פיצה פירות צלחת עמוקה
מתכון פיצה פירות צלחת עמוקה יכול לספק את התשוקה הים תיכונית שלך בערך 1 שעה ו 15 דקות. מנה זו מכילה כ 9 גר' של חלבון, 18 גרם של שומן, וסך הכל 647 קלוריות. מתאים ל-24 מנות. גשו לסופר וקנו פירות קיווי, פירות אחרים אופציונליים, סוכר, ועוד מספר מצרכים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. נסו פיצה חמה בצלחת עמוקה, פיצה דיפ-דיש, ו פיצה פאי צלחת עמוקה (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל-350 F.In קערה גדולה, קרם קיצור (או חמאה), סוכר, קליפת תפוז וניל ביסודיות.
מוסיפים ביצים ומכים עד אור ורך.
מוסיפים את החלב mix.In קערה בינונית, לנפות יחד את החומרים היבשים (קמח, אבקת אפייה ומלח), ולאחר מכן למזג את זה לתוך תערובת הקרם. מעט שטוח בין שני גיליונות של נייר שעווה, ולאחר מכן להכניס למקרר במשך שעה אחת (או להקפיא במשך 20 דקות).לחץ על הבצק לתוך תבנית עוגה או לחלק את הבצק לשניים לגלגל כל מחצית לתוך עגול גדול, ולאחר מכן להעביר מחבתות פיצה.
אופים במשך 12-15 דקות עד בצק עוגיות מבושל וחום זהוב, אבל לא פריך יתר על המידה.
הסר מהתנור ולאפשר להתקרר לחלוטין.באמצעות מיקסר עם מצורף מקציף, מקציפים יחד קרם מרשמלו וגבינת שמנת עד אור.
מורחים על קרום "פיצה" מקורר, ואז לקשט את הדף בנדיבות עם פירות פרוסים. חותכים לריבועים או טריזים ומגישים.