פיצה פטריות עם ביצת שליו
המתכון פיצה פטריות עם ביצת שליו יכול לספק את התשוקה הים תיכונית שלך בערך 55 דקות. מנה אחת מכילה עד 7 גר' של חלבון, 31 גרם של שומן, וסך הכל 424 קלוריות. והוא יספק כ 8 מנות. המתכון הזה מכסה %10 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. 2 אנשים הכינו את המתכון הזה והיו עושים את זה שוב. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. גשו לסופר וקנו חמאה, ביצי שליו, פטריות שיטאקה ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. הציון הזה לא כל כך יוצא מן הכלל. נסו שליו עם רוטב פטריות, שליו ברוטב פטריות, ו שליו עם רוטב פטריות (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים חמאה במחבת סאוט ומבשלים שיטאקה ופטריות שנטרל עם שום עד למכרז. בזמן שהפטריות מתבשלות, מרדדים בצק על לוח. פטריות העונה עם מלח ופלפל, להסיר מן החום, מערבבים בעירית, ולהניח בצד.
מחממים תנור ל 375 מעלות F.
באמצעות חותך מעגל, לחתוך 8 (3 אינץ') עיגולים בצק קוטר ומניחים על תבנית אפייה. (אתה יכול גם לחתוך לתוך 3 על ידי ריבועים 3 אינץ').
מניחים כפית של פטריות על כל מעגל מאפה.
מברשת קצוות של בצק עם ביצה לשטוף.
אופים במשך 6 עד 8 דקות, ואז לשלוף את תבנית האפייה לפצח ביצה שליו במרכז כל "פיצה"
אופים 8 דקות יותר עד ביצה מבושל לצד שטוף שמש למעלה.