פיצה רפאים
תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל Pizzan רפאים. והוא יספק כ 8 מנות. מנה אחת מכילה 246 קלוריות, 12 גרם חלבון ו 9 גר' של שומן. המתכון הזה מכסה %6 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זמן הכנת המתכון כ 10 דקות. גשו לסופר וקנו רוטב עגבניות, בצק פיצה, גבינת מוצרלה עם לחות נמוכה, ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש בשמן זית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בננה מוקפצת, גרנולן ופרפית יוגורט כקינוח. מתכון זה אופייני למטבח הים תיכוני. נסו רוח רפאים קסס, עוגיות רפאים, ו בית קברות רפאים (מתכונים דומים).
הוראות
מברשת התחתון של 16-by-11 אינץ ' מסגרת אפייה עם שמן זית. לחץ ולמתוח בצק באופן שווה כדי לכסות את החלק התחתון של הסדין. (אם הבצק מתנגד בהתחלה, תן לו לנוח לרגע ולאחר מכן להמשיך.)
מורחים רוטב בשכבה זוגית על הבצק, משאירים גבול של 1 אינץ ' מסביב לכל הצדדים.
אופים עד החלק התחתון של הבצק הוא זהב (להרים פיצה עם מרית ולהציץ), כ 15 דקות. השתמש חותך עוגיות בצורת רוח רפאים לחתוך רוח רפאים מגבינה.
מניחים רוח רפאים על גבי פיצה חמה ואופים במשך 5 דקות.
מניחים שני צלפים על כל חתיכת גבינה לעיניים.
בואו לעמוד 5 דקות על מתלה חוט לפני חיתוך והגשה.
יין מומלץ: קיאנטיname, Trebbiano, ורדיקיו.
איטלקי עובד ממש טוב עם קיאנטי, Trebbiano, ו Verdicchio. האיטלקים יודעים לאכול והם יודעים יין. Trebbiano ו-Verdicchio הם יינות לבנים איטלקים המשתייכים היטב לדגים ולבשר לבן, בעוד קיאנטי הוא יין איטלקי אדום נהדר עבור מנות כבדות יותר, נועזות יותר. Tenuta di Nozzole La Forra קיאנטי Classico Riserva עם דירוג 4.3 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 34 דולר לבקבוק.
Tenuta di Nozzole La Forra Kianti Classico Riserva
ניחוחות פריכים, בשלים, אדומים ודובדבנים מעוצבים על ידי חומציות תוססת ורעננה. בפה, טעמים מראים צלילים סנג ' ובזים קלאסיים של אדמה, פטריות ועור, עם עמוד שדרה של טאנינים מוצקים אך אלגנטיים.ריכוז ועומק מרשימים, עם ניחוחות ודובדבנים אדומים וטעמים משובצים בחומציות קיאנטי יפה ובמבנה טאני אלגנטי.