanc) משנת 1997 מרוברט מונדבי (Robert Mondavi) או דריי קריק (Dry Creek).
מרכיבים שתצטרך
ייןיין