פיצה פטריות דורש כ 45 דקות מההתחלה ועד הסוף. מנה זו מכילה סביב 7 גר' של חלבון, 3 גרם של שומן, וסך הכל 166 קלוריות. והוא מספק כ 12 מנות . רק כמה אנשים באמת אהבו את המנה הים תיכונית הזאת. אם יש לך מים חמים, טימין, קמח תירס, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. וזה די טוב. נסו עוף בגריל, אספרגוס, ופיצה פטריות עם ציפוי פיצה Blackbird מאפייה, בצק פיצה Mellow פטריות תוצרת בית וחתול להעתיק פיצה Mellowterranean, ו בצק פיצה {פיצה מוקפצת תרד ופטריות} (מתכונים דומים).
הוראות
1
כדי להכין בצק, לפזר שמרים וסוכר ב 1 כוס מים חמים בקערה גדולה; לתת לעמוד 5 דקות. כף קלה נמרחת לתוך כוסות מדידה יבשות; רמה עם סכין.
מוסיפים 2 כוסות קמח לכל מטרה, קמח מחיטה מלאה, קמח תירס 1/4 כוס, 1 כפית מלח, ו 1 כפית שמן לתערובת שמרים; מערבבים עד הבצק הרך נוצר. להפוך את הבצק על משטח מקומח. ללוש עד חלקה ואלסטית( כ 8 דקות); להוסיף מספיק קמח שנותר, 1 כף בכל פעם, כדי למנוע בצק דבק לידיים.
מרכיבים שתצטרך
1 כפית שמרים לתפיחה מהירה
פילה פורל אגם (בערך כל אחד)
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
1 1/4 כוסות מים חמים (112 עד 118 מעלות F/44 עד 48 מעלות צלזיוס)
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום
טורטיות קמח טריות, להגשה
3
מניחים בצק בקערה גדולה מצופה בתרסיס בישול, הופכים לחלק העליון של המעיל. לכסות ולתת לעלות במקום חם (85), ללא טיוטות, 1 שעה או עד הוכפל בגודל. (לחץ בעדינות שתי אצבעות לתוך הבצק. אם ההזחה נשארת, הבצק עלה מספיק.)
איטלקית ניתן לזווג עם קיאנטי, Trebbiano, ו Verdicchio. האיטלקים יודעים לאכול והם יודעים יין. Trebbiano ו-Verdicchio הם יינות לבנים איטלקים המשתייכים היטב לדגים ולבשר לבן, בעוד קיאנטי הוא יין איטלקי אדום נהדר עבור מנות כבדות יותר, נועזות יותר. אתה יכול לנסות ברון Ricasoli Castello di Brolio קיאנטי Classico Gran Selezione. מבקרים די אוהבים את זה עם 4.4 מתוך דירוג 5 כוכבים ומחיר של כ 60 דולר לבקבוק.