פיצה רטטוי עם עוף
המתכון פיצה רטטוי עם עוף יכול לספק את התשוקה הים תיכונית שלך בערך 45 דקות. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. במנה עיקרית זו יש 257 קלוריות, 16 גרם חלבון ו 8 גרם של שומן למנה. המתכון הזה מכסה %12 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. גשו לסופר וקנו עגבניות שזיף, פטרוזיליה שטוחה, פלפל, ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש בשמן זית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בננה מוקפצת, גרנולן ופרפית יוגורט כקינוח. נסו פיצה רטטוי, פיצה רטטוי, ו פיצה רטטוי (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים מחבת nonstick גדולה מעל חום בינוני גבוה.
מוסיפים חצילים, פלפל ובצל; מטגנים 3 דקות או עד שחציל מתחיל להתרכך. להפחית חום בינוני.
מוסיפים פטריות, ומבשלים 3 דקות, ערבוב לעתים קרובות.
מוסיפים תיבול איטלקי, מלח ושום; לבשל 1 דקה, ערבוב כל הזמן.
מניחים קרום על תבנית אפייה.
מורחים תערובת ירקות באופן שווה על פני הקרום, משאיר גבול 1/2 אינץ'. מסדרים את העוף על תערובת ירקות; מפזרים באופן שווה עם גבינה. מסדרים עגבניות על גבינות, ומעיל קל עם ספריי בישול.
אופים ב 375 במשך 25 דקות או עד גבינה הוא מבעבע ועגבניות מתרככים.