פיצה עם פלפל
פיצה עם פלפל דורשת בערך 30 דקות מההתחלה ועד הסוף. מתאים ל-6 ומחירו 54 סנט למנה מנות. למנה זו יש 256 קלוריות , 5 גרם חלבון ו -13 גרם שומן למנה. הוא מובא אליך על ידי Taste of Home. אדם אחד מצא את המתכון הזה טעים ומשביע. מתכון זה אופייני למטבח הים תיכוני. גשו לסופר וקנו שמן זית, פלפל, פלפל ועוד מספר מצרכים כדי להכין אותו היום. בסך הכל, מתכון זה זוכה לציון ספונקולרי מוצק של 56% . מתכונים דומים: רדיקיו מלוחים ופרושוטו קרוסטיני בתוספת סאפה סירופית מתוקה , סלט אבוקדו ועגבניות בציפוי שרימפס בגריל ופרוסות תפוחי אדמה עם בייבי ברי .
הוראות
מחלקים ביסקוויטים לשניים אופקית. מסדרים על 12 אינץ' משומן קלות. מחבת פיצה עגולה; מהדקים את הבצק כדי לאטום את הקצוות.
מפזרים פלפלים, עגבנייה, בצל, אבקת שום, בזיליקום ואורגנו.
אופים ב-400 מעלות למשך 15-20 דקות או עד שהקרום מזהיב. מכסים את הקצוות בנייר כסף כדי למנוע השחמה יתרה במידת הצורך.