קושיבינוני
מוכן ב30 דק.
מנות8
ציון בריאות6
מגזין

פיצה קותלי חזיר ואננס קנדית

פיצה קותלי חזיר ואננס קנדית
תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל בייקון קנדי ואננס Pizzan. מתכון זה מספק 8 מנות. עם 274 קלוריות, 16 גרם חלבון ו 11 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %8 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לך גבינת צ'דר, פלפל, נתחי אננס במיץ, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 30 דקות. מתכון זה אופייני למטבח הים תיכוני. . וזה די גרוע. נסו בייקון קנדי בגריל ופיצת אננס, בייקון קנדי-Pinwheels אננס, ו פיצות מיני בייקון ואננס קנדי (מתכונים דומים).

הוראות

1
תנור חום ל 400 מעלות F. ספריי או גריז 15x10 אינץ ' או גדול כהה או גיליון עוגיות nonstick. בצק פתוח על גיליון עוגיות; החל במרכז, לחץ את הבצק לתוך מלבן 15x10 אינץ'.
מרכיבים שתצטרך
גליל פירותגליל פירות
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
דוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של Country Womanדוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של Country Woman
2
בצק עליון עם גבינת פרובולון, חיתוך כדי להתאים. מסדרים בייקון קנדי, אננס, בצל ופלפל מעל גבינת פרובולון כדי בתוך 1/2 אינץ ' של קצוות.
מרכיבים שתצטרך
פרובולוןפרובולון
בייקון קנדיבייקון קנדי
2 קישואים בינוניים, פרוסים דק לאורך2 קישואים בינוניים, פרוסים דק לאורך
דלעות פאי בינוני (בערך כל אחת)דלעות פאי בינוני (בערך כל אחת)
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
3
מפזרים גבינת צ ' דר.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס ועוד 2 כפות צ'דר מגורר1 כוס ועוד 2 כפות צ'דר מגורר
4
אופים קרום קלאסי 16 עד 20 דקות, קרום דק 10 עד 14 דקות, או עד הקרום הוא חום זהוב עמוק.
מרכיבים שתצטרך
1/2 חבילת בצק עלים קפוא (דף אחד), מופשר1/2 חבילת בצק עלים קפוא (דף אחד), מופשר
ציוד שתשתמש בו
דוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של Country Womanדוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של Country Woman
5
חתוך ל-8 מנות.
6
עצה אם באמצעות קרום קלאסי: עבור קרום crispier, קרום prebake 6 עד 8 דקות או עד הקרום מוגדר ויבש, ולאחר מכן להוסיף תוספות; לאפות פיצה 12 עד 16 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1/2 חבילת בצק עלים קפוא (דף אחד), מופשר1/2 חבילת בצק עלים קפוא (דף אחד), מופשר
ציוד שתשתמש בו
דוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של Country Womanדוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של Country Woman

יין מומלץ: קיאנטיname, Trebbiano, ורדיקיו.

קיאנטי, טרביאנו וורדיקיו הם הבחירה הראשונה שלי לאיטלקית. האיטלקים יודעים לאכול והם יודעים יין. Trebbiano ו-Verdicchio הם יינות לבנים איטלקים המשתייכים היטב לדגים ולבשר לבן, בעוד קיאנטי הוא יין איטלקי אדום נהדר עבור מנות כבדות יותר, נועזות יותר. יין אחד אתה יכול לנסות הוא Piccini קיאנטי Classico. יש לו 4.6 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 10 דולר.
פיקיני קיאנטי קלאסיקו
פיקיני קיאנטי קלאסיקו
אף מורכב ומתמשך מלא הערות של דובדבנים ופירות יער. החיך בנוי היטב, אלגנטי, עגול וחלק עם הערות פירותי טאנינים רכים וגימור ארוך. זיווג אידיאלי עבור בשר אדום בגריל ופסטה אל ראגו. תערובת: 90% סנג ' ובזה, 10% מרלו