פיצה פירות ים
פיצה מאכלי ים מתכון יכול לספק את הכמיהה הים תיכונית שלך סביב 50 דקות. מתכון זה מכין 4 מנות עם 557 קלוריות, 34 גרם חלבון, ו 27 גרם שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה 19% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, ו 1 היה אומר שזה פגע במקום. אם יש לכם חלב, חמאה, מרק עוף ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותו. כדי להשתמש בחמאה אתה יכול לעקוב אחר המנה העיקרית הזו עם עוגת חמאת קינמון כמו קינוח. החלטנו המתכון הזה מגיע ציון ספוני של 48%. ציון זה מוצק. נסו פיצה פירות ים, פיצה פיתה מאכלי ים, ו קוקוס קארי - מרק פירות ים (ראסה פירות ים) עבור מתכונים דומים.
הוראות
מכינים בצק פיצה לפי הוראות החבילה. לחץ על 12 אינץ ' משומן קלות. פיצה פאן; לבנות קצוות מעט. דוקרים בצק היטב בעזרת מזלג.
אופים בחום של 400 ניתנים להזזה למשך 5-6 דקות או עד שהקרום יציב ומתחיל להשחים.
בינתיים, בסיר גדול, ממיסים 2 כפות חמאה על אש בינונית. מערבבים קמח עד לקבלת תערובת חלקה. מערבבים בהדרגה חלב ומרק. מביאים לרתיחה; מבשלים ומערבבים 2 דקות או עד להסמכה. הפחיתו את החום. מערבבים פנימה את מונטריי ג ' ק וגבינות שוויצריות עד להמסה.
במחבת גדולה ממיסים את יתרת החמאה על אש בינונית.
מוסיפים צדפות; מבשלים ומערבבים 3-4 דקות או עד שהם יציבים ואטומים. מערבבים פנימה את השרימפס, הסרטנים ו -3 כפות רוטב הגבינה.
מורחים את רוטב הגבינה שנותר על הקרום. למעלה עם תערובת פירות הים; מפזרים גבינת מוצרלה ופפריקה אם רוצים.
אופים 13-16 דקות או עד להזהבה.
תן לעמוד 5-10 דקות לפני החיתוך.
יין מומלץ: קיאנטיname, Trebbiano, ורדיקיו.
קיאנטי, טרביאנו ורדיצ ' יו הם בחירה מצוינת לאיטלקית. האיטלקים יודעים אוכל והם יודעים יין. טרביאנו ורדיצ ' יו הם יינות לבנים איטלקיים המשתלבים היטב עם דגים ובשר לבן, ואילו קיאנטי הוא אדום איטלקי נהדר למנות כבדות ונועזות יותר. ריקאסולי קסטלו די ברוליו קיאנטי קלאסיקו עם דירוג 4.3 מתוך 5 כוכבים נראה כמו משחק טוב. זה עולה בערך 46 דולר לבקבוק.
![ריקאסולי קסטלו די ברוליו קיאנטי קלאסיקו]()
ריקאסולי קסטלו די ברוליו קיאנטי קלאסיקו
צבע אודם כהה, עם הרבה ניחוחות שוקולד, פירות יער ווניל, זה בעל גוף מלא וקטיפתי, עם הרבה פירות וגימור ארוך ועסיסי. יופי מבציר נהדר.