לעולם לא תוכלו לקבל יותר מדי מתכונים ים תיכוניים, אז נסו פיצה פטריות ושלוש גבינות. מתאים ל-3 מנות. מנה אחת מכילה 1380 קלוריות, 61 גרם חלבון, ו 80 גרם שומן. המתכון הזה מכסה 48% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. 1 אדם שמחו שהם ניסו את המתכון הזה. רק כמה אנשים באמת אהבו את המנה העיקרית. גשו לסופר וקנו שמן זית, פטריות, שמן זית, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. כדי להשתמש בקמח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,טארט תפוחים עם רוטב קרמל כמו קינוח. זה מובא לך על ידי מזוןרשת. מתכונים דומים: פיצה מחבת גבינה ופטריות, פיצה תרד, פטריות ושלוש גבינות, ו פיצה פטריות כמהין וגבינת עיזים.
הוראות
1
הכינו את בצק הפיצה לפי ההוראות במתכון המאסטר. הדביקו אבן פיצה בתנור וחממו אותם ל -500 מעלות צלזיוס.
מרכיבים שתצטרך
שמן זית כתית מעולה, ועוד עבור נייר הפרגמנט
ציוד שתשתמש בו
1 בצל ירוק, פרוס, לקישוט (לא חובה)
1/3 כוס Crisco® שמן צמחי טהור
2
מצפים תבנית מוקפצת בשמן הזית ומניחים על אש בינונית. כשהשמן נעשה מעורפל, מוסיפים את רצועות הפרושוטו, מערבבים כדי להבהיר את השומן והטעם של החזיר. זורקים פנימה את השום והרוזמרין, מקפיצים דקה עד שהם ריחניים.
מרכיבים שתצטרך
פרושוטו
2 פאונד זנים מעורבים של פטריות טריות
צווארי עוף
1 תפוז, גרידה
(בחרו טעם: שוויצרי מקורי, פלפל ג'לפנו, שום ועשבי תיבול, או פרמזן פלפל)
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)
3
מוסיפים את הפטריות, מבשלים ומערבבים עד שהם משחררים את הלחות שלהם ומשחימים יפה, בערך 5 דקות; מתבלים במלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אורז בר, שטוף היטב
טבעות פלפל אדום מתוק מתוק
4
מסירים מהאש.
5
מפוררים גבינת עזים באופן שווה על הקרום, מפזרים פטריות מוקפצות מסביב ומעליהם פונטינה מגורדת. מחליקים את הפיצה על האבן החמה בתנור ואופים 12 עד 15 דקות, עד שהקרום מזהיב ופריך, והגבינה מבעבעת.
מרכיבים שתצטרך
גבינת עיזים
טבעות פלפל אדום מתוק מתוק
גבינת פונטינה
רוטב חמוציות, להגשה
צנצנת שימור פטל ללא גרעינים
ציוד שתשתמש בו
1/3 כוס Crisco® שמן צמחי טהור
6
לפני שחותכים את הפיצה לפרוסות, מגרדים פקורינו על כל העניין הארור!
מרכיבים שתצטרך
פקורינו
7
בקערה של מערבל חשמלי עומד המצויד בוו בצק, שלבו את השמרים, הסוכר והמים החמים; מערבבים בעדינות להמסה.
מרכיבים שתצטרך
פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)
ליקוריץ צהוב וירוק
1 כפית מלח היקורי מעושן
Hunt's® רוטב עגבניות עם בזיליקום, שום ואורגנו
ציוד שתשתמש בו
גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
8
תנו לתערובת לעמוד עד שהשמרים מתעוררים לחיים ומתחילים להקציף, בערך 5 עד 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
Hunt's® רוטב עגבניות עם בזיליקום, שום ואורגנו
9
הופכים את המיקסר לנמוך ומוסיפים את המלח ו -2 כפות שמן זית.
מרכיבים שתצטרך
2 פאונד זנים מעורבים של פטריות טריות
1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים
ציוד שתשתמש בו
ליקריץ 42 מחרוזות אדומות
10
מוסיפים את הקמח, מעט בכל פעם, מערבבים במהירות הנמוכה ביותר עד להטמעת כל הקמח. כשהבצק מתחיל להתכנס, הגבירו את המהירות לבינונית; עצור את המכונה מעת לעת כדי לגרד את הבצק מהקרס. קבל תחושה של הבצק על ידי סחיטת כמות קטנה יחד: אם הוא פירורי, הוסף עוד מים; אם הוא דביק, הוסף עוד קמח - 1 כף בכל פעם.
מרכיבים שתצטרך
פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)
לוראן מטבח מקצועי®
1 כפית מלח היקורי מעושן
11
מערבבים עד שהבצק מתכנס לכדור, זה אמור לקחת כ -5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)
12
הופכים את הבצק על משטח מקומח קלות ומקפלים אותו על עצמו כמה פעמים; לישה עד שהוא חלק ואלסטי. יוצרים את הבצק לסיבוב ומניחים בקערה משומנת קלות, הופכים אותו לציפוי. מכסים בניילון נצמד או מגבת לחה ולתת לו לעלות במקום חם (כלומר מעל אור טייס גז) עד הוכפל בגודל, על 1 שעה. זה זמן טוב לתקוע אבן פיצה בתנור ולחמם אותם ל -500 מעלות צלזיוס.
מרכיבים שתצטרך
פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)
גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
ציוד שתשתמש בו
כגון גבינות לטאקו
1 בצל ירוק, פרוס, לקישוט (לא חובה)
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
1/3 כוס Crisco® שמן צמחי טהור
13
לאחר שהבצק מכוסה וספוגי, הופכים אותו לדלפק מקומח קלות.
מרכיבים שתצטרך
פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)
14
מרדדים ומותחים את הבצק לגליל ומחלקים ל -3 חלקים שווים. מכסים ומניחים לנוח 10 דקות כך שיהיה קל יותר לרדד.
מרכיבים שתצטרך
פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)
דראגי פנינה לבנות
15
מרדדים או מלטפים חתיכת בצק לעיגול בגודל 12 אינץ 'בעובי של כ -1 / 8 אינץ'. אבק משוט פיצה בקמח והחלק אותו מתחת לבצק הפיצה.
מרכיבים שתצטרך
פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)
לוראן מטבח מקצועי®
דראגי פנינה לבנות
16
מברישים את הקרום בשכבה דקה של שמן זית, ומעליהם הטעמים האהובים עליכם. מחליקים את הפיצה על האבן החמה בתנור ואופים 12 עד 15 דקות, עד שהקרום מזהיב ופריך. חזור על הפעולה עם הבצק שנותר.
מרכיבים שתצטרך
2 פאונד זנים מעורבים של פטריות טריות
צנצנת שימור פטל ללא גרעינים
פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)
האיטלקי עובד ממש טוב עם קיאנטי, טרביאנו ורדיצ ' יו. האיטלקים יודעים אוכל והם יודעים יין. טרביאנו ורדיצ ' יו הם יינות לבנים איטלקיים המשתלבים היטב עם דגים ובשר לבן, ואילו קיאנטי הוא אדום איטלקי נהדר למנות כבדות ונועזות יותר. קסטלני קיאנטי אנאטה עם דירוג 4.6 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 14 דולר לבקבוק.
קסטלני קיאנטי אנאטה
אודם בהיר בצבע אדום. האף עז ופירותי עם ניחוח סגול ורמז קל של דובדבנים ודומדמניות אדומות. החיך יבש ומאוזן, טאני קל שהופך לרכות קטיפתית.משתלב היטב עם פסטות טעימות למנות פסטה חריפות. אידיאלי עם צלי, סטייקים ועגל בגריל.תערובת: 90% סנג ' ובזה, 10% סיליגיולו