קושיקשה
מוכן ב50 דק.
מנות4
ציון בריאות9
מגזין

פיצה פירות ים

פיצה פירות ים
פיצה מאכלי ים מתכון יכול לספק את הכמיהה הים תיכונית שלך סביב 50 דקות. מתכון זה מכין 4 מנות עם 557 קלוריות, 34 גרם חלבון, ו 27 גרם שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה 19% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, ו 1 היה אומר שזה פגע במקום. אם יש לכם חלב, חמאה, מרק עוף ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותו. כדי להשתמש בחמאה אתה יכול לעקוב אחר המנה העיקרית הזו עם עוגת חמאת קינמון כמו קינוח. החלטנו המתכון הזה מגיע ציון ספוני של 48%. ציון זה מוצק. נסו פיצה פירות ים, פיצה פיתה מאכלי ים, ו קוקוס קארי - מרק פירות ים (ראסה פירות ים) עבור מתכונים דומים.

הוראות

1
מכינים בצק פיצה לפי הוראות החבילה. לחץ על 12 אינץ ' משומן קלות. פיצה פאן; לבנות קצוות מעט. דוקרים בצק היטב בעזרת מזלג.
מרכיבים שתצטרך
48 עד 56 סוכריות מצילות חיים48 עד 56 סוכריות מצילות חיים
ציוד שתשתמש בו
בשר סרטנים טרי, סחוט וקטוף היטב עבור קונכיותבשר סרטנים טרי, סחוט וקטוף היטב עבור קונכיות
2
אופים בחום של 400 ניתנים להזזה למשך 5-6 דקות או עד שהקרום יציב ומתחיל להשחים.
מרכיבים שתצטרך
3/4 כוס ועוד 3 כפות שומן3/4 כוס ועוד 3 כפות שומן
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
3
בינתיים, בסיר גדול, ממיסים 2 כפות חמאה על אש בינונית. מערבבים קמח עד לקבלת תערובת חלקה. מערבבים בהדרגה חלב ומרק. מביאים לרתיחה; מבשלים ומערבבים 2 דקות או עד להסמכה. הפחיתו את החום. מערבבים פנימה את מונטריי ג ' ק וגבינות שוויצריות עד להמסה.
מרכיבים שתצטרך
גבינת מונטרייגבינת מונטריי
חטיפי ממתקים של הית' (כל אחד), מרוסקחטיפי ממתקים של הית' (כל אחד), מרוסק
סזון גויה עם כוסברה ואנאטוסזון גויה עם כוסברה ואנאטו
שקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם לייםשקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם ליים
3/4 כוס עוגיות אוראו קצוצות3/4 כוס עוגיות אוראו קצוצות
ציוד שתשתמש בו
5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות
4
מסירים מהאש.
5
במחבת גדולה ממיסים את יתרת החמאה על אש בינונית.
מרכיבים שתצטרך
חטיפי ממתקים של הית' (כל אחד), מרוסקחטיפי ממתקים של הית' (כל אחד), מרוסק
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
6
מוסיפים צדפות; מבשלים ומערבבים 3-4 דקות או עד שהם יציבים ואטומים. מערבבים פנימה את השרימפס, הסרטנים ו -3 כפות רוטב הגבינה.
מרכיבים שתצטרך
רוטב גבינהרוטב גבינה
1 זוקיני קטן, לא קלוף וקצוץ1 זוקיני קטן, לא קלוף וקצוץ
2 כפיות משחת צ'ילי אדום תאילנדי2 כפיות משחת צ'ילי אדום תאילנדי
סרטןסרטן
7
מסירים מהאש.
8
מורחים את רוטב הגבינה שנותר על הקרום. למעלה עם תערובת פירות הים; מפזרים גבינת מוצרלה ופפריקה אם רוצים.
מרכיבים שתצטרך
כפית גדושה פטרוזיליה טרייה שטוחה קצוצהכפית גדושה פטרוזיליה טרייה שטוחה קצוצה
3/4 כוס ועוד 3 כפות שומן3/4 כוס ועוד 3 כפות שומן
נוזל-אונקיות מים טרייםנוזל-אונקיות מים טריים
קישואים, לא קלופים וקצוציםקישואים, לא קלופים וקצוצים
9
אופים 13-16 דקות או עד להזהבה.
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
10
תן לעמוד 5-10 דקות לפני החיתוך.

יין מומלץ: קיאנטיname, Trebbiano, ורדיקיו.

קיאנטי, טרביאנו ורדיצ ' יו הם בחירה מצוינת לאיטלקית. האיטלקים יודעים אוכל והם יודעים יין. טרביאנו ורדיצ ' יו הם יינות לבנים איטלקיים המשתלבים היטב עם דגים ובשר לבן, ואילו קיאנטי הוא אדום איטלקי נהדר למנות כבדות ונועזות יותר. ריקאסולי קסטלו די ברוליו קיאנטי קלאסיקו עם דירוג 4.3 מתוך 5 כוכבים נראה כמו משחק טוב. זה עולה בערך 46 דולר לבקבוק.
ריקאסולי קסטלו די ברוליו קיאנטי קלאסיקו
ריקאסולי קסטלו די ברוליו קיאנטי קלאסיקו
צבע אודם כהה, עם הרבה ניחוחות שוקולד, פירות יער ווניל, זה בעל גוף מלא וקטיפתי, עם הרבה פירות וגימור ארוך ועסיסי. יופי מבציר נהדר.